A 4g? [emoji16]Nisam mislio da ce bukvalno saltanje izmedju homescreen-ova da pojede bateriju.
Bilo kakav surf na 3g mrezi ce je pojesti.
A 4g? [emoji16]Nisam mislio da ce bukvalno saltanje izmedju homescreen-ova da pojede bateriju.
Bilo kakav surf na 3g mrezi ce je pojesti.
Nije nigde pominjao udaljenost. To je kao da kažeš da se ne vidi razlika između 150 i 400 ppi jer prosečna osoba ne vidi preko 150 ppi kad gleda sa dva metra![]()
Mrežu piksela naravno da ne možeš da vidiš
Tu bi se tek pokazao.A 4g? [emoji16]
Pa verovatno.. Tw ko tw..ni u s6??
As expected, Broadcom’s BCM4773 chip improves power efficiency on the Galaxy S6
Tweakers was able to confirm at Mobile World Congress 2015 that the Galaxy S6 indeed touts Broadcom BCM4773 and estimates that compared to existing solutions this chip provides power efficiency of up to 80 percent.
A close look at the Gear VR for the Galaxy S6
Po meni je M9 promasaj
Brate ja koji sam samsungov veran kupac te molim da prestanes. Ne preteruj. Napisao si 100 puta za samsung isti post i u jednom napljuvao htc koji je daleko od loseg telefona.Po meni je M9 promasaj,porediti S6 Edge i M9 je zaista smesno,i po dizajnu i po kvalietetu,kameri,ekranu...
Sta svi kukate za bateriju kada je sve receno na prezentaciji,niste jos ni videli telefon uzivo a kukate na bateriju,strasni ste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari