Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Realno sa svim tim pogašenim aplikacijama sve ispod 7h SoT-a za ovako skup telefon je bruka 🙂
Nema ništa dok se ne rutuje i instalira BBS sa xda foruma ..

ps. nemoj baš tu zadnju verziju servisa iz android m - još je to rano ...
Skini prethodnu - http://www.apkmirror.com/apk/google...ices-7-5-71-1955121-438-android-apk-download/

samsung plaćanje, s health (samsung zdravlje 😀), ANT, sbeam, rečnik, smart remote i vreme uživo ja ne bih gasio - provereno ti ne prave problem i ne troše resurse 😉

Poslednja izmena:
Pa da, skini te servise i zadnji play store ...
Facebook, messendger, WA ne koristiš tako da baterija mora biti odlična 😉

Slušaj danila ponavlja ovde ko papagaj 😀 baš me zanima sot posle ove akcije 🙂

stavio sam onaj drugi od gore ispod onog za M sad samo da nađem Google play
našao i instalirao pa ću da javim rezultate nego niko mi nije odgovorio kako to da gsam battery prikazuje jedno a telefon drugo?

Poslednja izmena:
mislim da telefon ne pokazuje dobro potrošnju baterije - jel ima jos neko sličan problem? evo napunio sam opet do kraja i uporedio gsam battery i telefon i evo šta prikazuje
uploadfromtaptalk1433350227485.webpuploadfromtaptalk1433350242262.webpuploadfromtaptalk1433350259959.webp
inače mail mi nije radio sa poslednjim Google servisom pa sam morao vratiti stari [emoji1]

Poslednja izmena:
Sa baterijom?
Iskreno ne obracam paznju na nju. Uvek imam pri ruci fast charger pa nisam dosao u situacuju da se brinem da l ce mi se ugasiti telefon.

Sa baterijom?
Iskreno ne obracam paznju na nju. Uvek imam pri ruci fast charger pa nisam dosao u situacuju da se brinem da l ce mi se ugasiti telefon.
ne to nego nije mi jasno kako telefon prikazuje drugačiju potrošnju baterije od gsam-a pogledaj slike

Uvek je tako.. Bitno da ti pokazuje tacno koliko si sota imao i koliki je bio awake.
Pod google service upada mnogo vise stvari nego sto se na prvi mah cini..

Verovatno razne stvari spadaju u gs kod fabrickog merenja i kod gsam apk.

Planiram da uzmem Galaxy S6 Edge na prijavu e sad mi preporucite na kog Operatera da uzmem,da li treba da budem u radnom odnosu i jel treba da dam nesto unapred para?

Poslednja izmena:
Planiram da uzmem Galaxy S6 Edge na prijavu e sad mi preporucite na kog Operatera da uzmem,da li treba da budem u radnom odnosu i jel treba da dam nesto unapred para?
zavisi koji paket uzmeš-evo ja nisam dao ni dinar u Vip-u [emoji1] ali sam prethodno već imao ugovor i produžio
sve zavisi šta ti treba i koja mreža hoces da budeš ali evo ja npr nikad nebi uzeo Telenor ali sve to zavisi od tebe

Pa razmsiljam sto jaci paket jer idem u Beograd da studiram pa mi treba sto bolji,u Mts bih uzeo jer sam njihov korisnik dugo godina pa me sad zanima da li traze unapred nesto.

Samsung Galaxy S6: Review of the various display modes

Samsung has come a long way since the early days of Super AMOLEDs — the Galaxy S6's 5.1-inch panel is a testament to that. Not only has the company finally delivered a precisely calibrated screen, but it has done so without at all siding with either of the two camps — fans and critics both get theirs. Said otherwise, if AMOLEDs won you over the moment you saw those overstated colors years ago, nothing stopping you from keep on going — just choose the AMOLED cinema display mode and you're got to go. If, instead, you're looking for a properly calibrated display, you can easily select Basic and be done with it.

Of course, all display modes that aren't Adaptive display are at a severe disadvantage, specifically now that summer is around the corner — none can match its excellent peak brightness of over 560 nits. It's thanks to this that we feel confident in naming the Galaxy S6's display better than even the panel on the Galaxy Note 4 — if only by a little.

jel može da se isključi fast charging i da puni normalno? čini mi se da se jako greje

piše da instaliram na svoj rizik - sta mu sad to-mozda neće raditi kako treba? i kako da uradim samo instaliram preko ovog?
evo šta sam sve pogasio
67da103827da666bbdbb2f21cd5d1d00.jpg
171e13841d8d1a182cc4fd4fa8202784.jpg
543e5653eacceb9a87d7b75b0d79fe6d.jpg
cb64cad93e59d008e9cf9098bbd693c7.jpg
5051ce1ada3b7a6da9895384e19e90fa.jpg

evo posle restarta
7eff027b1cfdd9ceaf6aa08f8f4a0903.jpg
Jel ti je tel rutovan ili ne? Ako nije, gde gasis te procese?

Jel ti je tel rutovan ili ne? Ako nije, gde gasis te procese?
nije rutovan-udjes u aplikacije pa u menadžer aplikacija pa onda prevuces na desno gde su sve aplikacije i tu gasis ono što ne koristiš [emoji1]
jel moze neko da mi odgovori na moje pitanje dali postoji opcija da se prebaci sa fast charging na normalno? jako se greje ili ako ne postoji ta opcija dali smem npr da koristim punjač od nekog drugog Samsunga? žena ima s3 neo pa dali moze taj punjač da se koristi a da ne napravim neko sr.... sa telefonom ili baterijom?
fast charging mi nista ne znaci a telefon se jako greje

Poslednja izmena:
Koliko sam pratio moze da se ugasi. Cak sta vise javljaju da baterija osetno bolje traje kada se puni bez brzog punjenja.

Ovako je na note 4, verovatno je slično i na s6..
9479a82d84c080b4f14f219152fd87fe.jpg

Poslednja izmena:
Q1: Can I disable Galaxy S6 fast charging on Galaxy S6 or S6 edge?

A1: No, you cannot disable Galaxy S6 fast charging in the phone settings. This is different from the fast charging in Galaxy Note 4.

However, Galaxy S6 fast charging will be disabled automatically when:

* you are not using a normal wall charger, not the adaptive charger.
* or you are using the phone with screen on.
* or battery level is more than 50%.

Nazad
Vrh Dno