Da li vredi kupiti verziju sa octa procesorom,i koliko je ona slabija generalno?Nadjoh u jednoj radnjici ali samo sada ima na stanju kao nov sa octa procesorom.
Po cemu bolje? SOT na 46% baterije ti je ispod 3h, sto bi znacilo nekom logikom da ce do 1% da bude do 6h ukupnog vremena. I to je otprilike to. Ja sa samo pokazivao kako su skroz fino odradili bateriju na S5. Ja sam zadovoljan stvarno.
Sto znaci da sam ja vise koristio telefon u kracem periodu. Pogledaj njegov Awake time i moj. Mislim da mu dodje na isto ako samo gledamo SOT i bateriju u procentima.Уопште није исто, ти имаш 6h sot за 14h uptime-a, а он ће имати око 6 за скоро 2 дана uptime-a.
Sto znaci da sam ja vise koristio telefon u kracem periodu. Pogledaj njegov Awake time i moj. Mislim da mu dodje na isto ako samo gledamo SOT i bateriju u procentima.
Svaka cast Sale. Ja sam jos na stock-u, ti si vrv na svom ROM-u.
Nesam znaoSale stanca romove, a koristi stock![]()
Ma opušteno, samo kažem da toliki SOT lako možeš dobiti i ako telefon radi dužePo cemu bolje? SOT na 46% baterije ti je ispod 3h, sto bi znacilo nekom logikom da ce do 1% da bude do 6h ukupnog vremena. I to je otprilike to. Ja sa samo pokazivao kako su skroz fino odradili bateriju na S5. Ja sam zadovoljan stvarno.
Jok ja [emoji3]Sale stanca romove, a koristi stock![]()
Nego, sve čekam da puste taj 4.4.4 dok nam ne stigne Lizalica.
Genuine? Moze link ?Usb 3 kabl 2dolara na ebey puni ekstra bateriju svaka preporuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari