Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Držao par dana dok ga nisam otpakovao (petnaestak dana manje no što kažeš) mislim 3 dana. Šta je problem? Koristim, uživam! Ćorav jesam (+10.0)... Pitam samo kad sam ne mogu da nađem rešenje..
problem je što se javljas bez ikakve potrebe

Preko 50 stepeni sta?
Na ovoj slici maximalna temperatura je 37 stepeni.

Fast charger uopste ne pregrejava bateriju. Da je toplije nego kad se puni obicnim jeste, logicno ali temperatura je i dalje manja nego na nekim telefonima koji se pune sa obicnim punjacima(kao sto vidis na slici od fkloznice gde ide preko 40

+1 Punim bateriju na preko 30c apsolutno nikakvih problema. Ljudi drame oko sitnica.

Poslednja izmena:
Teardown_GalaxyS6_Main_1.jpg

Teardown_GalaxyS6_Main_2.jpg

http://global.samsungtomorrow.com/galaxy-s6-teardown-all-about-the-galaxy-s6-and-s6-edge/

Ko zna koliko je iskesirao 🙂 ova zlatna lajsna je super

Platio 3000$ a na preglede ce da zaradi 100.000 🙂

[youtube]VgmyVHYV1mE[/youtube]

Poslednja izmena:
Zašto nisu uradili regular fon ovu kombinaciju crveno zlatno bez ovog Iron Man pozadi i teme, išlo bi ko besno.

Platio je Marvel ovo skupo, vise im se isplati verovatno. :d

Hehe, ne znam ko koga plaća... 😀 Možda i Samsung plaća njima... 🙂 U svakom slučaju fora je genijalna... Bolje da su sa dc comics odradili... 😉

Naravno da nam se svidja ovako nesto je jos nevidjeno 😀 dobra je kombinacija crveno zlatna 🙂
Naravno ne bi koristio ovu Iron man temu 😀

Poslednja izmena:
Jeste malo više kič... Ali ima i drugih modela, nije samo iron man.. 🙂

Na šta ovo lici, pravi kiceraj, kao dečija igračka 🙂

Meni izgleda dobro, ocekivao sam da ce biti ruznije ali su me demantovali. Kao sto sam rekao samo da nema te IM maske iza.
Ne vidim nikakav kiceraj kod ovog telefona, sem te maske ponavljam. Ali i dalje zeleni Edge >>>>>>>>>>>>>

Sta su ti ukusi danas, bože sačuvaj,koliko se razlikuju.

Vidi stvarno kakvo cudo nevidjeno, ukusi se razlikuju. lol :d

Pa da, lep je ukus, crveni s6, nema sta 🙂
Da ne ulazim u bilo kakvu raspravu dalje, postujem svačiji ukus, ali za mene to lično nije bas normalno 🙂 🙂 🙂

Dobro je kad si ti zakljucio da ako se nekome svidja tj. ne smisli da je kic (ne slaze se sa tobom) bordo S6 Edge to nije normalno. Ako si mi ti to rekao, sad cu evo da se preispitam i razmislim o svom pogresnom ukusu.

Poslednja izmena:
Odlicno izgleda. Nista kao bordo crvena. Mozda da je ivica crna umesto zlatna ali sta je tu je 🙂

uploadfromtaptalk1433696074981.webpuploadfromtaptalk1433696083385.webp
nije loše -a moglo bi i bolje [emoji1] inače punio sam običnim punjačem od s3 neo
ceo dan WiFi - redovno korišćenje sa jedno 25-30 poziva danas

ne mogu da ocenim-slicno je bilo i juče - možda za nijansu bolje danas ali ne mogu 100 posto da tvrdim-juče sam imao i 15-tak mailova a danas ni jedan-uglavnom se ne greje-izgleda je za malo bolje sa običnim a još mi je danas ostalo 20 posto baterije

Poslednja izmena:
Ko zna koliko je iskesirao 🙂 ova zlatna lajsna je super

Platio 3000$ a na preglede ce da zaradi 100.000 🙂

[youtube]VgmyVHYV1mE[/youtube]

Esmerald zelena s6 edge, znaci nista bolje nisam video u svetu mobilnih telefona. Moj sledeci pik, nakon ovog z3c trenutno...

Uzeo sam juce obican s6, sve ga ispodesavao, napunio ga i pre nego sto sam zaspao iskljucio ga sa punjaca...ujutru kada sam se probudio on je bio na 75%, mislim da je mnogo potrosio za nekih 7-8 sati, a da nije ni pipnut...kada udjem u podesavanja pise da je najvise "Operativni sistem Android" potrosio (6%)...da li je i kod ostalih tako? Bio je na wifi.

Ne bi smeo vise od 3-4% da potrosi tako bez diranja za to vreme, nesto ti opasno "curi" tu

ja kad skinem uveče sa punjača i kad ustanem skine nekad jedan e nekad ni jedan posto

Nazad
Vrh Dno