Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
probaj hard rest ako ne sredi vrati telefon gde si kupio jer je ocigledno neispravan

Uradih sinoc hard reset, pa da vidimo. Ima 24 mjeseca garancije pa cu nositi na popravku.

ako hard reset ne sredi i posle toga budes imao isti problem zahtevaj novi uredjaj a ne da ti popravljaju taj

Ocu 🙂 nego vidim na pojedinim forumima da su ljudima sredili softverski , pa cu sacekati. Prvi dan je koriscen na 5.0 i nije bilo problema. Uradjen je update na 5.1.1 i pocelo je.

Nije se ovo ni jednom desilo, izgleda kao softverski. Ako ne pomogne reset, kao što kaže @BIA.

Verovatno je softverski problem, drug je na S4 imao isti problem, išao u više servisa, jedni rekli hardver, drugi softver, onda je vratio telefon na stari sistem i rešio problem. Problem mu se javio nakon update-a, to si trebao i u početku da spomenes...

Poslednja izmena:
A nijesma mogao znati posto sam telefon kupio prije tri dana, a na 5.0 je koriscen samo desetak sati tako da je moguce da bi se javio i na tom sistemu.

nije nista neobicno da updejt na novu verziju os potpuno unisti telefon.

Jos nijesam uradio factory reset nakon update... Bas se nadam da je to, posto je telefon poklon suprugi, pa ne bih volio da ne radi 🙁

nije nista neobicno da updejt na novu verziju os potpuno unisti telefon.
Možda kada je Samsung u pitanju. Da update softvera onesposobi deo hardvera do tada nisam video. Napravili softver koji nije kompatibilan sa svim uredjajima, tj sa svim komponentama koje ulaze u sve serije njihovih telefona, što znači da su pojedine serije neupotrebljive sa novijim verzijama softvera.

Jedno pitanje. bratu na s6 edge ne radi automatsko osvetljenje, nov telefon, uzet pre par dana.Jel' to za reklamaciju ili....

Jeste, ne radi ti senzor koji regulise automatsko osvetljenje tj senzor koji odredjuje koliko ima svetlosti napolju pa po tome ti regulise osvetljenje ekrana. Prvo neka proba fabricki reset pa ako i onda ne bude radila nek reklamira...

Da nije nešto prekrilo senzor? Loše stavljeno staklo ili futrola?

Nabavih S6 prosle nedelje i odlicno je radio prva tri dana. Posle toga se pojavio "lag". Znaci, ni u jednoj aplikaciji ne skroluje glatko (Google Keep, Instagram, Twitter, settings itd.). Sto se ostalih stvari tice ja sam prezadovoljan telefonom ali sad se u radu ponasa kao ZTE od 30 eur, nema razlike.

Inace, nisam nista instalirao nakon tog prvog dana i radio je ok. Danas primetim da jednostavno koci gde god ima da se skroluje. Postoji li nekin nacin da se sredi to a da ne moram da ga rutujem i instaliram neki drugi sistem jer bih se zadrzao na fabrickom androidu ako je moguce.

"Cacaa" to ce ti se srediti apdejtom. Pojedini Edge modeli, takav je bio i moj ima los fajl za regulaciju auto osvetljenja. Ja sam to sredio rutom pa sam ubacio ispravan fajl i sve je bilo ok. E a ti da ne bi gubio garanciju cekaj apdejt i sredice se. U sustini, sve je ispravno. Problem pravi izuzetno mali fajl od 60kb. Kod 30% Edge i Edge+ modela je taj fabricki problem.

ni jednu inace theme store mi ne radi vec par dana

Zasto onda pitas da li neko ima tel iz Australije?

Nazad
Vrh Dno