Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da. Mnogi se po forumima na to bune. Totalno neprirodan oblik u ruci.. Ali moracu da ga probam pa vidim.

Sto se mene tice za taj edge ne bih u zivotu dao ni dinara vise nego za obicni s6

^^uboli su
Bas kao da držiš naopačke telefon, a one ivice su preostre

Apsolutno se ne bih složio sa ovim izjavama, S6 Edge super leži u ruci, uopšte nije neprirodan oblik. Ivice jesu oštrije, ali nisu toliko nezgodne.

Apsolutno se ne bih složio sa ovim izjavama, S6 Edge super leži u ruci, uopšte nije neprirodan oblik. Ivice jesu oštrije, ali nisu toliko nezgodne.

+1

Ja trenutno ipak vise naginjem normalnom S6, gledanje full screen videa na edgu mi je...cudno 🙂

Ne moze preko slika nikad da se odredi kako telefon lezi u ruci. Takodje sve je to drugacije od osobe do osobe a na kraju i stvar navike.
Tako da ovakvi tekstovi nemaju smisla zato sto njemu ne odgovara, nekom drugom moze da bude super osecaj u ruci bolji i od klasicnog S6 recimo.

https://webshop.telekom.rs/registracija/SamsungGalaxyS6Preorder.aspx

Ako neko nekako moze da otkrije cene ?

1828e52f83e4f4a21707874b16119d23.jpg

Poslednja izmena:
Pa popuni dole samo paket i ugovornu obavezu. 67800 S6 32gb. Manje od Note.

Poslednja izmena:
Imaju u ponudi i 64gb verzije. Ali ne pise koja boja i da li moze na 24m da se placa kao ip6.

Edit: vidim satro ima opcija da se izabere bilo koja boja..

Poslednja izmena:
Ne može na 24, imaš i broj rata polje, samo 12 postoji kao opcija.

Engadget S6 i S6 Edge test:

Galaxy S6 and S6 Edge review: Samsung's best phones in years

I've never been a huge fan of Samsung phones. For years, the software felt too kludgy, the designs chintzy and scattershot. Not so this time. Samsung has in the S6 a flagship that feels well thought-out and complete in a way I wasn't sure the company was capable of anymore. Calling it "perfect" would be irresponsible and inaccurate, but the S6 is the closest Samsung has come in a long time.

Then there's the Edge. If it hasn't become abundantly clear already, let me belabor the point one last time: There is no functional benefit to owning this thing. It does everything the regular S6 does, and what few edge-friendly tricks it packs aren't even all that useful. The only real reason to buy it is because you like the way it looks -- and I do. I really, really do. Together, they're the brightest stars in Samsung's galaxy, and the S6 in particular will rightfully wind up in a lot of people's pockets. If you've got cash to burn, though, or if you're a real sucker for the new and beautiful, the S6 Edge might just be what you've been searching for.

Kod mt:s-a
S6 Edge 64gb na tarifi Mix XL košta 78.300 RSD.
ip 6 64gb na tarifi Mix XL košta 73.800 RSD

Toliko tome da je iPhone buržujski telefon.

Naravno, treba uzeti olakšavajuću okolnost da je iphone izašao pre pola godine. Ali opet, znamo da kod naših operatera cene i ne padaju vremenom.

Sve u svemu, oglasi ili kome odgovaraju rate.

Ne znam kako se ova ponuda poredi sa Telenorom, je l' radio neko analizu?

[YOUTUBE]tjTest9ApDY[/YOUTUBE]

Kod mt:s-a
S6 Edge 64gb na tarifi Mix XL košta 78.300 RSD.
ip 6 64gb na tarifi Mix XL košta 73.800 RSD

Toliko tome da je iPhone buržujski telefon.

Naravno, treba uzeti olakšavajuću okolnost da je iphone izašao pre pola godine. Ali opet, znamo da kod naših operatera cene i ne padaju vremenom.

Sve u svemu, oglasi ili kome odgovaraju rate.

