Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kod tebe sta god stigne neki feler ahahahahha
Nisu jos napravili telefon za tvoj ukus ,ima vremena,kada napunis 18 dotle ce napraviti nesto
Onda ces konacno moci sam otici u radnju i kupiti "tu zver"
Dotle nema druge ,poslovnice ,youtube ..... da te zelja mine [emoji6]

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Orden za komentar

S7 EDGE

U cemu je razlika izmedju modela EDGE i non EDGE i da li je bitna verzija u nasim mrezama vip, telrnor i mts?

Edge ima zakrivljen ekran i zanemarljivo veću bateriju, sve ostalo je isto. Svi telefoni koji su legalnim putem stigli u Srbiju su isti, samo treba da vodiš računa da nisu zaključani na mrežu koju ne koristiš

Naravno, sto se tice mreze, znaci EDGE nema veze sa nekim standardima za mobilne mreze?
Mozete li da mi iznesete kako ste zadovoljni sa njim, kakva je jacina zvona, jacina slusalice pri razgovoru, koliko baterija traje pri surfu netom... jednostavno ako mozete da mi izneste koje su mu mane a sve ostalo su valjda vrline :wave:

Kako da proverim (i da li je uopste moguce) koliko je star s6 ako imam imei (3536090‎71012919)?

ok, ali postoji li mogucnost da proverim preko gorepomenutog imei broja (telefon nije kod mene)...

instalirao sam na svoj xperia Z 4 aplikacije, ukljucujuci i phone info i ni jedna mi ne pomaze da utvrdim starost telefo (cak ni taj broj punjenja nisam nigde nasao)...

Tema je dosta dugacka, ne mogu da citam sve, tako da je mozda i bilo reci o ovom problemu, ali svakako moram da proverim sa vama da li se nekom desava napolju, pri jacoj dnevnoj svetlosti, kada stigne poruka, poziv ili bilo sta, da nekih 1-2-3 sekunde ekran bude na min brightness pa se onda podigne na normalu?
Nije nista spec ali bas nervira.. .Ako je neko imao slicnih problema, ili zna kako se to resava, neka pise.. hvala.

Poslednja izmena:
Da li je neko od vas imao problem sa naprsnucem tj pukotinom na staklu kamere? Da li ste sami menjali? I Odakle najbolje poruciti deo, da li moze sa Allija vidim da imaju i da je smesno jeftino? 😀

Da li neko koristi skype na s6?
Mene sagovornik ne cuje, kao da je mikrofon ugasen, u cemu je caka jel zna neko?

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Proveri da li si mu dao dozvolu za mikrofon

Sent from my Nexus 6P

Hmm, kako se trazi ta dozvola?

Ne znam kako je tačno na samsungu ali generalno ideš tamo gde ti je spisak svih aplikacija pa klikneš na skype pa tu treba da imaš permissions, uđeš tu i čekiraš microphone

Ovako nešto

uploadfromtaptalk1477081610718.webp

Sent from my Nexus 6P

Aha, nadjoh,hvala, ali ukljucena mi je dozvola za mikrofon bila

Da, može i tako, samo mi trebalo pri instalaciji ili prvom pokretanju da traži dozvole. Probaj da ga reinstaliraš, pre toga obriši Data te aplikacije, tek onda reinstalacija.

6.2.0 (Build 789)

Mene takodje zanima pao mi je sa stola pravo pozadi i naprslo je malo staklo od kamere jedva se i vidi bas kad se zagledas sve radi normalno znaci nista strasno,koliko to kosta zna li neko otrpilike jer ako bih hteo da ga prodajem morao bih to da zamenim.

Poslednja izmena:
Koji stock firmware koristite? Kako Vam Android OS troši bateriju... Meni par dana 8,9% dok je wifi on, SOT preko 3 sata sto mi je super. Zadnja 2 dana preko 30% i to u mirovanju i dok je wifi on... Sta se desi pa se tako promeni potrosnja?

Ljudi, imam jedno instant pitanje 🙂 Kako radi Verizon verzija S6 edge kod nas? 4g 3g? Jel moguce da se gasi 3g? Dobio bih ga povoljne iz Usa pa necu da ulazim u pricu ako cu da imam problema sa mrezom.

Ajde da proverim ovde ako neko moze da mi da odgovor. Covek sa foruma prodaje telefon navodno star 2 nedelje i kad mi je poslao imei i Sn proverio sam preko neta pise da je napravljen juna 2015 god a garancija istice 31 avgusta 2017 godine (navodno je kupio u inostranstvu telefon pa nema garanciju). Znam da datum prozivodnje i kad je neko kupio moze da varira par meseci a nisam siguran da moze 15 meseci...
Molim za vase misljenje. 🙂 U pitanju je S6 Edge

Kapiram svercovan telefon, ali niko nece da ti pokaze tacan datum kupovine da predstave svoje telefone kao glanc nove, pa ko ne zna da proveri imei check kupi olupinu staru 2 godine po ceni novog telefona. Sad upravo proveravam par telefona ali kao sto sam i pretpostavio nema sanse da je to istina sto pise. Nemam srece sa polovnim telefonima, uvek naletim na nekog ko hoce da mi uvali ili stariji telefon ili neispravan...

Uopšte ne mora da znači da je star toliko. To što je napravljen tada, ne znači da je tad kupljen.

Kaži kada si ti kupio telefon istog meseca kada je i proizveden? Ja nikada, uvek prodje najmanje 2 do 3 meseca dok se nadje u rukama kupaca.

Uglavnom to su verovatno starije serije koje stoje na lageru, ništa čudno.

Potvrda o kupovini da je tad i tad kupljen, ništa više. Na rekla kazala ne veruj.

Sent from my m2 note

Koja potvrda sem računa?! Ne razumem kakva je to "potvrda".
Nema veze ni račun, samo originalno pakovanje, celofan i zapečaćeno, ništa drugo. S obzirom kako i koliko dugo se to kod nas rešava ni garancija mi nije bitna. Uvek kupujem kod istog lika i nemam problem. Ako hoćeš raspakovano i starije jedino da mu proveravaš radne sate putem IMEI broja ali ko će ti to dati ako se ne poznajete... Dakle samo neraspakovano ili od poznatog.

Tapatalk 6.2.2 (Build 792)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno