Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala momci za info.

Video sam taj oglas, ali piše fiksno, a ja ne volim da se cenjkam ni kad kupujem ni kad prodajem.

Pa dobro, ako je stvarno star manje od 2 nedelje i u perfektnom stanju ok je 200e. Ako mozes tih 10 vise da das.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mogu, da sam prodao stvari sa mog oglasa ovde na Benchu, ne bi bilo problema, ali nisam još...izgleda da nikom ne trebaju polovni računari. Hajde da se vratimo na temu.

Pitao sam rođaka, kada je kupio S6? Kaže u Oktobru mesecu i od prvog dana mu je bio u silikonu i nije mu ni jednom ispao. Pošto ga nosi pretežno u đžepovima farmerica, moguće je da se iskrivio od sedenja...

Čim se vrati u CH, reklamiraće ga, uzeo ga je na ugovor.

Posao je takav da je nekad neophodno da odradim nesto preko Androida.

Neka si priznao ko je dominantniji i sve završava. Ovo sad kad stavim u potpis, da te prati dok god koristiš iP 😀:d😛

Slobodno. 😀
Hebiga, ne bezim ja od Androida. Koristim Nexus 7 za zezanje. 😀

A kamera, nista nije bolja na s7?

Nemoj da dirate Batak-a dobar je lik 🙂.

Nije uopste pametno. Osim olovke i micro sd gubis na svim ostalim poljima.

Jedva da je malo bolja od S6, nista posebno. Ne bih ja menjao.

Menjaj.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Stock video player koči sliku, instaliram MX player, koji isto koči sliku kad je na HW decoder-u, dok kad prebacim na SW decoder radi normalno. Sta bi mogao biti problem?

Poslednja izmena:
Koji video format pokusavas da pustis,koje rezolucije?

Sent from Sony Xperia Z2

S6 ima bolju kameru. Note 4 neopravdano puno skuplji od Note 3.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Koliko puno? Razlika u ceni je 100e.

Koji video format pokusavas da pustis,koje rezolucije?

Sent from Sony Xperia Z2
FHD 1920x1080 mi rezolucija stoji, a format mp4, kojim kamera po default - u snima. Koristim original aplikaciju i za slikanje - snimanje, i za puštanje. Ali pošto je počeo da ledi sliku, a ton ide, onda sam probao MX player, i on radi kako sam opisao gore.

Puklo mi je zadnje stako pre nekoliko dana. Da li neko zna koliko košta zamena zadnjeg stakla i da li postoji neki pouzdan servis?

Telefon sam uzeo u MTS-u prošle godine ali ne verujem da ovakve stvari potpadaju pod garanciju.

Na Banovom brdu, Požeška, mislim da je Promocija ime servisa, imam s njima jedno dobro iskustvo

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Stigla sigurnosna zakrpa za edge plus

a518df813380f53f140cbd7779edf601.jpg

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

S6 update:

Velki update 440 mega,mora da su svasta nesto ispravili.

Jel neko instalirao ovaj update od 440mb? Kako se ponasa baterija? Ja sam morao nakon prijasnjeg updatea nositi mobitel na servis jer je trosio bateriju ko lud pa sad pusem na hladno. Bilo kakav info dobrodosao.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Jesi ga vracao na tvornicke postavke nakon updatea ?

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Zanima me da li bi garancija podržala zamenu prednjeg stakla ukoliko bi puklo samo od sebe (tj da nema fizičkog oštećenja)? Nije mi se ovo desilo ali eto čisto da znam. Pu pu.

Pozdrav, skoro mi se pojavilo na ekranu kao da se u pozadini nazire senka od tastature, to nije toliko primetno vidi se na beloj pozadini, ne znam sta je, trazio sam po forumima..da li je neko slucajno upoznat? Telefon Samsung S6 Edge. Hvala

Na ovu foru?
rsmbUVD.jpg

Ako je tako, onda je burn in, tj slika se urezala u ekran, jedino pomaze zamena ekrana

Nazad
Vrh Dno