Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ja sam vratio preko odina. Tako i ti uradi i sve ok.

Poslednja izmena:
Kako da vratim 4.4.2, posto nemam vremena da se za*ebavam s ovim?

Prvo, baterija mi traje pola dana.
Drugo, prva rijec razgovora se ne cuje, mislio sam da je do mene, ali se ne cuje nikome na 5.0, na S5.
I trece, kad sam u pozivu, kad sklonim telefon s uha, ne upali se ekran.

Nista od ovoga nije rijeseno ni poslije apdejta od prije dva dana. :mad:
Ja nemam nista od tih problema

I na prioritet kad ostaviš zvoni alarm i zvoni viber dok ostalo ne. Ovo je tačno da se prva riječ ne čuje. Baterija mi se cini da slabije drži poslednjih dana. Navigon ne radi a i pravio mi je problem sa here navigacijom.

Da potvrdim da se prva rec razgovora ne cuje.

Za "prvu rec" samo izvadite bateriju, sacekajte par sekundi, vratite i udjete u recovery i tu idite na wipe cache... prvereno radi na BOA3....

Ja se žalim na " prvu reč" od kad sam presao na LP... I posle par poljskih update-ova, uvek isto, cak do ovog zadnjeg odradio jednom i factory reset, i opet isto... Aj da probam i ovo sa vadjenjem baterije i wipe cache...

Nema to veze, meni je telefon na Telenoru sa zvaničnim romom i zeza.

Ajde , probacu i to, da ga vratim na originalni SEE CSC, mada mislim da se nista nece bolje desiti

Ajde , probacu i to, da ga vratim na originalni SEE CSC, mada mislim da se nista nece bolje desiti

Ja imam zvanicni SEE Ota update na 5.0 Lollipop i isto mi se desava...Pokusao sa wipe cash ali id alje isto. Kada ja zovem sve je ok, ali kada odgovorim na poziv kazem alo dva puta, a onaj ko je zvao cuje jednom...

Poslednja izmena:
Ja imam zvanicni SEE Ota update na 5.0 Lollipop i isto mi se desava...Pokusao sa wipe cash ali id alje isto. Kada ja zovem sve je ok, ali kada odgovorim na poziv kazem alo dva puta, a onaj ko je zvao cuje jednom...
Ok, hvala za info, da ne gubim vreme za bzvz... [emoji6]

4.4.2 još uvek majka ;) za s5...previše loše je uradjen Lollipop.Brži je u nekim osnovnim radnjama ali neki softweri ne rade ili baguju.Mada evo rezultata benchmark na 4.4.2 ;)

Prilozi

• Screenshot_2015-01-01-10-09-58.png
    Screenshot_2015-01-01-10-09-58.png
    91.8 KB · Pregleda: 186
Samo ljudi iz Samsunga...

Stigao mi je sa eBay ovaj poklopac za dzek od punjenja ekstra je legao i izgleda i uklopi kao i originalni

Ne vidis verovatno zato sto ides na Latest pa se lista poslednjih popunila sa 5.0.
Odaberi neku zemlju ili region pa ce ti izbaciti i 4.4.2.

sta preporucujete od aplikacija da se iskljuce na stocku 4.4.2 a da ne remete rad telefona?
I zar je toliko bagovit 5.0 da se ljudi vracate ipak na 4.4.2 ?

Nazad
Vrh Dno