Da,nešto malo,na kraju je bilo 9hNa foru, dopunjavao usput![]()
Da, stavi BOC7 neki i imaćeš LTE. Ja sam stavio SEE i pojavila se, koliko se sećam video sam i neke naše na sammobile, možda baš i Telekom.
Ako misliš na BOC7 izbacio je Telenor,i ja sam takodje uzeo u Telenoru i dobio update.Vidim da su i Telekom i Vip izbacili ovaj novi update a ja sam ovaj moj s5 uzeo u Telenoru.
Da li neko zna kad ce oni da izbace update?
Da,apdejtovao sam sa 4.4.2 prvo na 5.0 i dobio još jedan update od 300 i nešto mb,sve preko tel. nikakav fleš ništa,pisao sam u predhodnim postovima većDobio si apdejt na rom boc7?
Ставио сам BOC7 и рутовао истим ауторутом као и први LP. Појавила се опција за LTE у подешавањима, заменио сам картицу али ми је снајка у МТС-у рекла до 24 часа активација. Шта треба да пише горе код сигнала када се накачи на LTE?Da, stavi BOC7 neki i imaćeš LTE. Ja sam stavio SEE i pojavila se, koliko se sećam video sam i neke naše na sammobile, možda baš i Telekom.
Ставио сам BOC7 и рутовао истим ауторутом као и први LP. Појавила се опција за LTE у подешавањима, заменио сам картицу али ми је снајка у МТС-у рекла до 24 часа активација. Шта треба да пише горе код сигнала када се накачи на LTE?
Nzm...meni je super...igrao sam i 8ball Pool i Limbo danas tokom dana, nadam se da će se ponoviti ovakva statistika još neki put [emoji5]Vrlo skromno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari