Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Ma ne smeš da mu dozvoliš apdejt da uradi. Mora ostati na ovoj verziji koju sam ti dao. Znači kad krene apdejt fb-a da radi, ti ga zaustavi i isključi automatski apdejt.
U suprotnom, čim uradi apdejt odmah će prestati da radi i na istom si kao da si direktno iz play store instalirao.

Ali prvi put kada sam instalirao ovu stariju verziju bio sam samo na 2g mrezi, znaci fon nije imao pristup netu i opet je pucao,

2g je edge. To ne znači da nema pristup internetu nego da je sporiji internet.
Kažem ti, prosto idi na play store i stavi da ne ažurira automatski nego da ti to peške uradiš. Ako hoćeš da ti fb radi onda ga zadrži na verziji koju sam ti dao ili prosto čekaj da izbace zvaničan apdejt na narednu verziju koja će raditi na Lizalici. ***, tako je kako je, nije do telefona i roma nego do aplikacije.

@ azimuth

Hvala jos jednom, ali ovako, pre nego sto sam instalirao ovu verziju koju si mi ti dao iskljucio sam net sto znaci da sam iskljucio mobile data i istavio 2g, u play storu sam podesio da se automatski ne azuriraju aplikacije vec da ih ja rucno apdejtujem, znaci face se nije mogao azurirati nikako :)

Jesi otišao baš na fb aplikaciju na play store pa proverio da nije ostalo automatsko ažuriranje?
Ja stvarno nemam drugo objašnjenje zašto samo kod tebe ne radi :)

Što se tiče spuštanja na 4.4.2, prvo dobro pročitaj da li je uspelo nekome pa se tek onda upuštaj u tu avanturu. Nemoj još da brikuješ telefon zbog fb-a.

neznam, a sto se tice spustanja na 4.4.2 vec sam jednom vratio i sve je proslo ok,

Nije to od juče, bio je apdejt početkom decembra, 2-3 dana pošto je izašao Lollipop za S5. Od te verzije ne radi. Nešto su zeznuli, tako da jedino ove starije verzije šljakaju bez problema.

Mudro zboriš :d
Ma ja ga više po navici imam u telefonu iako ga nešto i ne koristim.

s5 na LP si vrato na 4.4.2 odinom?
koji firmware?
moze li telenorov
PDA: G900FXXU1ANG9

CSC: G900FOXX1ANG5

MODEM: G900FXXU1ANG8

Poslednja izmena:
Pa pazi ja sam se vratio sa LP na 4.4.2 i to mislim da je bio engleski, e sad postoji opasnost da se brikuje tel, kod mene je proslo sve ok sto neznaci da ce i kod tebe biti, na tvom mestu ja se ne bih vracao, sada sam opet na LP i vise se ne vracam ni za zivu glavu :)

Nameravaju li oni da izbace 5.0 update za još neku zemlju osim za Poljsku?! Nedelju i jače dana stoji samo 5.0 za Poljsku a čak je za neku zemlju izašao i update na 4.4.2 nakon te petice...svašta :)

e neko mi nije javio za skor na antutu sa lollipop? :) ae jos da pitam i kakav je zvucnik posle apdejta imali kakvih poboljsanja na njemu da li je glasniji itd :)

23c0ad5ceba48150d5e11a4c51451fd0.jpg

Da li vam radi opcija air browse na androidu 5.0, ja probao i izgleda da ne radi :trust:

Da li vam radi opcija air browse na androidu 5.0, ja probao i izgleda da ne radi

Da li vam radi opcija air browse na androidu 5.0, ja probao i izgleda da ne radi

Da li vam radi opcija air browse, meni radi u galeriji i ostalim aplikacijama ali nikako ne mogu da nateram da proradi i u browseru?

e neko mi nije javio za skor na antutu sa lollipop? :) ae jos da pitam i kakav je zvucnik posle apdejta imali kakvih poboljsanja na njemu da li je glasniji itd..

Imam pitanje za S5 duos, koristi ga moja supruga... Na primarnoj kartici kada joj je aktivan mobile data, ne moze da se posalje sms sa sekundarne... Ima li neko podesavanje koje treba da se podesi ili sta?

Nikada nisam imao neki dual sim, ali pokušaj sa brisanjem proxy-ja i port-a.

Imala je ona prije Lenovo S820, a ja P780 i iako su oba dual stand by kao i ovaj S5, nikada nije bilo problema kada se salje sms sa sekundarne dok je primarna kartica na mobile data...

Danas mi se dva puta desilo da displej neće da prima komande već sam otvara jednu te istu apkikaciju i ne reaguje kada stisnem strelicu za nazad već samo na home dugme. Morao sam da vadim bateriju jer nisam mogao ni da ga isključim
Jel imao neko ovaj problem i šta bi mogao da bude uzrok?

Ne.
fe1c6a6199086561dcd68d894773e967.jpg
f6c0ee58fc1f9ab1a5c5a9076c9d37b0.jpg

Suska se da ce S6 predstaviti na CESu, pre cu videti S6 nego lollipop na s5 izgleda

Šta i zašto čekaš? Ja vozim Lollipop već 10 dana. Ne vidim zašto ne bi i ti ili bilo ko drugi.

Vozim i ja Lollipop i u suštini, ništa ne propusta... Uzeo sam za promenu da koristim TW launcher posle dužeg vremena... Brate... Lag na kilo... Isto kao i u prethodnim izdanjima... Bez Nove ništa. Još na 5.0 bela boja oslepe...

Nazad
Vrh Dno