Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

Pozz, uradio sam regularno update na s6 i dobio 5.1.1, treba li posle toga uraditi factory reset? hvala unapred na odgovoru.

Stvarno ne vidim ni najmanju potrebu gurati n5 rom u s6!!

Brat dobio t-mobile edge koji je naravno zakljucan. stoji mu vec 10ak dana cekajuci neke zvanicne kodove,stize i taj kod danas ali nazalost nece da radi.To jos produzuje cekanje a strpljenja sve manje :)
Jel moze root+ neka aplikacija da ga otkljuca? Ili flesovanje nekog od par romova kojih imaju na xda?
Hvala!

Ne, mora code! Da je tako jednostavno, mislis da bi se kodovi prodavali ;)

kako jednostavno flesovanje, jednostavno je da ukucas kod :D
Probano je sa kodom,medjutim T-mobile je nesto promenio nedavno pa kod ne funkcionise. Mlacenje prazne slame u prevodu :)

pa ne bi trebalo, to je informacija od t-mobile. izgleda da ce morati da se vrati u usa da ga otklj :)

Pa verovatno zato sto je taj prvi code kupio na ebay ili nekom slicnom sajtu i ne radi mu.

Ljudi moze savet, uzeh S6 beli iz vip-a, sve savrseno, svi dugmi i besprekorni aliiii, home taster kad se blago dodiruje imq lufta, ljulja se u nekim nanomilimetrima? Jel treba to da me brine, jel ne moze da se pokvari, razdrnda i sl? Hvala :)

Ljudi moze savet, uzeh S6 beli iz vip-a, sve savrseno, svi dugmi i besprekorni aliiii, home taster kad se blago dodiruje imq lufta, ljulja se u nekim nanomilimetrima? Jel treba to da me brine, jel ne moze da se pokvari, razdrnda i sl? Hvala :)
I ja sam isto imao na običnom s6 dok mi je na edge zategnuto u stoti deo mm - ne treba da te brine-mislim da je kod svih tako ili barem kod onih sto sam video

Poslednja izmena:
Hvala Deki :) reci mi, jesi li sta upoznat sa temp telefona?

Hvala Deki :) reci mi, jesi li sta upoznat sa temp telefona?
greje se samo dok je na punjaču dok ne napuni 50 posto ili dok peglas igrice malo jače-mene je nerviralo što se tako greje pa sam koristio punjač od s3 Neo pošto mi fast charging ništa ne znači a tako i sa ovim radim a i čini mi se da je baterija malo bolja [emoji1]

Poslednja izmena:
E dobro, ja uzeo neki obican Samsungov na 2a. Msm da je ipak bolje. Evo sad probam igre, bogami jak hardver :) prodah note 4 sa exynos, ovaj je 40% jaci ja msm.

Kakvi su ti utisci posle prelaska sa note 4 na s6? I ja imam nout, kako ti se cini baterija i ostalo?

A uzeo nema 3 sata :D pa vidi brate, ovaj je vise smekerica, note je vise elegantan. Grejanje je mnogo manje prisutno na Note i bat je koliko vidim ipak 30% bolja. Ali ovaj dere u igrama :) sta znam, jedva se odvojih od note :) jedino me zabrinulo ovo dugme home, ali ok.

A uzeo nema 3 sata :D pa vidi brate, ovaj je vise smekerica, note je vise elegantan. Grejanje je mnogo manje prisutno na Note i bat je koliko vidim ipak 30% bolja. Ali ovaj dere u igrama :) sta znam, jedva se odvojih od note :) jedino me zabrinulo ovo dugme home, ali ok.
ako peglas igrice ima da punis 2 puta dnevno - trebao si edge da uzmeš ima bolji efekat

mogu a i ne moraju da ti se pojave raznorazni bugovi - zato se preporučuje factory

Pročitao sam sinoć od 190 strane do kraja i sad ne mogu da nadjem :) pa molim za savet vezano za kupovinu S6 edge.
U nekom postu sam pročitao kako da proverim imei i br. telefona zvaničnog servisa ako nekog ne mrzi da ponovi.

P.S.

Ima li neko iskustva sa radnjama kod nas i njihovim garancijama, zvao sam juče par radnji imaju na stanju (verovatno sa kutijom)
kažu 2 god. garancije .....šta mi je činiti da kupim originalni S6 edge sa garancijom.Hvala svima i izvinjenje za off.

Nazad
Vrh Dno