pročitaj pm poslaću ti broj čoveka od koga sam ja uzeo - ima fiskalni na 120000 i 2 godine garancije - ja sam platio oko 700 pre mesec dvaZnači da zaobidjem ove radnje za prodaju mob. telefona koje sam juče zvao (centar grada, Banovo brdo ... )meni deluje kao ok, kažu imaju originalne aparate sa garancijom od dve godine.
Ne znam šta da mislim o tome....ne bih da gušim temu pa može savet i na pm .
Hvala svima na brzim odgovorima!
Znači da zaobidjem ove radnje za prodaju mob. telefona koje sam juče zvao (centar grada, Banovo brdo ... )meni deluje kao ok, kažu imaju originalne aparate sa garancijom od dve godine.
Ne znam šta da mislim o tome....ne bih da gušim temu pa može savet i na pm .
Hvala svima na brzim odgovorima!
Ja prebacim slike, video i muziku na komp, imenik sinhronizujem preko gmaila i to je to...
Pročitao sam sinoć od 190 strane do kraja i sad ne mogu da nadjempa molim za savet vezano za kupovinu S6 edge.
U nekom postu sam pročitao kako da proverim imei i br. telefona zvaničnog servisa ako nekog ne mrzi da ponovi.
P.S.
Ima li neko iskustva sa radnjama kod nas i njihovim garancijama, zvao sam juče par radnji imaju na stanju (verovatno sa kutijom)
kažu 2 god. garancije .....šta mi je činiti da kupim originalni S6 edge sa garancijom.Hvala svima i izvinjenje za off.
dogovoreno [emoji1]Hvala svima na brzim odgovorima i savetima.Uz vašu pomoć kupljeno :wave:
Prvi utisci WoW!
Za par dana javljam druge utiske
P.S.
Veliko hvala za usera dejan1001 koji se maksimalno potrudio.Pijemo cheers kad budeš dolazio za BG.
Hvala svima na brzim odgovorima i savetima.Uz vašu pomoć kupljeno :wave:
Prvi utisci WoW!
Za par dana javljam druge utiske
P.S.
Veliko hvala za usera dejan1001 koji se maksimalno potrudio.Pijemo cheers kad budeš dolazio za BG.
Slabo ovde cene padaju, ja sam prosle godine u ovo vreme kupio S5 sa dve godine garancije za 440e a sada S6 ne vidim takav ispod 490eKoliko para ako nije tajna? Nesto gledam oglase, kao da su cene bas krenule da padaju...
I g2Pa jeste, kad si kuci i kad drndas, punis 3 puta dnevnoinace, tel koji je drzao dva dana i ulazio u treci dan, uz gotovo intezivno koriscenje jeste Sony Xperia Z3 Compact
![]()
ni meni nije ali verovatno to možeš da isključisKako ste rešili na s6 upozorenje device security - threat found koje mi izlazi na 2-3 sata otprilike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari