Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Upravo sam pravio screenshot. Veoma sličan rezultat. Imam dan i 9 sati korišćenja, preostalo 10% ali SOT je praktcno isti - 5 sati i 45min.
5 sati sot-a je dobar rezultat.

Poslednja izmena:
Ne ulazim u to sta je radio, surfovao ili igrao igrice ali to je dobar, tj uobicajan rezultat, ja sam imao dva S5 i oba su davala slican rezultat posle takvog koriscenja, pri tom da su svi suvisni servisi i aktivnosti ugaseni

Neki su ovde postavljali rezultate sa ~5h SOT a dan i vise upotrebe...

Ne znam sta ljudi postavljaju ali je za moje koriscenje to uobicajna potrosnja a rec "katastrofalan" ne prilici jer velikih odstupanja ne moze biti!

Ne ulazim u to sta je radio, surfovao ili igrao igrice ali to je dobar, tj uobicajan rezultat, ja sam imao dva S5 i oba su davala slican rezultat posle takvog koriscenja, pri tom da su svi suvisni servisi i aktivnosti ugaseni
Asphalt 8,Six guns,surf,taptalk,youtube video,fb,gps upaljen stalno,takodje S health,u pozadini su ostale sve app koje sam otvarao...
Neki su ovde postavljali rezultate sa ~5h SOT a dan i vise upotrebe...
...zbog toga je tako mali uptime,okačiću i ss uz normalnu upotrebu bez forsiranja :)

Sada ste me bacili u rebus...

8d50f0c887d10c5f86d120e56012122a.jpg

8690dc2d18654d274ad3bc319ecaef14.jpg

Jel ovo ok?

Da li može nekako na 5.0 da se vidi novi sms kada stigne na lock screen-u kao što je moglo na 4.4.2 ? Ne uspevam nigde da pronadjem tu opciju

Sound and notification>while locked> cekiras show all content

Размишљам се да узмем LTE картицу (ако је МТС уопште почео да их даје). Погледам у подешавањима и видим само ове две опције,
7e32e757375ba38542b906ad14c225a2.jpg

Да ли то значи да ром на телефону не подржава LTE или ће се додатна опција појавити када убацим LTE картицу?

Јасни ми је за картицу. То сам одмах и написао, него који ром? Овај на телефону ми је официјелни МТС-ов!? Као могу да гурају LTE ако њихови ром-ови не подржавају опцију.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1428524682019.png
    uploadfromtaptalk1428524682019.png
    173.8 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Da, stavi BOC7 neki i imaćeš LTE. Ja sam stavio SEE i pojavila se, koliko se sećam video sam i neke naše na sammobile, možda baš i Telekom.

recimo oko 5.5h ekrana od danas ujutru do sutra uvece, auto osvetljenje na pola, vecina upotrebe kod kuce na wifi, bez igara.

pa cek bre jel to lose? :) ako bi se sve nabilo u jedan dan verovatno bi islo tamo negde oko 6h SOT

Meni je trajala duplo duže kada sam kupio fon. Veoma brzo izašao update i onda down

Ne znam ali mnogo duže. Kupio sam fon u III kvartalu i radio je kao zmaj... valjda ćemo i mi dočekati 5.1.1

Ne sećam se a sam ga dopunjavao, ali imam utisak da sam ga koristio duplo više a baterija mi je trajala isto....

Vrh Dno