Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
probao sam - u čemu je problem?
izgledalo mi je da je previše vruć na fast charging pa sam probao a kažu ljudi da ništa ne može da bude samo se neće toliko grejati

Poslednja izmena:
Pa *** logicno da se nece toliko grejati jer nije fast charging, ali nema razloga da se ne koristi ta mogucnost brzog punjenja, hvala bogu da su se setili da ubace to kad vec ne mogu da odrade vecu bateriju. A mozda ti je zbog stakla pozadi taj osecaj da je puno vruc.

Pa *** logicno da se nece toliko grejati jer nije fast charging, ali nema razloga da se ne koristi ta mogucnost brzog punjenja, hvala bogu da su se setili da ubace to kad vec ne mogu da odrade vecu bateriju. A mozda ti je zbog stakla pozadi taj osecaj da je puno vruc.
jeste sigurno zbog stakla-fast charging mi nije bitan nego sam razmišljao o tome da se možda ne zaj... nesto od grejanja a i neko rece ovde da može da utiče na vek baterije pa sam zato punio sa drugim

Pa ako ces da menjas mob za god dana onda te bas briga za vek baterije 🙂

Pa ako ces da menjas mob za god dana onda te bas briga za vek baterije 🙂
pa u pravu si-čitao sam neki lik je pisao da edge ni slučajno ne treba puniti sa fast charging jer mu je nešto vrisnulo od grejanja - postavio sam link par stranica unazad-mislio sam da i na običnom može nešto da se desi pa me je to povelo u celu ovu priču oko punjenja

Programom sa play stora....

Jel moguce da je ovaj bilmez presao i na IT?

preporuči neki

Bitno je da izbacis samsungaru s6 na sto u kaficu, nije bitno dal znas neke osnovne stvari i da se snadjes upotrebiti.. Kome to treba danas.. Salim se ja malo, niko se naucen nije rodio pa tako i ti, nije sramota ne znati, nego je sramota ne znati da ne znas -😀
Probaj call duration explorer, vrsi posao.. ;-)

Bitno je da izbacis samsungaru s6 na sto u kaficu, nije bitno dal znas neke osnovne stvari i da se snadjes upotrebiti.. Kome to treba danas.. Salim se ja malo, niko se naucen nije rodio pa tako i ti, nije sramota ne znati, nego je sramota ne znati da ne znas -😀
Probaj call duration explorer, vrsi posao.. ;-)
ne idem u kafanu i kafić - porodičan čovek sam-ovo mi je prvi Samsung pa se još slabo snalazim-kome smetaju nekad glupa pitanja ne mora da komentarise [emoji1] salim se i ja. nisam ga kupio da bi se hvalio nego zato što mi se sviđa-gledao sam na playu dosta tih app pa dok ne nađem koja odgovara prođe čitava večnost-hvala za preporuku

kome smetaju nekad glupa pitanja ne mora da komentarise [emoji1] salim se i ja. nisam ga kupio da bi se hvalio nego zato što mi se sviđa-gledao sam na playu dosta tih app pa dok ne nađem koja odgovara prođe čitava večnost-hvala za preporuku

Nema druze glupih pitanja, ima samo glupih odgovora.... ;-) nema na cemu

Definitivno mi nesto crpi bateriju, ili mi je baterija "felericna"...jutros u 8 sam ga skinuo sa punjaca, vrlo malo sam ga koristio samo 59 min sot-a, a baterija je spala na 25%...za 11 sati...a bio mi je upaljen i avio mod, nekih 3-4 sata....molio bih za savet, da li nesto da pokusavam ili da nosim da mi zamene, posto mi je telefon star 3 dana...
Screenshot_2015-06-08-18-52-27.webp
Kada udjem u "Operativni sistem Android", kao na slici, pise da je procesor radio nekih sat vremena, a "ostani budan" 10 sati....da li neko zna sta je to ostani budan? Ugasio sam opciju "Pametno zadrzavanje" za ekran, ali nije to...ugasio sam da mi se kamera ne pali kada stisnem 2 puta home, ugasio sam otkljucavanje otiskom, pogasio sam i aplikacije koje mi ne trebaju...jedino nisam mogao da pronadjem gde da ugasiom kameru, tj da ne radi u pozadini kako bi se brze pokrenula (ako uopste moze to da se ugasi). Ako neko zna kako da pomogne, bio bih zahvalan za savet.

Klikni na taj grafikon da se vidi koliko ti je bio awake mob. Mada ne znam da li to moze da se vidi na samsung mobu

Vidiš da kaže da mu je operativni sistem android držao 10h telefon budnim.Ja bih tu opalio factory reset pa onda treba pratiti.

Nisam bas sve pohvatao jer je po srpski ali imas pravo 🙂

Uglavnom nesto drnda u pozadini,pitanje sta..

Klikni na taj grafikon da se vidi koliko ti je bio awake mob. Mada ne znam da li to moze da se vidi na samsung mobu

Ne desava se nista kada kliknem. Da li postoji neki program za to?
Kada sam ga prvi put upalio, odradio sam update, pa factory reset...ali pokusacu veceras opet, nista mi drugo ne preostaje

Gde mogu da kupim bezicni punjac povoljnije malo? I onu prozirnu masku staklenu ?

Nazad
Vrh Dno