Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Najbolje da ga kupis sa oglasa i sa validnom garancijom uvoznika/operatera

upravo tako, bilo je na ms ponuda tipa uzet u comtrade sa sve fiskalnim i garancijom na dve godine po nekoj bolesnoj cifri preko 100k, a prodaju ga za ~650e. Samo prilikom kupovine proveris da nije rutovan odnosno okinut knox na 0x1 zbog realizacije garancije ukoliko nedaj boze zatreba nekada i to je to.

IMEI i sve ostale informacije proveravas aplikacijom phoneinfo sa store-a.

A sto se tice kupovine sa garancijom, najbolje je da uzmes neki sa nasih mreza, te garancije su najsigurnije...

Znači da zaobidjem ove radnje za prodaju mob. telefona koje sam juče zvao (centar grada, Banovo brdo ... )meni deluje kao ok, kažu imaju originalne aparate sa garancijom od dve godine.
Ne znam šta da mislim o tome....ne bih da gušim temu pa može savet i na pm .

Hvala svima na brzim odgovorima!

Znači da zaobidjem ove radnje za prodaju mob. telefona koje sam juče zvao (centar grada, Banovo brdo ... )meni deluje kao ok, kažu imaju originalne aparate sa garancijom od dve godine.

pročitaj pm poslaću ti broj čoveka od koga sam ja uzeo - ima fiskalni na 120000 i 2 godine garancije - ja sam platio oko 700 pre mesec dva

Pazi, mozes da uzmes iz radnje ako preprodaju telefone sa mreze. U principu tebe zanima od koga je fiskalni i garancija. Ako su Telenor/MTS/VIP, mozes da uzmes, ali mislim da ti je jeftinije preko oglasa na Mobilnomsvetu.

Hvala gospodo, popodne mu radim factory. Da li je dovoljno sacuvati podatke da kompu kroz smart switch ili mora neki poseban program? Unapred zahvalan cheers

Ja prebacim slike, video i muziku na komp, imenik sinhronizujem preko gmaila i to je to...

Mislim da je negde vec pominjano i da pola stvari ne radi.

Pročitao sam sinoć od 190 strane do kraja i sad ne mogu da nadjem :) pa molim za savet vezano za kupovinu S6 edge.
U nekom postu sam pročitao kako da proverim imei i br. telefona zvaničnog servisa ako nekog ne mrzi da ponovi.

P.S.

Ima li neko iskustva sa radnjama kod nas i njihovim garancijama, zvao sam juče par radnji imaju na stanju (verovatno sa kutijom)
kažu 2 god. garancije .....šta mi je činiti da kupim originalni S6 edge sa garancijom.Hvala svima i izvinjenje za off.

Garanciju mozes da proveris pozivom na broj 011/321-6899 ako prodavac hoce da ti da imei. Ako nece, 99% da nesto muti i preskoci ga bez obzira koliko cena bude privlacna.

Garancija u Srbiji vazi samo ako je overena Samsungova garantna knjizica. Nikakve garancije raznih radnji i servisa ne vaze ako su u vidu njihovih garantnih knjizica ili nekakva izjava na papiru npr formata a4 bez obzira sto ti oni overe tu njihovu garanciju - ako nisu ovlasceni distributeri Samsunga to vazi samo kod njih, u njihovoj radnji koja moze da prestane da radi npr za mesec dana.
Evo ova moja na slici, u telenoru nisu ni upisali imei a ni zalepili nalepnicu, ali proverom u sistemu stoji kad je telefonu krenula da tece garancija od 2 g.

Prilozi

• 2015-08-19 23.17.13.jpg
    2015-08-19 23.17.13.jpg
    930.7 KB · Pregleda: 256
  • 2015-08-19 23.17.01.jpg
    2015-08-19 23.17.01.jpg
    1 MB · Pregleda: 270
Poslednja izmena:
Hvala svima na brzim odgovorima i savetima.Uz vašu pomoć kupljeno :wave:

Prvi utisci WoW!
Za par dana javljam druge utiske :)

P.S.
Veliko hvala za usera dejan1001 koji se maksimalno potrudio.Pijemo cheers kad budeš dolazio za BG.

Prvi utisci WoW!

P.S.
Veliko hvala za usera dejan1001 koji se maksimalno potrudio.Pijemo cheers kad budeš dolazio za BG.
dogovoreno [emoji1]

Malo utisaka o bat da podelim :) inace juce, sinhronizacija stalno ukljucena, mob. Internet stalno ukljucen, dve mejl adrese, fb, viber, skype, bluetooth ceo dan ukljucen (povezan sa slusalicom), imao 20 ak razgovora po minut,dva, viber sve ukupno oko 40 min, web oko 20 ak min, osvetljenje na pola (automatsko), 10 ak fotografija, sve to od 8 ujutru do 9 uvece, kad je baterija bila 54%. Msm da je korektno :)

Ovako nesto kad procitam jos bi pomislio da s6 izuva sa autonomijom!!

Pa to ti je normalan dan, da kazem ne zaludan otprilike 2 sata upaljenog ekrana. Naravno kada nemas sta da radis i kada si kod kuce, dzedzis na telefonu i sprzi se baterija za 4-5 sati. Ko ne cacka telefon nego ga koristi po potrebi, njemu moze lepo da izgura 18h telefon i da ga stavi sa 10-20% kad dodje kuci da ga puni.

Kome nije dovoljno ova baterija, naravno zaobici ce ga i uzeti nesto sto mu odgovara. Za nekoga je dobro, za nekoga lose, hvala bogu izbora ima. Niko ne tera tebe ili bilo koga da uzimas Samsung. Svaka roba ima svog kupca.

Prvi utisci WoW!

P.S.

Koliko para ako nije tajna? Nesto gledam oglase, kao da su cene bas krenule da padaju...

Evo gledam stalno na kp i mobilni svet, nisam video jeftinije od 489e nov, sa domace mreze, sim free i dve godine garancije

Pa jeste, kad si kuci i kad drndas, punis 3 puta dnevno :) inace, tel koji je drzao dva dana i ulazio u treci dan, uz gotovo intezivno koriscenje jeste Sony Xperia Z3 Compact :)

Kako vam se ponasa lajsna? Jel ima ostecenja? Koliko mi se cini to je najkilaviji deo na telefonu.

Kako ste rešili na s6 upozorenje device security - threat found koje mi izlazi na 2-3 sata otprilike?

Auuu čoveče.... ne mogu da nadjem gde sam isključio da nemam screen saver ili kako se već zove :mad:

Vrh Dno