Ne znam kako se ova ponuda poredi sa Telenorom, je l' radio neko analizu?

proveri opet cenu za S6. S6 Edge 64 GB u tom paketu košta 92700 🙂
običan košta toliko koliko si napisao.

Ja licno nikako ne bih i6 stavljao u isti kos sa Edge, koji je za razliku od i6 jedinstven uredjaj, nema ih i nece i biti mnogo, samim tim je i skuplji uredjaj, ovo sve se znalo odavno. Pa mi samim tim poredjenje nema nikakvog smisla.
Porediti klasicni S6 sa 6 ili bolje sa 6+ (moze se reci ista klasa) je ok, Edge sa i6 nikako.

Edit:
Obicni S6 64GB uz taj paket je 78.000
i6+ 64GB 84.000
i6 64GB 74.000

Uglavnom gore od goreg, katastrofa.

Poslednja izmena:
u kom smislu ista klasa? ja bih baš pre rekao da je ista klasa sa manjim ip, zbog dimenzija. note je u 6+ klasi.

edge da, klasa za sebe. besmislena 😀

4.7" je ipak manje i spada u neku da kazem mid klasu uredjaja, tj. tako se smatra danas, zbog toga sam rekao da se za 6+ moze reci da je ista klasa sa S6 i ako ima veci ekran i veci je uredjaj dosta.

Pa S6 je tačno na pola između 4.7 i 5.5. Gde je onda note? 🙂

Bio sam opet da cackam malo telefone. I moram reci malo se dvoumim i ako sam vec narucio edge ali nece ga naplatiti dok ga ne posalju.
Beli S6 mi se malo vise svidja od Edge modela, a i bolje lezi u ruci. Ali ono sto mi se svidja kod edge modela jeste sto ima efekat kao da je slika zalepljena na ekran, kao kod iPhona, ali jos bolje, skoro pa da je 3d, na obicnom nije to tako. I svidja mi se onaj night mode sto na ivicama prikazuje vreme, milion puta mi se desilo da usred noci pogledam na sat na telefon, i oslepim od svetlosti, i razbudi me. Ali ima i probijanje svetlosti. Nemam pojma sta da radim, trebalo bi mi 5 dana koriscenja oba modela da bi se odlucio.

Poslednja izmena:
Uzmi obicni. Em ustekas pare em su manje sanse da ce puci pri evenutualnom padu 🙂

Uzmi obicni. Em ustekas pare em su manje sanse da ce puci pri evenutualnom padu 🙂
Tih 100$ mi nece apsolutno nista bitno promeniti. Cak se razmisljam da uzmem obican u kesu i Edge na 24 rate pa posaljem sestri onaj koj mi se manje svidja. Mogu da kazem da mi se oba podjenako svidjaju, samo je pitanje koji bi mi bolje legao za svakodnevnu upotrebu.
Sto se tice padova, oba ce puci a za to imam osiguranje.

Ja i par kolega bi isto tako izabrali beli s6 pre nego onaj crni edge.
S6 mnogo bolje leži u ruci, jeftiniji je. Za razliku u novcu bi pre uzeo 64 GB model.
Dok sam ih gledao na slikama edge mi je bio dosta lepši uživo kod mene u radnji niko nije bio oduševljen sa Edge-om.

Tih 100$ mi nece apsolutno nista bitno promeniti. Cak se razmisljam da uzmem obican u kesu i Edge na 24 rate pa posaljem sestri onaj koj mi se manje svidja. Mogu da kazem da mi se oba podjenako svidjaju, samo je pitanje koji bi mi bolje legao za svakodnevnu upotrebu.
Sto se tice padova, oba ce puci a za to imam osiguranje.
Ajde da ja budem ta sestra [emoji1] [emoji1] [emoji1]

To se i moglo ocekivati..koliko god da je sredljiv taj exynos pa i super amoled ekran, baterija je morala da bude makar 2800mah ako ne i 3000mah..i onda bi to bio pravi uredjaj. A ne da ne moze da izvuce 3h upaljenog ekrana, ako neko zna koja je to muka znam ja jer me S4 ubija..3x ga punim na dan, a baterija prakticki nova. Haos.

Nazad
Vrh Dno