Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

To sam i uradio i trenutno je ok, šta uraditi da se ne ponovi osim da brišem viber koji mi je bas potreban jer nisam u Srbiji

Vrati Viber na neki 4.x.x.x verziju neko je bas pominjao koju. Mislim da je zadnja 4.x pre 5.x update-a.

Moze se koristiti aplikacija camera block pa viber nece praviti problem, kameru drzati blokiranu sem kada se koristi i nema camera daemona

^
Jel se plaća camera block ?
Nema cene nigde ali mi traži da je platim

Ne, skinuh je sa prodavnice redovno i besplatno, blokiranje se vrsi jednostavno na klik pomocu vidzeta
Imas i pro verziju koja se moze izguglati

Poslednja izmena:
Da, vidzetom blokiras kameru do sledece upotrebe i nema problema sa camera daemonom, pre toga ces aplikaciji dodeliti administratora, vrlo lako, samo ce te navesti prilikom pokretanja

Poslednja izmena:
Da li neko ima iskustvo sa dual sim varijantom? Najvise me interesuje baterija... Hvala.

Ne, skinuh je sa prodavnice redovno i besplatno, blokiranje se vrsi jednostavno na klik pomocu vidzeta
Imas i pro verziju koja se moze izguglati
Izguglao sam jer na marketu neće bez para, to mi nije prvi put da besplatne
aplikacije hoće da naplati i ako nigde nema cene kao za pro verziju gde lepo stoji cena
445e29d2de0fedae07a347ebc4af8fc3.jpg

03ee451038732cfdbcca3bdb68cb7348.jpg

Poslednja izmena:
Upravo mi je stiglo obaveštenje o ažuriranju softvera 121,19 mb
Zna neko o čemu se radi da ne ažuriram ako će da me .ebava nešto posle?

Sile nisam ni ja a ista nam je sad verzija.

Nikola nije jos stigla ocekujem je uskoro a vidim da je najskuplja od svih.

Koje su ovo futrole? Neki link?

Daj bre ne stavljate ovo smece od futrola na ovakvu masinu od telefona. Te futrole ne valjaju ama bas nista, smrde ko go***.
Imate na Aliexpress odlicne kopije SPigena za 3,4$, isto free slanje.

Daj bre ne stavljate ovo smece od futrola na ovakvu masinu od telefona. Te futrole ne valjaju ama bas nista, smrde ko go***.
Imate na Aliexpress odlicne kopije SPigena za 3,4$, isto free slanje.

Kopija ne deluje isto kao original. Uzeo sebi original sa Spigenovog sajta, nije ispalo preterano skupo ali zato znam sta sam uzeo i nije smrdljivo. Nemam cim da slikam, inace je vrh odradjen Slim Armor Electric Blue.

Istu i ja pazario pre 2 meseca na popustu. Postovao sliku pre desetak stranica.

I, da li je još neko dobio taj apdejt koji je šile spomenuo na prethodnoj strani?
Inače, čekam Neo Hybrid i tempered glass (9H) da mi stignu ovih dana pa javljam utiske.
Juče mi je telefon ispao, sreća pa sam silikon imao na njemu...i tačno na ćošak opičio. Odsekao sam se dok sam ga podizao, kad ono...ništa! Silikon se pocepao, a telefonu apsolutno ništa. Sreća.

Vrh Dno