NaravnoKako? Ja vidim svih 5?
Jel vidis ono "View all" ili strelice?![]()
To kinesko đubre. [emoji14]
*****ava se.u cemu je razlika izmedju kineskog i korejskog?
*** ti si u onom drugom taboru, zabranio Samsung da se gleda za ove druge [emoji12]Naravno
Jutros sam proverio na jednom pc-u, sad sam na drugom, i na jednom i na drugom vidljiv je video samo na prvom slajdu. Na smartfonu/tabletu nisam proveravao
Recimo Alcatel Idol 3, stereo JBL zvučnici.Koji to telefoni imaju makar i približan zvuk BoomSound zvučnicima? Ali slažem se, dosta prostora zauzima i morali bi malo da se time pozabave.
Pa nema, to sam i ja pisao. Takav pro mod ima i S2Mada sta je ovo sa pro modom, ne vidim nikakva nova podesavanja, SS npr?
Ne moze surf da bude merilo, zbog razlicitih rezolucija sadrzaja i zbog samih brouzera, nego gledaj fizicki piksel na samom ekranu, pogledaj ikonice, aplikacije, slova u porukama,,tastatura, pogledaj tekst, pogledaj soft tastere...Na galaxy s4 sa 441ppi, ne mozes da vidis piksele ne na 20cm, nego neces videti ni na 2cm od oka.
da tab t310 ima ppi ispod 200, to se lako vidi,ali na s4 sa441ppi, nema teorije, izvini sto ti ne verujem, ali nema apsolutne sanse.
This is Samsung Pay in action (hands-on)
Ovo placanje je toliko jednostavno da mi je stvarno krivo sto ne postoji kod nas.
Samsung's new wireless charging pad (for Galaxy S6 and S6 edge) to cost $59
Ocekivao sam da ce biti skuplji.
Od leta usa i koreja, posle evropaIma li ge detalja o dostupnosti cele ove priče? Zemlje? US only? Koje banke/institucije? Valjda neće biti kao Apple Pay koji je za sada samo US only, a ni nema nekih jakih najava kada i gde će se širiti.
Što se tiče bežičnog punjača meni je to očekivana i sasvim korektna cena. Šteta samo što nije malo pametniji, kao one varijante Nokijine.
Jedno pitanje. Gde se cuvaju ti otisci prstiju posle skeniranja ? I da li isti mogu u buducnosti nekako da se iskoriste u lose svrhe ?
I to je taj pro mod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari