Da bi bio hladan kao špricerA sto ti telefon punis punjacem od s3 neo?
Da bi bio hladan kao špricerA sto ti telefon punis punjacem od s3 neo?
Nebuloza totalna.A sto ti telefon punis punjacem od s3 neo?
jeste sigurno zbog stakla-fast charging mi nije bitan nego sam razmišljao o tome da se možda ne zaj... nesto od grejanja a i neko rece ovde da može da utiče na vek baterije pa sam zato punio sa drugimPa *** logicno da se nece toliko grejati jer nije fast charging, ali nema razloga da se ne koristi ta mogucnost brzog punjenja, hvala bogu da su se setili da ubace to kad vec ne mogu da odrade vecu bateriju. A mozda ti je zbog stakla pozadi taj osecaj da je puno vruc.
pa u pravu si-čitao sam neki lik je pisao da edge ni slučajno ne treba puniti sa fast charging jer mu je nešto vrisnulo od grejanja - postavio sam link par stranica unazad-mislio sam da i na običnom može nešto da se desi pa me je to povelo u celu ovu priču oko punjenjaPa ako ces da menjas mob za god dana onda te bas briga za vek baterije 🙂
može i tako [emoji1]Ma, imas garanciju. Ako nesto vrisne, brikujes ga iz odina i na garanciju :d
preporuči nekiProgramom sa play stora....
Jel moguce da je ovaj bilmez presao i na IT?
preporuči neki
ne idem u kafanu i kafić - porodičan čovek sam-ovo mi je prvi Samsung pa se još slabo snalazim-kome smetaju nekad glupa pitanja ne mora da komentarise [emoji1] salim se i ja. nisam ga kupio da bi se hvalio nego zato što mi se sviđa-gledao sam na playu dosta tih app pa dok ne nađem koja odgovara prođe čitava večnost-hvala za preporukuBitno je da izbacis samsungaru s6 na sto u kaficu, nije bitno dal znas neke osnovne stvari i da se snadjes upotrebiti.. Kome to treba danas.. Salim se ja malo, niko se naucen nije rodio pa tako i ti, nije sramota ne znati, nego je sramota ne znati da ne znas -😀
Probaj call duration explorer, vrsi posao.. ;-)
kome smetaju nekad glupa pitanja ne mora da komentarise [emoji1] salim se i ja. nisam ga kupio da bi se hvalio nego zato što mi se sviđa-gledao sam na playu dosta tih app pa dok ne nađem koja odgovara prođe čitava večnost-hvala za preporuku

Klikni na taj grafikon da se vidi koliko ti je bio awake mob. Mada ne znam da li to moze da se vidi na samsung mobu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari