Šta je novo?

Samsung Galaxy S6

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://www.theverge.com/2015/3/31/8317743/samsung-galaxy-s6-edge-review

8.8/10

Cim Verge ovoliko nahvali neki android telefon onda znajte da valja i nema primetne slabe tacke. Posebno znaci to sto nisu napljuvali softver. Do sada su najvise ocene od androida dali Note 4 (8.6/10) i M8/Z3(c) - 8.5/10 a sa S6 su logicno jos vise zadovoljni.

Ovaj telefon place za 3000 mAh, mislim da bi u tom slucaju autonomija bila u rangu trenutno najboljih non-cajna androida (mislim na onih par telefona sa 4000 mAh+), u prevodu bio bi to telefon bez ikakve ozbiljne-objektivne mane (meni bi i dalje bio gadan S3-oliki sapun 😀).

Poslednja izmena:
^^

U pravu si 100 %, ali nesto jednostavno vredi onoliko koliko je neko spreman za to nesto da plati.
Pitanje mode, potrebe, cega god, ali to je jednostavno tako.

Samo baterija i cena prave problem, mada je još rano da se donose zaključci ...
Dok ljudi koji kupe telefon ne krenu da pišu nema ništa 🙂

Do tada će i cena pasti, mada ovom interesantnijem i boljem EDGE modelu će to ići malo teže i sporije .

Poslednja izmena:
Mnogo se novca ostavlja na nepotrebnim mestima, ali to je danas tako. Bolujemo od toga da moramo da imamo dobar smartfon, komp, fotoaparat, itd... Naravno da se novac može pametnije uložiti, ali takve stvari su bolest današnjeg društva i to nam je nekako nametnuto i duboko usađeno u podsvest.

Imam Nexus 5 koji me sasvim lepo služi, ali nešto me vuče na ideju kupovine S6 Edge. Ne mogu da kažem da mi je potreban ili neophodan, ali kad ti se nešto dopadne, ponekad ideš protiv razuma... Jeste nepotreban trošak dati toliki novac, to su nečije dve plate u Srbiji, pa se stvarno treba odupreti i razmisliti. Druga je stvar ako imaš platu preko 1000 evra i imaš višak para, ali većina iz Srbije nema ni blizu toliko i opet će na neke rate/paket uzimati S6 ili S6 Edge. Stvarno živimo u čudno vreme gde robujemo nad tehnikom.

Mnogo se novca ostavlja na nepotrebnim mestima, ali to je danas tako. Bolujemo od toga da moramo da imamo dobar smartfon, komp, fotoaparat, itd... Naravno da se novac može pametnije uložiti, ali takve stvari su bolest današnjeg društva i to nam je nekako nametnuto i duboko usađeno u podsvest.

Imam Nexus 5 koji me sasvim lepo služi, ali nešto me vuče na ideju kupovine S6 Edge. Ne mogu da kažem da mi je potreban ili neophodan, ali kad ti se nešto dopadne, ponekad ideš protiv razuma... Jeste nepotreban trošak dati toliki novac, to su nečije dve plate u Srbiji, pa se stvarno treba odupreti i razmisliti. Druga je stvar ako imaš platu preko 1000 evra i imaš višak para, ali većina iz Srbije nema ni blizu toliko i opet će na neke rate/paket uzimati S6 ili S6 Edge. Stvarno živimo u čudno vreme gde robujemo nad tehnikom.

Upravo tako. Jeste da je glupo pominjati ip, ali kad su stigli kod domacih operatera, dosta ljudi se uvuklo u rate i ogroman trosak samo zato sto su dobili takvu mogucnost kupovine. I najjaci izgovor mi je da se ne oseti na rate, a mesecno 7-8k sigurno samo na to ode..

Puno para... Vidim da cu dobrano da se nacekam dok ne dodje na oglasima na 400-420. Kontam bar jedno 5 meseci...

Koliko izadje u ino kad se uzme i vrati porez (Madjarska, Austrija, Švica...) jel neko gledao?
Tako si pricao i za Note 3 i jos brdo telefona. Da vidimo hocemo li docekati to. 😀

To mi iz Srbije bolujemo 😉 u normalnim zemljama prosecna studentarija seta/ima "sve sa spiska" onako usput 😉 jer su tako u mogucnosti ***

Kako god bilo jedva cekam da se rijesim iphone 6-ice kojeg sam koristio 4-5 mjeseci i moram priznati da je funkcionalno naj losiji tel ikada kojeg sam imao, tezi fail. Na drugu stranu drago mi je sto sam i to probao da mi neko ne moze valjati svakakve price. eh bas ta stvar sto fkloznica pise, iphone=status ikona svjetska, marketing do besvijesti, ludilo.

Vidis ja imam sasvim drugo misljenje i po meni iPhone ima najbolju funkcionalnost u odnosu na druge ali ti kupi sebi lepo Samsung i verujem da ce ti krenuti na bolje u zivotu.

A sto si se ti nasao prozvan? Zamisli, ne odgovara svima najbolji, najjaci i najlepsi iPhone 6.

Vidis ja imam sasvim drugo misljenje i po meni iPhone ima najbolju funkcionalnost u odnosu na druge ali ti kupi sebi lepo Samsung i verujem da ce ti krenuti na bolje u zivotu.

Hvala bogu meni ide dobro u zivot sa ili bez ikakvog
telefona, vidis to je najmanji problem 🙂 sad sam na poslu ali cim nadjem vremena obrazlozit cu ti fino zasto imam takvo
misljenje o telefonu tvojih snova.

Ok moze i bas me interesuje sta ti toliko smeta.Napisi mi na PP da ne smaramo ovde i idemo u off 😉

Tako si pricao i za Note 3 i jos brdo telefona. Da vidimo hocemo li docekati to. 😀
Ma kakav Djilke, ne da on vise od 250€.[emoji108] [emoji13] Hocu reci, mnogi bi dali da imaju, ne moze se go skinuti, dzaba...to vazi i za mene i mnoge mozda. [emoji1] Joj bijedo, cekaj 3 godine da zastari stvar pa onda kupuj, tako nam je sve.[emoji1]

Citam malo zadnjih par stranica teme ala ljudi lazu za medalju, tjese sebe sta li...[emoji1]

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]6F3lyS_6_LE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]q4QbQmJd-ZQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HyvrT2KehXM[/YOUTUBE]
:d

[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
0817108644b1e28c124ab73b5957904d.jpg

Sta je to za americke uslove i standarde 700usd. Tamo "bijeda" najveca moze skupiti te kinte relativno brzo, kao ovde da dajes 100 maraka max.

Sta je to za americke uslove i standarde 700usd. Tamo "bijeda" najveca moze skupiti te kinte relativno brzo, kao ovde da dajes 100 maraka max.
Potpuno se slazem. Bezobrazne su cene u Srbiji i regionu i trebalo bi stati na kraj na tome, ali necemo to videti skoro.
Operateri ovde daju ovaj telefon na 24 rate. To je 30$ mesecno(3-4 sata rada) s obzirom da je minimalna zakonska satnica 7.25$ ali svuda je skoro bar 8$. Vecina moze da priusti novi telefon svake godine.
Radniku u McDonaldsu treba 2 nedelje rada da kupi novi S6 Edge po punoj ceni.
Ali nije sve tako lepo i jeftino ovde, platices ti tu razliku u drugim stvarima

Poslednja izmena:
Nisu bezobrazne cijene u Srbiji i regionu vec plate. 🙂 Za sve malo vrijednije moras da stekas mjesecima pa i godinama, jbs ovo.
Ako ti nije sve lijepo i jeftino dodji u region da vidis ljepote od zivota 😀

U regionu imas sve u zivotu sem para, ovde imas samo dobru platu i nista vise, zivot mozes samo da sanjas, pa sad ko sta voli nek izvoli. Nigde nije savrseno niti ce biti. Idealno je biti 6 meseci ovde 6 meseci u regionu ali da je izvodljivo i nije bas.

Jedva cekam da stigne sledece nedelje da konacno osetim u ruci tih 700$ a ne ovaj S5 sto se oseca kao da je 70$ i svi iz S serije pre njega.
Zao mi je samo sto plava nije izasla i zelena, jer su prelepe na slikama.
Srecan mi 1000ti post [emoji14]

Poslednja izmena:
Srediće oni to, ne treba ni žuriti s kupovinom dok se ne vidi jel ima kakvih problema u startu.Možda bolje uzeti običan s6 ako se ispostavi da nema tog problema s ekranom.

Do juce nisam uopste ni znao da je pocela prodaja, ovo su sigurno prvi proizvedeni modeli a mislim da je najveci problem prilikom savijanja stakla i samog panela, tako da ne znam koliko ce to bas moci da se ispravi mislim da ce biti dosta veliki broj izgrebanih modela u odnosu na klasicni S6.

Danas sam video dva lika sa s6, jedan beli i drugi (plavi ili zeleni, nisam siguran pošto ima odsjaj kao ogledalo), beli je nikakav, dok je ovaj drugi lep. Samo što ima refleksiju, katastrofa.

Ma kakav Djilke, ne da on vise od 250€.[emoji108] [emoji13] Hocu reci, mnogi bi dali da imaju, ne moze se go skinuti, dzaba...to vazi i za mene i mnoge mozda. [emoji1] Joj bijedo, cekaj 3 godine da zastari stvar pa onda kupuj, tako nam je sve.[emoji1]

Citam malo zadnjih par stranica teme ala ljudi lazu za medalju, tjese sebe sta li...[emoji1]
Sto bijeda, imam a ne dam iz principa...ako sam 125cc skuter ko nov kupio za 1100e ne dam preko 300-400 za tel....radije cu da uplatim putovanje za te pare

Možda tri pomenute mane na kraju testa za neke korisnike nisu dovoljno bitne da ih odvrate od kupovine, ali za mene jesu.
Kao dugogodišnji korisnik Galaxy S telefona znam da ću preskočiti S6 a verovatno i sve ostale ako tako nastave.
Treba mi više od 32GB memorije u telefonu i neću da me smatraju budalom i naplaćuju dodatnih 32GB čitavih 100evra.

^^

Ja sam u fazonu da uzmem "obicni " S6 64 GB, ali mislim da cu sacekati malo da se vide prve impresije regularnih korisnika.

Danas sam video dva lika sa s6, jedan beli i drugi (plavi ili zeleni, nisam siguran pošto ima odsjaj kao ogledalo), beli je nikakav, dok je ovaj drugi lep. Samo što ima refleksiju, katastrofa.
Meni se recimo beli vise svidja, pogtovu sto nema otisaka. Kad vidis crni koliko otisaka ima, svidece ti se veli vise. plavi i zeleni nisu bili garant.

Sto se tice ogrebotina na T mobile, mozda su oni dobili neke early felere jer samo oni shipuju telefone. A i to je najmanji problem, imas 15 dana da vratis telefon za refund. Taman mogu da vide da l im se svidja Edge. To cu i ja da uradim, ako bude problema za drzanje telefona kod fotografisanja, telefoniranja, ako touch na zakrivljenim ivicama reaguje kad ga drzis u ruci jer drugacije ne mozes itd. zamenicu ga za obican u tom slucaju.

Sto bijeda, imam a ne dam iz principa...ako sam 125cc skuter ko nov kupio za 1100e ne dam preko 300-400 za tel....radije cu da uplatim putovanje za te pare
Pa da imas, a ne da se stezes, i da ti se svidja tel, dao bi iz principa.
Kod mene kuci i van, nista nije najnovije generacije, zasto bi i telefon bio izuzetak. Navikao sam da uzimam stare makar 1 godinu pa navise. Nikad nisam kupio nesto po izlasku, nije mi neka velika satisfakcija biti prvi, koliko da imam sve sto treba.[emoji12]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno