Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

imaš opciju u chrome da vratiš na staro

Znam sta je mute,ali ne znam sta znaci mutirati alarm?!...mislis sat mi vise ne zvoni ili nema silent opcije za tel generalno

Znam sta je mute,ali ne znam sta znaci mutirati alarm?!...mislis sat mi vise ne zvoni ili nema silent opcije za tel generalno
Mislim na to da kad stavis telefon na silent, ne zvoni ni alarm. Ako oces alarm da ti zvoni ne mozes ostaviti telefon na silentu

Omg pa jel su ti ljudi sto rade softver *****i? Umesto da napreduju sa korisnim stvarima oni sve gori, na kraju ce sistem biti zatvoreniji i gluplji od prvog iosa!!! Realno treba kupiti neki tel sa 4.2.2, tu je jos sve radilo kako treba..posle zabrana pisanja po sd kartici, nema mass storage moda, sad nema silenta ko svet znaci strasno. Propali svi od reda dabog!

Omg pa jel su ti ljudi sto rade softver *****i? Umesto da napreduju sa korisnim stvarima oni sve gori, na kraju ce sistem biti zatvoreniji i gluplji od prvog iosa!!! Realno treba kupiti neki tel sa 4.2.2, tu je jos sve radilo kako treba..posle zabrana pisanja po sd kartici, nema mass storage moda, sad nema silenta ko svet znaci strasno. Propali svi od reda dabog!
To je samsung nesto zeznuo. Mada oni nisu implementirali priority mode, oni su nesto zbudzili.

Ima priority na samsungu, ne znam otkud ovolika drama. Pozivi poruke i whatsapp ne zvone (to sam isprobao), alarm zvoni.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423059682621.jpg
    uploadfromtaptalk1423059682621.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 160
  • uploadfromtaptalk1423059691920.jpg
    uploadfromtaptalk1423059691920.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 158
U startu sam i ja pljuvao priority mod, medjutim, kako vreme prolazi uvidjam da ima smisla i da daje bolju kontrolu. Odredis sta ti je priority, sta nije, a ako ti treba totalni silent, onda moze i sve da se blokira. Deluje *****ski, ali mislim da je korak unapred.

Ma naravno da je dobra stvar, ja sam isto kao telep mislio da je Samsung nešto zeznuo kada sam čitao kukanje ovde, sad kad sam probao vidim da je sve kako treba, samo se ne koristi isti toggle kao pre :)

Dobro je ko se onformise na vreme. Zamisli uradis lp, stavis silent i sutra zakasnis na posao 3 sata zbog gluposti ;)

Mozda i jeste dobra stvar ali nikako nije zamena za silent iako vrsi istu ili slicnu funkciju!

Ja imam silent
Sutra cu da cackam prority

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423064598949.png
    uploadfromtaptalk1423064598949.png
    203.9 KB · Pregleda: 205
Gde nadje taj "mute"??? Ja se navikao... Na" None" stavljam kad ne zelim da cujem ništa, " priority" kad treba da mi zvoni alarm i to je to... Moze da se stavi samo na vibru i kraj priče, samo sto se više ne zove silent, nego je u suštini naprednije.

Za silent imam vidzet kojim jednim klikom prebacujem( ne moram u notification bar), druga stvar je da meni na priority je utisan i alarm a zeleo bih da radi a sve drugo da je utisano

Mislim da je stigao lollipop na Telenor...

779f7c1f848d52ca82d9382371d7a321.jpg

Pa kad probam da prebacim na "silent" sa widget-om iz HD widget-a, prebacuje me na Priority, ne daje mi silent ... Koji je to widget sto ti koristis? Vladimire?

Funkcija jeste idotska jer ti ništa ne zvoni ako ne instaliraš Shush.

Toggle widget, nudi samo dve opcije ring i vibrate, od kad je izmisljen telefon(ukljucujuci i fiksni) postojala je opcija utisavanja na jedan prost i jednostavan nacin, oni su sad izmislili priority i to je kao napredno, kao sto je i ova nasa vlast! Funkcija je idotska sto rece marko i nadam se da ce to promeniti!

Gde nadje taj "mute"??? Ja se navikao... Na" None" stavljam kad ne zelim da cujem ništa, " priority" kad treba da mi zvoni alarm i to je to... Moze da se stavi samo na vibru i kraj priče, samo sto se više ne zove silent, nego je u suštini naprednije.
Ja imam verizonov telefon. Oni svaki update dodatno modifikiju posle samsunga, zato sam i cekao 5.0 do pre par dana.
U svakom slucaju alarm ne zvoni na mute.
Na priority ne mogu da ga nateram da zvoni.
Jedina opcija mi je drzati upaljem zvuk

Ja imam verizonov telefon. Oni svaki update dodatno modifikiju posle samsunga, zato sam i cekao 5.0 do pre par dana.
U svakom slucaju alarm ne zvoni na mute.
Na priority ne mogu da ga nateram da zvoni.
Jedina opcija mi je drzati upaljem zvuk
Morao bi zvoniti na prioriy. Chekiraj events and reminders.

Kako da vratim 4.4.2, posto nemam vremena da se za*ebavam s ovim?

Prvo, baterija mi traje pola dana.
Drugo, prva rijec razgovora se ne cuje, mislio sam da je do mene, ali se ne cuje nikome na 5.0, na S5.
I trece, kad sam u pozivu, kad sklonim telefon s uha, ne upali se ekran.

Nista od ovoga nije rijeseno ni poslije apdejta od prije dva dana. :mad:

Vrh Dno