Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Jel se dešava jos nekom od update-a na L da kad se javite, sagovornik ne cuje prvu reč (halo ili sta god) nego tek se cujemo na drugu što bi se reklo?

Nisam primetio niti se neko žalio na to.
Reklo bi se da je Google malo požurio, dao nedovršen proizvod i eto svima problema, nekome većih nekome manjih. Nexus ima problem sa ram memorijom i još ko zna cime, S5 sa galerijom i senzorom, G3 isto ima problema...
Dok ne izbace 5.0.1 mislim da je i pored svih benefita koje donosi L ipak sve to pomalo rizik i telefoni nisu 100% funkcionalni. Ne želim da se razmišljam da li ću imati neki problem u nekom momentu kad nisam pored kompa i ne mogu da sredim telefon. To je jedini razlog zašto sam se vratio na 4.4.2.

I ti si se vratio? Znači zadnje vreme došlo :d

Vratio sam se pre nekoliko dana. Radi sasvim lepo L, ali ne želim da se razmišljam da li će negde da zabode jer nije ispeglan. Imao sam problem sa Camera FV -5, prosto mi se nisu slike pojavljivale u galeriji ili im je trebalo i po 10 min da se pojave. Pisao sam o tome.
Ima tu još dosta da se radi, da se pegla, ali u osnovi je zaista veliki korak napravljen.
Sve su šanse da prepegnem na onaj alu sa 8 mp kamerom i okruglim home tasterom :d no, videćemo ;)

Dok ne izbace 5.0.1 mislim da je i pored svih benefita koje donosi L ipak sve to pomalo rizik i telefoni nisu 100% funkcionalni. Ne želim da se razmišljam da li ću imati neki problem u nekom momentu kad nisam pored kompa i ne mogu da sredim telefon. To je jedini razlog zašto sam se vratio na 4.4.2.

Izbacio je Google 5.0.1 i 5.0.2 pa najbitniji problemi nisu ispravljeni

Znači do 5.1 ništa od ispravljanja grešaka. Totalno neozbiljno sa njihove strane.
Ajd mi po forumima što znamo sa telefonima pa znamo i kako da se vratimo na verziju koja radi bez greške, ali šta je sa onima koji dobiju update i ne znaju ono što mi znamo? Tačno da @#£€@₩£ i nekome pozdraviš sve najmilije.

skoro svi dobili :D ostali mi i jos par zemalja xD
Ja u USA se nadam da cu do kraja januara dobiti. USA ce biti poslednja to je sigurno jer kad samsung uradi update, prvo ga gugl odobri pa onda tek ide na testiranje kod operatera da ga i oni malo dorade po svojim potrebama pa tek onda izbace :/

Šta beše izaziva ovaj memory leak i kako ga sprečiti?
Nije rootovan telefon.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421247022873.png
    uploadfromtaptalk1421247022873.png
    96.4 KB · Pregleda: 202
To je ocigledno vezano za batrriju nikako za memoriju. Ako hoces da se sigurno resis problema instaliras viber koji nema video chat. Moze i bez njega da se desi ali jako jako jako retko.

Ili ako ti se to ne dešava često tj konstantno, prosto restartuješ telefon i rešio si problem ;)

Radi sammobile, sad skidao nesto

Hm sto li onda meni prijavljuje? Danas nije radio tako da nisu update sve... objavili isti post kao juce za g900f

e da jos morate da update kies-a odradite..

Prilozi

• TJqFdHy.png
    TJqFdHy.png
    45.9 KB · Pregleda: 187
  • p1sP90s.png
    p1sP90s.png
    20.1 KB · Pregleda: 178
Koja je svrha ovog sa octa procesorom ima li razlike? Ima li veze sa potrošnjom baterije?

evo ja uspeo jutros.
Udji u kies > informatio >check for update vidi dal ce program da se updejtuje ako to uspe, onda ce ti izaci nova verzija software.
fPCDSbG.png
vHb4Ndk.png

Poslednja izmena:
Jel neko uzimao originalne Spigen Neo Hybrid futrole za S5?
Ja sam uzeo 2kom kopije sa Aliexpress a i em se teško stavljaju, em ne možeš ubosti normalno punjač, em mi je okvir pukao dole kod mesta za punjač.
Nije valjda tako neka slična situacija i sa originalnim?
Inače mi se sviđa dizajn futrole,zato i razmišlja o originalu.

Ja sam hteo pa nisam na kraju uzeo. Ali sam gledao kod jednom momka kako stoji na telefonu i oduševio sam se.
Original nema problem dole gde se bode punjač i ne puca. A i tasteri lepo nalegnu i nije tvrda iznutra.
Valjda zato i jeste original, valjda zato i košta skoro 20$ ;)

Ok hvala, pogledaću koje su cene sad za originale.
Nego sad kako sam obrisao Battery Doctor i Clean master baterija mi dosta bolje drži.
Evo zadnjih 24h, kad sam stigao puštao sam YT klipove da ekran bude stalno upaljen. Stvarno ok bateriju ima S5. Pogotovo posle S3.
ea5f33169088a3b8a703c14e41bd99c1.jpg
7783d00bbc032974d16f2a0c035c5557.jpg

Ma da, sve te aplikacije koje "poboljšavaju" rad i "štede" bateriju po običaju budu i najveći potrošači. Jedino ako ti je rutovan pa možeš da se igraš sa exposed + greenify + zamrzavanje aplikacija iz TB-a i tako dobiješ još nekih 15-20% duže trajanje baterije.

Nisam mogao da apdejtujem jer CSC nije bio dobar. Cim sam ga zamenio za moju mrežu, stigao apdejt i preko Kies i preko fona. Sve ok, hvala puno.

Skinuo sam preko Kiesa Lollypop i moram rećk da mi fon laguje extremno. Pored toga kad dobijem poruku i kad je pročitam on notifikacija na ikonici od piruka koš stoji nekoliko minuta dok ne nestane. Ulazak u kontakte, u poruke i dnevnik poziva trajr dosta a bateriji jede. Jakov sam razočaran.

Skinuo sam preko Kiesa Lollypop i moram rećk da mi fon laguje extremno. Pored toga kad dobijem poruku i kad je pročitam on notifikacija na ikonici od piruka koš stoji nekoliko minuta dok ne nestane. Ulazak u kontakte, u poruke i dnevnik poziva trajr dosta a bateriji jede. Jakov sam razočaran.

a factory reset?

Vrh Dno