TW launcher, skrolovanje od stranice na stranicu, bez ukljucenih bilo kakvih power saving mode - ova... To i dalje stuca, zakoči, nista bolje ni gore nego na S3 recimo... Užas.Sta laguje?
G900vAko je G900f onda jeste, ako nije onda ćeš samo brikovati telefon.
Zašto da rutuješ telefon? Fleš zvaničnog roma iz Odina ne traži rut. Nikada i nije.
Momci pitanje, ako instaliram ovaj update preko odina, gubim sve (factory reset) ili ne?
Poz druze. Imam rutovan android 4.4.2. Sa nepromenjenim knoxom. Mogu li odinom da ubacim 5icu a da ne brikujem tel. Nov sam u ovome pa mi je sve cudno. poz!Ako si vec na onom prvom romu, uradi samo OTA. Ja nisam sada radio factory reset jer mi je telefon treba ceo dan.
Ako dolazis sa 4.4.2 onda je pozeljno odraditi factory reset i pre i posle flesovanja da bi sistem lepo legao, a ne da se patis sa kojekakvim silnim leak-ovima.
Aplikacije ne gubis, one sa marketa ce ti sam telefon skinuti posle f. reseta ukoliko ti je ukljucena ta opcija u telefonu, ove ostale bekapuj sa npr. Smart Backup Pro i to je to. Slike samo prebaci na mem. karticu ili komp jer ce njih obrisati.
Možeš. Ali opet, gledaj koji je model telefona. Lollipop postoji samo za G900F.Poz druze. Imam rutovan android 4.4.2. Sa nepromenjenim knoxom. Mogu li odinom da ubacim 5icu a da ne brikujem tel. Nov sam u ovome pa mi je sve cudno. poz!
Hvala kolega. Jos sam uvijek na kitkatu... tako da ovaj novi i factory reset.Ako si vec na onom prvom romu, uradi samo OTA. Ja nisam sada radio factory reset jer mi je telefon treba ceo dan.
Ako dolazis sa 4.4.2 onda je pozeljno odraditi factory reset i pre i posle flesovanja da bi sistem lepo legao, a ne da se patis sa kojekakvim silnim leak-ovima.
Aplikacije ne gubis, one sa marketa ce ti sam telefon skinuti posle f. reseta ukoliko ti je ukljucena ta opcija u telefonu, ove ostale bekapuj sa npr. Smart Backup Pro i to je to. Slike samo prebaci na mem. karticu ili komp jer ce njih obrisati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari