Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

^ +1

3g sve vreme, auto osvetljenje, viber,talk... sada tetstiram bez greenify.

Poslednja izmena:
Uspeo sam da nadjem manu u dizajnu kod S5. Bez obzira na to da li se nekome svidja ili ne sam dizajn. Nije nista strasno, u pitanju je neminovno ostecenje laka na poklopcu USB slota koji se definitivno skida svakodnevnom koriscenjem nokta za otvaranje istog.
Bas me interesuje da li je kod svih tako posle par meseci upotrebe...

Kod mene je još uvek čitav posle celih 6 meseci :)
To jedino ako si ga baš zagrebao noktom po ivici ili ako si nečim metalnim kao moj drug.

Koliko sam video, to je nešto smešno. Za 10$ dobiješ jedno pola kile tih poklopaca :D

Kod mene je još uvek čitav posle celih 6 meseci :)
To jedino ako si ga baš zagrebao noktom po ivici ili ako si nečim metalnim kao moj drug.

U pitanju je ostecenje od mozda 2mm max na samoj ivici gde se hvata poklopac, nista strasno, ali opet logicno je da ce se vremenom pojaviti neka vrsta ostecenja jer se taj deo telefona najvise dira. Cudno mi je da posle 6 meseci nemas ni najmanju tackicu skinutog laka sa spoljne strane...

Imam mekane nokte :p
Salu na stranu, nemam, ne znam kako ali nemam. Sigurno ću imati, to je deo telefona koji se najviše njaka i haba, tako da.. pa cu i ja naručiti tih poklopaca na kilo :D

Izvinjavam se na duplom postu, ne mogu da editujem.

Nije loša ova fora sa priority, none, all ali ima i manu. Fora je što ti omiljeni kontakti koje sam stavio na listu mogu da mi pošalju i dobijam notifikacije tj pišti telefon za sms i poziv, ALI svi ostali mogu uredno da me dobiju na biber, whatsapp, Skype itd. Gde će isto pištati. Dakle, nema šanse da se samo pogase tonovi u svim aplikacijama i za sve, u najboljem slučaju se može samo na vibraciju prebaciti.
Sasvim druga situacija je kada držim telefon na stolu i kada je okrenut displejom na dole. Ovo što sam gore napisao je problem kada nosim telefon u kaputu/jakni ili kako god...

@azimuth, kada je none ili nijedan, onda se ne čuje ništa, sve je ugašeno. E šteta što se na prioritet čuje viber, mada to rešim tako što ugasim wifi i data kada legnem da spavam.

@PredatorRS, isto što i na note, ako si uključio fonkciju:

Tu su usrali motku u guglu sa ovim, ali se sve nadam da će to srediti u nekom narednom apdejtu.

To je problem do tih aplikacija što ne poštuju priority mod odnosno što ne puštaju zvukove kao klasične notifikacije. Valjda će biti popravljeno u nekom updateu.

Danas obaramo rekord što se baterije i sot tiče :D
Pokušaću da izvučem što više mogu, koliko mi obaveze dozvole.
66325d9f973813e90b88387b6a026350.jpg

796bffa94b5e21805dc551a367ff0ce3.jpg

S5 na lizalici, drugo punjenje. 3g sve vreme, auto osvetljenje, viber itd, sinh 2 maila, vremenska prognoza... noću sam ugasio data i wifi (da me ne smara mail, viber i obaveštenja), ovo je bez Greenify:

Covece jos ce ispadne da lolipop manje trosi bat...e i to da dozivim na samsungu da sledeca ver softvera bude bolja sa autonomijom od predhodne!!

Ja zbog posla ne smem da mi nestane baterije pa moram uveče na punjač svakako...

Pozz,

Da li vam radi facebok na androidu 5.0, meni konstantno krasuje, zapravo nece ni da otvori

Radi starija verzija ;)
Javi ako ne možeš da nađeš pa da ti ostavim ovde link.

Verovatno ga je apdejtovao. Proveri prvo to. Ako jeste, obrisi aplikaciju, restart, instaliraj i onda zabrani apdejt tj nemoj ga dozvoliti za fb.
Mene radi ova verzija normalno.

sad sam uradio factory reset, tel nije ima pristup netu, i instalirao i opet puca,

Ajd proveri da li ti nudi update na play store.
Ako ništa drugo, onda probaj neku još stariju verziju da izguglaš. Ne znam zašto bi tebi pravila problem ova verzija kada kod mene i na još nekoliko telefona radi normalno.

nudi i instalirao, i ista prica, probacu sad preko odina da ubacim neki 4.4.2 i da vidim,

Nazad
Vrh Dno