Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Kako vama radi Wifi tethering?
Meni ne radi. Laptop se konektuje na fon ali je konekcija "Limited" tj., nema izlaz na net.
Na BOC7 sam.

Da li je ova verzija cf autoroot-a aktuelna i za BOC7?

1c1042f7d3b1de250c2952aec252386c.jpg

Poslednja izmena:
Verovatno. Imaš i opciju da staviš custom recovery pa iz njega flešuješ SuperSU zip.

Vidim da su i Telekom i Vip izbacili ovaj novi update a ja sam ovaj moj s5 uzeo u Telenoru.
Da li neko zna kad ce oni da izbace update?

Ja mislim da je moj tel. zaključan na telenor,nemam ni jednu micro sim karticu drugog operatera da proverim,svi kod kuće su na telenoru.Da li ima neki drugi način da se proveri ?

Nema roma na sammobile,tako da sigurno ne postoji mogucnost da ti je telefon zakljucan tj da je rom izasao

Po tome je onda sim free,uglavnom sam dobio OTA update na BOC7 čim sam prebacio sa 4.4.2 na 5.0,probaću od nekoga da nadjem karticu drugog operatera pa da proverim.

Da, stavi BOC7 neki i imaćeš LTE. Ja sam stavio SEE i pojavila se, koliko se sećam video sam i neke naše na sammobile, možda baš i Telekom.
Ставио сам BOC7 и рутовао истим ауторутом као и први LP. Појавила се опција за LTE у подешавањима, заменио сам картицу али ми је снајка у МТС-у рекла до 24 часа активација. Шта треба да пише горе код сигнала када се накачи на LTE?

Ja sam probao xa navatam signal u Skadarskoj danas ali ne videh oznaku 4g,sada da li to treba da pise ne znam
Znam da su mi u telenoru rekli da tamo ima 4g signala,brzinu neta nisam merio

Ставио сам BOC7 и рутовао истим ауторутом као и први LP. Појавила се опција за LTE у подешавањима, заменио сам картицу али ми је снајка у МТС-у рекла до 24 часа активација. Шта треба да пише горе код сигнала када се накачи на LTE?

ovako nesto valjda

galaxy-s5-watermark-2.jpg

Kako se po vama koji ste ubacili LP pokazala kamera,jesu fotke bolje ili losije nego na ki katu?

Ja sam ga dobio sa LP. Nisam oduševljen. Čini mi se da ima preveliku kompresiju. Dal je takav bio i na KK ne znam al u svakom slučaju pomalo razočaran sa time.

Poslednja izmena:
Zolee koji rom imaš, BOC7 ili stariji?

BOC7 a pre toga BNL9. Ni na BNL mi se nije svidjala kompresija.

Jel neko ima ideju zato mi ne radi wifi hot-spot? Laptop se konektuje na fon ali ne dobije izlaz na net.

Poslednja izmena:
Hteo bih da pitam da li neko zna kako da se resim onog procesa mm-qcamera-daemon? Ne znam sta tacno vodi do toga da se taj proces upali i krene da jede bateriju kao lud. Ovako mi izgura 2 dana komotno a cim se to cudo upalo pojede bateriju za jedan dan. Citao sam po netu i resenje nisam nasao. Nemam ni viber, ni face, ni skype. Jel nasao neko resenje?

Primetio sam da se smanjuje postepeno. Pre neki 5 sati bilo je 40% a sad je palo na 13. Nije mi jasno sta pali taj glupi proces. Da li kamera nesto zabaguje, ne znam. Nisam nigde nasao prsvi odgovor.

Mozda ima veze sa unified daemon? Meni to stalno bilo upaljeno pa sam ga turn off

6b5d5a769fe7736ade57d02221eea34b.jpg

e8805765e6646429d8ba1134cd3668e3.jpg

Ja nzm da li je ovo nešto dobro ili ne što se tiče baterije ali ovo je meni rekord :D činjenica je da sam trenutno bez kompa i da mi je S5 sve, tako da obično mora da se dopuni bar jednom dnevno, ovo danas me je oduševilo :) za moje standarde vrhunski!

Poslednja izmena:
Vrlo skromno :)

Vrh Dno