Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Nema veze ja sam zilot jer sam rekao da mpx nisu bitni za kvalitet slike.. :)

Poslednja izmena:
Nema veze ja sam zilot jer sam rekao da mpx nisu bitni za kvalitet slike.. :)
To tako ide.
Ko nema pojma najradije drugima kaže da nemaju pojma.
Subjektivni će te takodje prozivati za subjektivnost.
Nešto slično onome kad nasilnici uvek sebe pokušaju predstaviti kao žrtvu.

Ma hvala vam na trudu i porikazima ono sto meni treba.Soba mi je osvetlenja sa dve dugacke nenke ispod kojih se tacno nalazim,tako da osvetlenje nije toliko lose.Evo vam link pa da vidite sta hocu i kako treba da bude ali ja treba da iznosim tv na vanjsko svetlo da bi bilo kako treba jer u prodaji je svaki detalj bitan kako bi kupac video stvarno stanje stvari.Po ovim tvojim slikama ni note 4 nije daleko,naravno razlika postoji. https://www.kupujemprodajem.com/Samsung-40-inca-kao-nov-najlepsi-model-38653004-oglas.htm?filter_id=

Tu imas pozadinu koja je osvetljena (prozor) slicno kao i ekran na TV . Slikacu jednu sutra kada bude dan da poredis.

Koliki vam bude awake? Koristim custom rom Supermen, šta može biti da imam awake po sat vremena skoro. Prije sam imao i do 7 sati sot, od kad je poceo awake da se dize, smanjio se sot na 4 sata plafon. Radio sam full clean, nije pomoglo. Da napomenem da je auto-backup iskljucen.

Sent from my Samsung S7

Nikola, sto ne kupis onu lumiu 950 x ili tako nesto, koliko kontam, ona ima extra kameru?

Ma ne volim ih,naviko sam na samsung premda nije savrsen jer u celom svetu je samsung i iphone pa onda svi ostali.Ne potcenjujem druge brendove ali ja kupim i platim vise pa furam min dve godine sto se tice telefona,dok tablet samsung n8000 deca furaju i dan danas,tako da odgovorno tvrdim da je po kvalitetu bolji i od nasljednka Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) kome sam kupio drugom sinu.PS.Mislim da je dosao i red na mene da se pocastim.

Poslednja izmena:
Onda nema greške sa s7e [emoji1]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

To tako ide.
Ko nema pojma najradije drugima kaže da nemaju pojma.
Subjektivni će te takodje prozivati za subjektivnost.
Nešto slično onome kad nasilnici uvek sebe pokušaju predstaviti kao žrtvu.
Ma divan ti je tvoj s7... javno hvalim..budi srecan... evo ti divno ostre fotke na jakom svetlu pa vidi kako je opasna kamera...
4ca2481548a0d77134264f610e0b5841.jpg

sent from crappy S7 edge

Ma divan ti je tvoj s7... javno hvalim..budi srecan... evo ti divno ostre fotke na jakom svetlu pa vidi kako je opasna kamera...
4ca2481548a0d77134264f610e0b5841.jpg

sent from crappy S7 edge
Tebi se 100% tresu ruke,pa su ti zato mutne slike...Nema sanse da sa tim osvetljenjem bude ovakav ishod...
PoZz!

I ja se nadam da je tako,ali je tacno i sto Dark Side zbori.Moram ja da ga uzmem u ruke i isprobam.Da se razumemo ne ocekujem savrsenstvo ali mora da opravda cenu i standarde u odnosu na n4.Ebiga kod nas na selu kad spomenes koliko kosta ljudi se malte ne preture u nesvest kad cuju cenu pa se ja onda i ne upustam dalje u bilo kakve debate.Da ne mislite da nitko nema s7e,naravno da ima i da sam ga drzao u ruci,fotkao po danu ali ali nije mi se pruzila prilika nocu a posteno da kazem nije me bas nesto previse i zanimalo.Sve je to kriv note7,napravio mi celu zbrku.

Tebi se 100% tresu ruke,pa su ti zato mutne slike...Nema sanse da sa tim osvetljenjem bude ovakav ishod...
PoZz!

Eto...sad imam i Parkinsona..[emoji1] A evo ti na ovoj drugoj upravo fotkanoj sa dobrim fokusom glave muzjaka ali losim fokusom na ženki sa okovratnikom. Namerno neću da napišem zašto to radi a ko iole fotka smartfonovima zna da blur dolazi iz samo iz jednog razloga..Al ima ovde dipl forumskih strucnjaka da objasne..Ja sam pravnik..Nisam stručan
18db7f0f82dc0a72ccb4e36e5d61557f.jpg

sent from crappy S7 edge

Poslednja izmena:
Da ima blur ima i to je neporecivo,upravo ono cega sam se plasio.Ajd da kazem da ti i nije lose osvetlenje.Evo i fotka kod mene.Slikano sa n4 daljina 3 metra pod neonskim osvetljenjem bez blica.20161024_001345.jpg

Poslednja izmena:
Da ima blur ima i to je neporecivo,upravo ono cega sam se plasio.Ajd da kazem da ti i nije lose osvetlenje.Evo i fotka kod mene.Slikano sa n4 daljina 3 metra pod neonskim osvetljenjem bez blica.Pogledajte prilog 212884
Moje mišljenje je da su kamere kod n4 i s7 neuporedive tj s7 ima bolje fotke a to najviše zbog samog senzora. Međutim, da bi video pravu istinu poređenja današnjih kamera i tvoje na note 4 dobro odgledaj ovaj snimak i biće ti sve jasno. https://youtu.be/bLbhfUoN908

sent from crappy S7 edge

Eto...sad imam i Parkinsona..[emoji1] A evo ti na ovoj drugoj upravo fotkanoj sa dobrim fokusom glave muzjaka ali losim fokusom na ženki sa okovratnikom. Namerno neću da napišem zašto to radi a ko iole fotka smartfonovima zna da blur dolazi iz samo iz jednog razloga..Al ima ovde dipl forumskih strucnjaka da objasne..Ja sam pravnik..Nisam stručan
18db7f0f82dc0a72ccb4e36e5d61557f.jpg

sent from crappy S7 edge
Nije to dobar fokus.
Ajde mužjak je bolji nego na prethodnoj, ali je daleko od oštrog. Pogledaj ivicu zida između pasa. Muti se samo tako. Toga ne sme da bude ako si eliminisao da ti se ruke ne tresu.
Hteo sam da vidim EXIF fotke, ali se ne vidi, možda Tapatalk skida sve. Vidi kolika ti je bila ekspozicija na te dve fotke. Po oštrini kao da je 1/10s.

Nije to dobar fokus.
Ajde mužjak je bolji nego na prethodnoj, ali je daleko od oštrog. Pogledaj ivicu zida između pasa. Muti se samo tako. Toga ne sme da bude ako si eliminisao da ti se ruke ne tresu.
Hteo sam da vidim EXIF fotke, ali se ne vidi, možda Tapatalk skida sve. Vidi kolika ti je bila ekspozicija na te dve fotke. Po oštrini kao da je 1/10s.
Da mi se tresu ruke bila bi cela van fokusa i mutna.. Oko manualnog podesavanja: to i jeste poenta..Sve je na auto..A vecina vlasnika fotka bas na auto..Čackanjem u pro modu dobijaju se bolje fotke ali za to treba vremena..Često moras nešto da uhvatis na brzaka i to danju nekako uspeva..Na sobnom svetlu ne baš.. Fotke su kako kad... pictures are hit-and-miss , sto bi jedan neplaćeni tester rekao...A pošto vidim da ovi diplomirani stručnjaci ne znaju zašto ima blura, ja sam sad zbunjen.. [emoji1]

sent from crappy S7 edge

Poslednja izmena:
Džaba mu ti to objašnjavaš Voyager.
No dobro, možda će neko drugi imati više sreće nego ja.
Ali čisto sumnjam, ovde je reč o malo jačim emocijama...
Pa zašto ima blura na jakom sobnom svetlu na pojedinim delovima fotke? Ajde strucnjak pojasni...Ja nisam stručan...

sent from crappy S7 edge

Nije mi jasno zašto ne promeniš telefon ako si već sa nekoliko stavki nezadovoljan? Kamera, edge displej...
Mislim, nije da nemaš opcija, i sam si nabrojao nekoliko telefona sa kojima si bio zadovoljan ili barem zadovoljniji.
Što se ovih fotke tiče, možda se ne razumem toliko u fotografiju, ali meni niti jedna jedina nije ispala kao ova tvoja sa psima. Ozbiljno.

^^ I ti ćeš druže da ispadneš zilot.

@DARK SIDE
Moje i tvoje dopiske ima sasvim dovoljno u ovoj temi.
Evo još jednom link sa početkom priče.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=4844933

@ostali
Smatrajte se upozorenim, ne budu li vaši komentari po volji kolege bićete proglašeni zilotima i fanbojevima.

Nije mi jasno zašto ne promeniš telefon ako si već sa nekoliko stavki nezadovoljan? Kamera, edge displej...
Mislim, nije da nemaš opcija, i sam si nabrojao nekoliko telefona sa kojima si bio zadovoljan ili barem zadovoljniji.
Što se ovih fotke tiče, možda se ne razumem toliko u fotografiju, ali meni niti jedna jedina nije ispala kao ova tvoja sa psima. Ozbiljno.

Tel je poklon i zadrzacu ga neko vreme zbog brata.Da se ne ljuti. I opet pisem po 100x: telefon je dobar ali kamera ni ovog a ni drugih telefona u noćnim uslovima sa pokretnim objektima ne može da bude super..I vec sam pisao ali eto i tebi ponovo: ne žalim se ja telefon da je promašaj i slično..Samo iz iznosim kritiku onog što mi se ne sviđa a fanboyevi se odmah pecaju kao somovi na udicu.
Tako je u svakoj temi..I nije ovo ništa u poređenju sa iphone temom..imam nekoliko Apple uređaja u kući i kada sam napisao nešto negativno fanboyevi su poskakali kao da ih ne nešto ubolo.[emoji1] A crappy u mom potpisu je zato što je fon izgreban imam oziljke od padova...No to ostrašćenim klincima smeta.[emoji1]

sent from crappy S7 edge

Poslednja izmena:
Pa dobro, ostavi ga sa strane i kupi sebi onaj koji ti završava bolje posao. To je barem jednostavno, a i eto zbog brata ga nećeš proslediti dalje pa si ga samim tim ispoštovao.
Nemam razloga ja ili bilo ko da se oseća prozvanim i da skače za vrat zbog prozivke nekog telefona. Zabole me, iskreno. Ako meni završava posao i ako sam lično zadovoljan sa njim, šta me bole patka za nezadovoljstvo nekog sa foruma. I obrnuto, ako ja nisam zadovoljan nečim, jednom cu to reći i ostaviti druge da uzivaju jer njima to ne smeta ili im radi.
I za kraj, što se fotografije tiče, gledaću ovih dana da odem do mojih pa da fotkam psa u sličnim uslovima, čisto da vidiš da fotke itekako ispadnu odlično u odnosu na ove dve koje si postavio. Zaista, te dve su katastrofa ispale, namerno ili slučajno, sa ili bez kvara na telefonu.

Toliko od mene što se ove prepiske tiče. Odoh u horizontalu, sutra je radni dan. Laku mrak.

Pa dobro, ostavi ga sa strane i kupi sebi onaj koji ti završava bolje posao. To je barem jednostavno, a i eto zbog brata ga nećeš proslediti dalje pa si ga samim tim ispoštovao.
Nemam razloga ja ili bilo ko da se oseća prozvanim i da skače za vrat zbog prozivke nekog telefona. Zabole me, iskreno. Ako meni završava posao i ako sam lično zadovoljan sa njim, šta me bole patka za nezadovoljstvo nekog sa foruma. I obrnuto, ako ja nisam zadovoljan nečim, jednom cu to reći i ostaviti druge da uzivaju jer njima to ne smeta ili im radi.
I za kraj, što se fotografije tiče, gledaću ovih dana da odem do mojih pa da fotkam psa u sličnim uslovima, čisto da vidiš da fotke itekako ispadnu odlično u odnosu na ove dve koje si postavio. Zaista, te dve su katastrofa ispale, namerno ili slučajno, sa ili bez kvara na telefonu.

Toliko od mene što se ove prepiske tiče. Odoh u horizontalu, sutra je radni dan. Laku mrak.

Namerno? Daj ne lupaj...bas me briga time da se bavim... Slučajno? Pa ne može slučajno 2x zaredom... I svaki s7 ćeuraditi isto.. ja znam gde je problem kod s7 i kod svakog smartfona... i što ima mutne po nekad fotke...samo čekam stručnjake da pojasne.. Nego se ne javljaju..kada treba da se troluje onda su prvi...

sent from crappy S7 edge

Poslednja izmena:
Covek ga pita koji je ss, a on odgovara da je slikao na auto. :D Nema ss na auto podesavanjima?

Covek ga pita koji je ss, a on odgovara da je slikao na auto. :D Nema ss na auto podesavanjima?
Napisao sam jasno da se bolje fotke dobijaju u pro modu ali da auto mod maši...Šta tu tebi.nije jasno? KUcam sa telefona..kako da ti to kažem ako prethodni ne instaliram program i vidim detalje fotke..sutra cu to ako ti znaci...elem...tastatura laguje samo tako...Tako da mi i to smeta..Kasni sa odzivom debelo..Ajd sad ziloti u napad..

sent from crappy S7 edge

Poslednja izmena:
Vrh Dno