Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ne ali sam uporedjivao pre nego sto sam se odlucio za note. Pre toga sam bio na g3 koji doduse ima malo realnije boje ali je ekran 0. A zaj sam se za f nije 2.6, izvinjavam se.

Zaj si se za više komentara u svojim postovima ali nema veze.

Zaj si se za više komentara u svojim postovima ali nema veze.
Procesor ako gledas note 4 q verziju je isti ali radi na 2.5 . Kamera nema stabilizaciju, svetlina ekrana je dosta bolja na note 4, a octa verzija dosta bolje radi osim sto je slabija samo u pogledu grafike. Doduse prime ga tuce na nekim poljima jos, vodootporan je, i malo izdrzljiviji zbog mase note-a.

Poslednja izmena:
Извини, а ко овде пореди ѕ5 и Note?
Пореде се ѕ5 плус и ѕ5...

Ти, пост #4703 ;)

Idemo van teme, ako moze admin neka ukloni. Pozz i bez ljutnje, izvinjavam se ako sam isao van teme.

Van teme su postovi o tome ko je šta rekao, a ne rasprava o poređenju S5 (svejedno kojeg modela, tema je S5) i bilo kojeg telefona. Uzgred, kad sam ih poredio rekao sam performanse, a ne specifikacije. Složićete se da su to dva različita pojma. Dole na slikama imate Antutu test za Samsung Galaxy S5 LTE-A SM-G906S.

Svaku argumentovanu raspravu, bez vrijeđanja po bilo kom osnovu, smatram produktivnom i korisnom.

Jel se vratio neko sa LP na KK??? Kakvi su utisci posle LP? Jel ovaj fon ipak bolje radi na LP ili na KK?

Ja sam odlazio i vracao se nekoliko puta na LP. Za mene bolje radi kitkat ali eto, sedim na LP, cisto da budem updejtovan. :)

Ja samo zbog LTE-a drzim LP, inace mi ne odgovara iskreno noviji interfejs.

Evo i ja da se pohvalim,posle 3 godine koriscenja Samo Sony telefona
1ba811218ac03408c16327d61be4c017.jpg

Koji ti je ovo widget za sat i prognozu?

Widget je Weather And Clock,a Sony jeste fludniji,ali me je nervirao zbog drugih stvari,a i onako imam Z2 pa malo promene.

Aj uradi antutu baš me zanimaju spec. tog s5 plus

Radio je bivsi vlasnik,krece se oko 50000 ;)

Vratio sam se i ja na KK sa LP i mogu reci da je mnogo brzi KK,5.0 ima dodataka i drugi dizajn ali opet nije sredjen i tecan kao 4.4.2,ostajem sada tu gde sam.

Ja sam na S5 plus na 4.4.4 sljaka extra,loli nisam jos probao.Kamera odlicna.

Aj baci neke u slabijem svetlu, da ne kažem sa terase :D

Pri slabijem svetlu su losije,tu Sony dominira [emoji14] :D

Vratio sam se i ja na KK sa LP i mogu reci da je mnogo brzi KK,5.0 ima dodataka i drugi dizajn ali opet nije sredjen i tecan kao 4.4.2,ostajem sada tu gde sam.
Jel ostaje Knox OxO kad se flesuje stock KK Odinom?

68088ae3ac887f5a07347ed4f6191ced.jpg

s5 Lte+ 4.4.4 stock

Au kako ubada u oci kada ti izbaci fon da ima azuriranje,dosadan ko pr"""v :D

Vrh Dno