nsvladimir
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.03.2013
- Poena
- 195
Mrka kapa, vrati im kod!
Ahh dobro je, pomislio sam da je skroz moguce da su i to sjebali kad su i mutirali alarmimaš opciju u chrome da vratiš na staro
Mjutirali*mutirali alarm?
Mislim na to da kad stavis telefon na silent, ne zvoni ni alarm. Ako oces alarm da ti zvoni ne mozes ostaviti telefon na silentuZnam sta je mute,ali ne znam sta znaci mutirati alarm?!...mislis sat mi vise ne zvoni ili nema silent opcije za tel generalno
To je samsung nesto zeznuo. Mada oni nisu implementirali priority mode, oni su nesto zbudzili.Omg pa jel su ti ljudi sto rade softver *****i? Umesto da napreduju sa korisnim stvarima oni sve gori, na kraju ce sistem biti zatvoreniji i gluplji od prvog iosa!!! Realno treba kupiti neki tel sa 4.2.2, tu je jos sve radilo kako treba..posle zabrana pisanja po sd kartici, nema mass storage moda, sad nema silenta ko svet znaci strasno. Propali svi od reda dabog!
Ja imam verizonov telefon. Oni svaki update dodatno modifikiju posle samsunga, zato sam i cekao 5.0 do pre par dana.Gde nadje taj "mute"??? Ja se navikao... Na" None" stavljam kad ne zelim da cujem ništa, " priority" kad treba da mi zvoni alarm i to je to... Moze da se stavi samo na vibru i kraj priče, samo sto se više ne zove silent, nego je u suštini naprednije.
Morao bi zvoniti na prioriy. Chekiraj events and reminders.Ja imam verizonov telefon. Oni svaki update dodatno modifikiju posle samsunga, zato sam i cekao 5.0 do pre par dana.
U svakom slucaju alarm ne zvoni na mute.
Na priority ne mogu da ga nateram da zvoni.
Jedina opcija mi je drzati upaljem zvuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari