Da da, konkretno me zanima ona stvarčica safe location, da mi ne zaključava kada sam na određenoj lokaciji...Moguće da benč nije sređen za v5.
Koristim FingerSecurity, to je pod obavezno app, nisam ni tražio pro. Zapravo, pod pro podrazumevaš da kupiš stvari koje su u njoj?
Pa to ti kažemNisam probao, ali je vredna kupovine. Ovaj skener otiska postane takva navlakuša, još od 5s mi je navika.
Ja nisam, zanima me isto to pitanje. Gledao sam onu varijantu sa root-om na 4.4.2 pa mobilnim odin-om na 5.0...jel probao to neko, jel bezbedno sa svih aspekata? kako stoje stvari sa knox-om?I kod mene je bolje na v5, komentarisao sam. Mada sam se vratio na 4.4.2, primećujem razliku, ali sam ostavio iz dosta uglova, ne žalim se.
Da li ste radili root bez okidanja knox? Kojom metodom?
Ma generalno je dovoljno jedan da registruješJa sam 4 prsta registrovao na kitkatu svaki se provuce po 2 puta... i super radi.
Ovo mozes odraditi i sa Taskerom u kombinaciji sa tom apkikacijom. Mada i Tasker se plaća ali vredi svaki cent.Da da, konkretno me zanima ona stvarčica safe location, da mi ne zaključava kada sam na određenoj lokaciji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari