Nešto mi i previše dobra ponuda. Polovni S3 su oko 120€ a S5 nema šanse da se kupi za 220€.Jel se isplati doplatiti oko 100e i preci sa S3 na S5 ?
Poceo ovaj da me smara sa bagovanjima.
hvala mare.A ako nemaš root, onda sa Permission Manager-om.
Hvala lafe.. deinstalirao sam viber jer ionako vise volim whatsup.Ako koristis Viber on je krivac. Ako imas root preko AppOps skini dozvolu Viberu za kameru.
Treba ti blizu 200€ doplate za dobar S5.
Dobio sam od brata malo korisceni S5. Android je 5.0. Kada pozovem nekog ili mene neko pozove preko Vibera nemoguce je uspostaviti vezu a posle toga uopste ne radi net dok ne restartujem tel. SBBov net je upitanju i njihov wireles modem-ruter. Preko mobilnog neta normalno radi. Jel zna neko sta je u pitanju ?
Sto se tice galerije uglavnom je normalno, treba mu vremena. Za prognozu probaj da obrises cache, za proveru roota skini root check. Realnu starost ces tesko proveriti.Presao sam sa G2 na S5, kupio polovan telefon..i za sada mi deluje da je G2 malo brzi u radu, i da ima otp duplo bolju bateriju.. Al videcemo, tek sam ga kupio.
btw imam par pitanja:
1. Kako da proverim da li je telefon rutovan i koliko je star ?
2. Da li moze da se promeni funkcija tastera levo, ili mora da prikazuje istoriju kartica?
3. Da li imaju neka podesavanja da kamera nocu bude bolja?
4. Kada stavim widget za vremensku prognozu na pocetni ekran nece da mi je ucita, samo ostavi sat i datum. U pocetku je to radilo normalno i samo se izgubila prognoza, jel imao jos neko problema sa ovim?
5. Kada sam u kameri i hocu da vidim zadnje slikanu fotografiju treba mu jedna do dve sekunde da udje u galeriju, da li je to tako svima ?
Sto se tice galerije uglavnom je normalno, treba mu vremena. Za prognozu probaj da obrises cache, za proveru roota skini root check. Realnu starost ces tesko proveriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari