možeš a i ne moraš - ja jesamPozz, uradio sam regularno update na s6 i dobio 5.1.1, treba li posle toga uraditi factory reset? hvala unapred na odgovoru.
to je samo za običan s6? za edge nemoze?
čekam ja g4 pro [emoji1]Piše: SM-G920F
Mnogo stvari ne radi - čekaj malo![]()
možda ako su optimizovali memoriju i ostale ******stineStvarno ne vidim ni najmanju potrebu gurati n5 rom u s6!!
Lepo ti kažu ljudi da vidiš na ebayu. Što bi se vraćao u usa??pa ne bi trebalo, to je informacija od t-mobile. izgleda da ce morati da se vrati u usa da ga otklj![]()
I ja sam isto imao na običnom s6 dok mi je na edge zategnuto u stoti deo mm - ne treba da te brine-mislim da je kod svih tako ili barem kod onih sto sam videoLjudi moze savet, uzeh S6 beli iz vip-a, sve savrseno, svi dugmi i besprekorni aliiii, home taster kad se blago dodiruje imq lufta, ljulja se u nekim nanomilimetrima? Jel treba to da me brine, jel ne moze da se pokvari, razdrnda i sl? Hvala![]()
greje se samo dok je na punjaču dok ne napuni 50 posto ili dok peglas igrice malo jače-mene je nerviralo što se tako greje pa sam koristio punjač od s3 Neo pošto mi fast charging ništa ne znači a tako i sa ovim radim a i čini mi se da je baterija malo bolja [emoji1]Hvala Dekireci mi, jesi li sta upoznat sa temp telefona?
ako peglas igrice ima da punis 2 puta dnevno - trebao si edge da uzmeš ima bolji efekatA uzeo nema 3 satapa vidi brate, ovaj je vise smekerica, note je vise elegantan. Grejanje je mnogo manje prisutno na Note i bat je koliko vidim ipak 30% bolja. Ali ovaj dere u igrama
sta znam, jedva se odvojih od note
jedino me zabrinulo ovo dugme home, ali ok.
Pa verovatno zato sto je taj prvi code kupio na ebay ili nekom slicnom sajtu i ne radi mu.
ako peglas igrice ima da punis 2 puta dnevno - trebao si edge da uzmeš ima bolji efekat
možeš a i ne moraš - ja jesam
Hvala puno, samo još jedno pitanjce, u cemu je razlika. Izvini ako smaram ali nisam puno petljao ranije. :type:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari