@azimut
Gde si narucio tempered glass, jel isto spigenov, koliko kosta i kolika je postarina. Ja bi isto narucio.
@maki22 - kamera jedna od najboljih na tržištu, baterija u najgorem slučaju 24h izvuče, pod max opterećenjem. Doduše, ja ne igram igrice, ali imam pun očin aplikacija. Sa druge strane tu je i ultra power saving pa možeš i 12 dana da izvučeš sa jednim punjenjem
U sustini, jedino sad Note 4 može doći kao alternativa i eventualno zamena, svi ostali imaju po neku falinku ili opciju manje. Topla preporuka za telefon sa kojim će neki normalan korisnik biti zadovoljan duži vremenski period.
Zanima me da li svi telefoni S5 iz Telenora imaju ugradjenih 16 Gb ili postoje i sa 32 GB?Proveravao sam jedan telefon sa oglasa iz Telenora,t.j njegov imei broj na sajtu za proveru imei brojeva i pise da ima ugradjeno 32 GB memorije sto me sada bas buni.Da li je to greska do sajta ili sta?
Video sam [emoji20] , jel ima mozda neka druga varijanta?Za wakelock free ili full verziju ti treba rutovan telefon. Tako da ako ga nisi rutovao, ne gubi vreme na ove aplikacije.
Imaš oštećenu neku sliku ili neki media file. Prebaci sve na komp pa vraćaj samo ono što ti treba.Video sam [emoji20] , jel ima mozda neka druga varijanta?
Camera blok mi vrši posao što se tiče vibera ali za ovo nemam pojma šta da radim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari