Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Moguće da benč nije sređen za v5.
Koristim FingerSecurity, to je pod obavezno app, nisam ni tražio pro. Zapravo, pod pro podrazumevaš da kupiš stvari koje su u njoj?

Moguće da benč nije sređen za v5.
Koristim FingerSecurity, to je pod obavezno app, nisam ni tražio pro. Zapravo, pod pro podrazumevaš da kupiš stvari koje su u njoj?
Da da, konkretno me zanima ona stvarčica safe location, da mi ne zaključava kada sam na određenoj lokaciji...

Nisam probao, ali je vredna kupovine. Ovaj skener otiska postane takva navlakuša, još od 5s mi je navika.

Sad moze iz različitih uglova da se očita otisak pa je lakše i čak moguće jednom rukom otkljucati :)

Da da. Na kitkatu sam 3x registrovao palac da bi ga što bolje prepoznalo a sad na L mi ne da...kaze ovaj otisak već postoji ili tako nesto :) definitivno bolji softver za fingerprint :)

Ja sam vala i palac i kažiprst i drugi palac. Sva sreća pa ne može više od 3, registrovao bih i nožne :D

I kod mene je bolje na v5, komentarisao sam. Mada sam se vratio na 4.4.2, primećujem razliku, ali sam ostavio iz dosta uglova, ne žalim se.
Da li ste radili root bez okidanja knox? Kojom metodom?

I kod mene je bolje na v5, komentarisao sam. Mada sam se vratio na 4.4.2, primećujem razliku, ali sam ostavio iz dosta uglova, ne žalim se.
Da li ste radili root bez okidanja knox? Kojom metodom?
Ja nisam, zanima me isto to pitanje. Gledao sam onu varijantu sa root-om na 4.4.2 pa mobilnim odin-om na 5.0...jel probao to neko, jel bezbedno sa svih aspekata? kako stoje stvari sa knox-om?

Ja sam rutovao 4.4.2 tom metodom i nije mi okinuo knox. L još uvek nisam, niti imam neku preku potrebu da to radim. Ako je radila ona media na 4.4.2 i isti lik uradio za L, onda bi negde logično bilo da neke okinuti knox. Valjda čovek zna šta radi :d

Izašao 5.0 za malezijsko tržište i ima neku novu oznaku BNL3. Ona španska verzija je bila BNL9 i nema OTA update-a (još uvek) što verovatno znači da tu i nema nekih poboljšanja (ili da će tek stići update [emoji2])...

BNL9 ima veći changelog number ;)

Ja sam 4 prsta registrovao na kitkatu svaki se provuce po 2 puta... i super radi.

Ja sam 4 prsta registrovao na kitkatu svaki se provuce po 2 puta... i super radi.
Ma generalno je dovoljno jedan da registruješ :) eventualno dva za svaki slučaj, ali na Lollipop-u je definitivno dovoljan samo jedan...prepoznaje vrhunski...

Da da, konkretno me zanima ona stvarčica safe location, da mi ne zaključava kada sam na određenoj lokaciji...
Ovo mozes odraditi i sa Taskerom u kombinaciji sa tom apkikacijom. Mada i Tasker se plaća ali vredi svaki cent. :)

Evo ga 5.0 od Telenora
d3d1f526a82b15fa717cad261ee156db.jpg

Posle svih onih bagova od Španskog i Poljskog strah me je da instaliram ovaj. Uh

Nadam se da je ipak 5.01, mislim da cu ipak sačekati još mesec, dva...

Pa piše lepo da je 5.0 ;)
Ko zna, možda su ispeglali one veće stvari tipa galerija, senzor što nekima kasni i sl.
Saznaćemo uskoro, zar ne @jelenac ? :d

Uskoro uskoro. [emoji2] Crvić je proradio pa sam morala da ga instaliram [emoji86]
Sad samo da se nadam da je bolji

Ja evo probavam nista mi nenudi da instaliram.
Tel je iz Telenora!

Zato sam ja na Verizonu imao 4.4.4 od izlaska ali cu 5.0 poslednji dobiti

Ne žuri previše. Ja sam se vratio na 4.4.2 jer sam skontao da 5.0 ima neki konflikt sa Camera FV-5, pa sve što sam slikao nije baš pokazao u galeriji, a i to što je pokazao su bile nešto jako čudne slike, bukvalno toliko izdeformiše sliku i stavi je 3 puta kao da sam pravio kolaž. Interesantno da sam imao problem samo sa tom aplikacijom. I da, fotke sa te kamere su se pojavile u galeriji tek posle nekih 10tak minuta. Inače, ista verzija aplikacije na 4.4.2 radi savršeno i fotke se momentalno pojavljuju.

S5 na poslednjem 4.4.2, nije rutovan, fabručki sam ugasio par app koje mi ne trebaju, bez app za uštedu (sumnjao sam da prave karambol), 3g (mada se prebacuje gde nema signala na 2g), auto osvetljenje, osvežavanje prognoze na 3 sata, uveče sam ugasio net i wifi da me ne budi viber, ostavio samo signal za pozive i sms.

Sa ugašenim netom i wifi skino je samo 1% tokom noći:

Krajnji ishod:

Jos ga nema na listi na sammobile :) hmmm vezano za telenor update..

Poslednja izmena:
Moj telefon nije iz Telenora, ali je u njemu bio poslednji Telenorov 4.4.2 sa Sammobile i koristim njihovu mrežu (ako ima ikakve veze). A ovaj update mi je stigao OTA.
Za sada sam primetila da senzor posle poziva hoće da zeza, galerija radi odlično, Zedge aplikacija i dalje krašuje, S Note više nema bagova. To je ono što sam do sada primetila, a pravilo je problem sa Poljskim i Španskim.

Vidim da je se spisak zemalja prosirio sa podrskom 5.0 najverovatnije da cemo i mi ovih dana dobiti update.

Slovenci su dobili skoro- Simobile. Kako kod nas stiže daj Bože da dođe do kraja januara.

Nazad
Vrh Dno