Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

ma dobro, pričam za ukupnu količinu, na kk 1.81 gb, na lp 1.66 (sad proverio tačno :)) 150 MB skresali :D

Pre neki dan sam kupio S5 i softver mu je na Lp 5.0,telefon radi lepo ali mi je cudno pa da vas pitam,ne mogu da koristim Smart Remote na stariji Tv od 2001,na S4 sam mogao pa mi je cudno jel to tako kod ovog telefona ili me zeza nesto hardverski,malo je glupo pitanje ali sta cu :)

Poslednja izmena:
Bez blica slikano iz vibera ako ima veze 4.4.2
a83202487086494bc2418a9d6057e529.jpg

za sada sam zadovoljan.samo je par puta bilo:" ne mogu da pokrenem kameru". 4.4.2 radi ok.osim par puta sa kamerom.da li se to jos nekome dešavalo?

Ako koristis Viber on je krivac. Ako imas root preko AppOps skini dozvolu Viberu za kameru.

A ako nemaš root, onda sa Permission Manager-om.

Jel se isplati doplatiti oko 100e i preci sa S3 na S5 ?
Poceo ovaj da me smara sa bagovanjima.

To je vise nego dobra ponuda,cuj dal se isplati. :)

Ma nemam kombinaciju nikakvu.
Neka bude i tih 120e.

Jel ima dosta kopija ?
Sta paziti pri kupovini ?

Treba ti blizu 200€ doplate za dobar S5.

Pa dobro očuvan, da nije oguljena nesrećna lajsna, da ekran nema burnin, da nije pakovanje samo tel i punjač i sl...

Dobio sam od brata malo korisceni S5. Android je 5.0. Kada pozovem nekog ili mene neko pozove preko Vibera nemoguce je uspostaviti vezu a posle toga uopste ne radi net dok ne restartujem tel. SBBov net je upitanju i njihov wireles modem-ruter. Preko mobilnog neta normalno radi. Jel zna neko sta je u pitanju ?

Dobio sam od brata malo korisceni S5. Android je 5.0. Kada pozovem nekog ili mene neko pozove preko Vibera nemoguce je uspostaviti vezu a posle toga uopste ne radi net dok ne restartujem tel. SBBov net je upitanju i njihov wireles modem-ruter. Preko mobilnog neta normalno radi. Jel zna neko sta je u pitanju ?

Kupi kršten router a od SBB-a trazi da ti zamene taj Home Gateway za modem.

^ Hvala resio sam problem. Izbrisao sam Viber sa starog tel. a i na novom ga izbrisao i ponovo instalirao i to je resilo problem.

Telenor dao update BOD3.

uploadfromtaptalk1432332451925.png
uploadfromtaptalk1432332466634.png
uploadfromtaptalk1432332475907.png
Duos S5. Ukljucen S health stalno.Nisam kratio procese i stedeo bateriju.... izbacujem ovo kao info za duos s5..mozda bekoga nekoga zanima

Opet ja sa problemom :)

Kako se skida(kupuje) mobile odin pro...druge applikacije mogu kupiti ali ova mi prijavljuje da nemam device koji bi ga podrzao...
Sve do njega sam odradio,downgrad,towelroot,super su...ali sada zapeh sa ovim problemom...
pozdrav

Posti Xposed nece da radi na s5, ima li nesto slicno AppTask (ili jako se zvase?) sto moze aplikacije da napravi rezidentnim?
SystemPanel ne radi kaki treba taj deo. Rooted fon. Lollypop

330MB OTA na Vip-u? Zna li se sta je novo?

Presao sam sa G2 na S5, kupio polovan telefon..i za sada mi deluje da je G2 malo brzi u radu, i da ima otp duplo bolju bateriju.. Al videcemo, tek sam ga kupio.

btw imam par pitanja:

1. Kako da proverim da li je telefon rutovan i koliko je star ?
2. Da li moze da se promeni funkcija tastera levo, ili mora da prikazuje istoriju kartica?
3. Da li imaju neka podesavanja da kamera nocu bude bolja?
4. Kada stavim widget za vremensku prognozu na pocetni ekran nece da mi je ucita, samo ostavi sat i datum. U pocetku je to radilo normalno i samo se izgubila prognoza, jel imao jos neko problema sa ovim?
5. Kada sam u kameri i hocu da vidim zadnje slikanu fotografiju treba mu jedna do dve sekunde da udje u galeriju, da li je to tako svima ?

Presao sam sa G2 na S5, kupio polovan telefon..i za sada mi deluje da je G2 malo brzi u radu, i da ima otp duplo bolju bateriju.. Al videcemo, tek sam ga kupio.

btw imam par pitanja:

1. Kako da proverim da li je telefon rutovan i koliko je star ?
2. Da li moze da se promeni funkcija tastera levo, ili mora da prikazuje istoriju kartica?
3. Da li imaju neka podesavanja da kamera nocu bude bolja?
4. Kada stavim widget za vremensku prognozu na pocetni ekran nece da mi je ucita, samo ostavi sat i datum. U pocetku je to radilo normalno i samo se izgubila prognoza, jel imao jos neko problema sa ovim?
5. Kada sam u kameri i hocu da vidim zadnje slikanu fotografiju treba mu jedna do dve sekunde da udje u galeriju, da li je to tako svima ?
Sto se tice galerije uglavnom je normalno, treba mu vremena. Za prognozu probaj da obrises cache, za proveru roota skini root check. Realnu starost ces tesko proveriti.

Ima valjda onaj program koji iscitava koliko je mob puta bio na punjacu.. To mu moze odprilike reci koliko je star

+ prikaže datum proizvodnje. Phone info se zove app.
Za 2) pretpostavljam da hoćeš da bude meni? Ako je to onda držiš taj taster. 3 teška posla.

Sto se tice galerije uglavnom je normalno, treba mu vremena. Za prognozu probaj da obrises cache, za proveru roota skini root check. Realnu starost ces tesko proveriti.

Ok za galeriju. Bitno da nije samo meni tako..
Obrisao sam cache i opet nece, ovako mi stoji kada ubacim taj widget:
11227438_10200681984610095_1571937191_o.jpg

Jel ovo znaci da nije rutovan:
11271325_10200681986250136_1793683108_o.jpg

Izvinjavam se ako postavljam glupa pitanja, i dalje se ne razumem najbolje u androide, ni g2 nisam dugo imao..

Nazad
Vrh Dno