Dok ne izbace 5.0.1 mislim da je i pored svih benefita koje donosi L ipak sve to pomalo rizik i telefoni nisu 100% funkcionalni. Ne želim da se razmišljam da li ću imati neki problem u nekom momentu kad nisam pored kompa i ne mogu da sredim telefon. To je jedini razlog zašto sam se vratio na 4.4.2.
Ja u USA se nadam da cu do kraja januara dobiti. USA ce biti poslednja to je sigurno jer kad samsung uradi update, prvo ga gugl odobri pa onda tek ide na testiranje kod operatera da ga i oni malo dorade po svojim potrebama pa tek onda izbace :/skoro svi dobiliostali mi i jos par zemalja xD
Noviji Viber, instalirati stariji Viber, do 4.3Šta beše izaziva ovaj memory leak i kako ga sprečiti?
Nije rootovan telefon.
Meni, mislio sam da je do mrežeJel se dešava jos nekom od update-a na L da kad se javite, sagovornik ne cuje prvu reč (halo ili sta god) nego tek se cujemo na drugu što bi se reklo?
Mts izbacio lolipop preko kiesa..
Sammobole ne radi... tj danas imaji problema... si preko kiesa?
Skinuo sam preko Kiesa Lollypop i moram rećk da mi fon laguje extremno. Pored toga kad dobijem poruku i kad je pročitam on notifikacija na ikonici od piruka koš stoji nekoliko minuta dok ne nestane. Ulazak u kontakte, u poruke i dnevnik poziva trajr dosta a bateriji jede. Jakov sam razočaran.
Kod mene super radi. Ne laguje, čini mi se dosta bolji u odnosu na prethodnu verziju. FC ili preko Odina ako se pojavio FW za download.a factory reset?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari