Beli mi se ne svidja jer je u kamera ofarbana, i odvratno izgleda taj deo.Galaxy S6 & S6 Edge: Color Guide: http://youtu.be/8yZHVz6C7uE
Erica. Ocekivano.. Ipak su beli i crni najlepsi modelimoze i zeleni da prodje..
Ovaj zlatni i nebesko plavi kao da nosis disko kuglu u ruci..
Moravu uzivo da pogledam crni i plavi, sto kaze stvarno je tesko reci bez da se vide uzivo
Pa i nije. Sve to ima na S2 samo drugačiji raspored ikonica. Hardverski im jeste najbolja kamera do sad ali kamera app tapka u mestu već godinama. Čak ode i unazad nekad.I ovo je nekakav pomak... valjda.
Mislim da to rade da ne bi ugrozili svoje kamera-telefone i digitalne aparate.
Sta M9 ima od podesavanja, nisam to pratio?
Mislim da to rade da ne bi ugrozili svoje kamera-telefone i digitalne aparate.
Ali mislm da ce operateri u pocetku imati samo crni i beli kao sto je to uvek slucaj u usa, tek mesecima kasnije dodju druge boje, tako da cu vrvtn zavrsiti sa crnim.Ovo, najbolje je da se pogleda uzivo ko ima mogucnost.
Koliko puta mi se telefon svidi na slikama u nekoj boji pa onda kad ga uzivo vidim i uzmem u ruku osecaj skroz drugaciji, nije da je boja sad nesto presudna ali drugaciji je utisak kad drzis telefon u ruci.
Generalno svaki noviji Samsung telefon mi izgleda bolje uzivo nego na slikama i snimcima ali svaki.
To je funkcija Lollipop-a, svi sa 5.0 mogu da čuvaju RAW ako žele da omoguće.M9 ima opciju da cuva raw snimak iz fabricke kamera apk.
Ne ne. To je htcov patent, ipak Samsung kopira jabuku dok je htc 10 godina ispred samsunga.To je funkcija Lollipop-a, svi sa 5.0 mogu da čuvaju RAW ako žele da omoguće.
Znam to. Ali mnogi proizvodjaci izbegavaju to da stave u svoj rom. Npr s5 na 5.0 nema taj kamera api u sebi.To je funkcija Lollipop-a, svi sa 5.0 mogu da čuvaju RAW ako žele da omoguće.
The GPU is where Samsung has implemented the largest performance gains-over the Exynos 5 series. As well as the clock speed increase, Samsung has scaled up the number of GPU cores from six in the Note 4 to eight in the Galaxy S6. This extra graphics grunt will come in handy when gaming on the Galaxy S6’s QHD display, and the smaller 14nm manufacturing size has also allowed Samsung to drop the GPU voltage by between 200 and 300 mV at 700MHz. Samsung states that the move to 14nm reduces power consumption by 35 percent and much of that saving looks to have been pumped back into the two additional GPU cores.
![]()
With performance up and energy consumption down, Samsung’s push for 14nm has clearly paid off and it is clear why the company chose to drop Qualcomm’s Snapdragon series this generation. Although CPU performance is only marginally better than some existing flagships, additional GPU performance and battery savings are precious improvements for Samsung’s QHD Galaxy S6.
The Exynos 7420 will likely remain a top performer throughout 2015, as Qualcomm is not looking to reach sub-20nm until end of the 2015.
Ionako će većina odavde koji ga budu kupili da rutuje telefon, ostali neće znati ni šta je to. Samo da bude neki kršten root, bez da se isključi pola funkcija.
Od svih stvari na S6, na mene je najveći utisak ostavilo poboljšanje brzine i fluidnosti, ako je suditi po ovim preliminarnim klipovima. Bez obzira na ovaj residual bloat, moj utisak je da je ovo baš fluidno. Nadam se da neće biti ekstremnih razlika u softveru u odnosu na aosp.
Može da se obriše ako rutuješ telefon.
Od 4.1 (ili bese od 4.3, mada mislim da je od 4.1) androida moze disable da se odradi, tako da... To je kao i da je obrisan, samo zauzima mesto
I šta je netačno ?
Ne može da se ukloni, može samo da se isključi i da čuči na telefonu - pa to je sjajno![]()
I na sve to Emix cepi link sa naslovom Samsung KNOX Workspace Awarded Best Security
Šta marketing radi od ljudi, skoro sve identično kao Epl ...
pa kakve veze ima... ne zauzima prostor, ne radi, ne traži leba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari