Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Mali update, stigao novi telefon. :)
Nije mogao da se popravi izgleda, e sad ne znam sta da radim, posto me je malo prosla volja i zelja za S5 :d
A kupca vec imam, drug prodaje svoj iPhone 5 i uzeo bi ovaj S5, prodati ili ne pitanje je sad, uzeti Z2 ili ne pitanje je sad... :d

al je tebi dosadno :p a jedini si koji je ovde branio s5. Dakle, odgovor je: NIKAKO. Pa neces valjda s konja na...

Ma koji crni iphone? Ako vec menjas uzmi z2. Eto imas ih sad kod operatera

Uzmi Z2, ionako volis da isprobavas telefone.

Branio? Ja mislim i dalje da je trenutno jedan od najboljih telefona.
Prelazak sa S5 na Z2 ne bi bas bilo to sto kazes ali opet ima istine kad se naviknes na nesto.

Nesto bih novo da probam. Ovaj G3 me razocarao, najradije bih uzeo G2 za oko 320/330e.

Ne uzimaj G2, ne vidim poentu, predlazem ti Z2, on mi je mozda i najlepse legao medju flagshipima.

Nisi ti ni trebao da prodajes 1020 nego da kupis krsten tablet (ios/android).

Ja sam planirao da udomim ovaj S5 i predjem malo u drugi tabor. Z2 je bar meni trenutno naj realniji prelazak. I mene je G3 ohladio. Ocekivao sam vise.

Xiaomi Mi3 je mator model, treba da se pojavi Xiaomi Mi3s. Inace trolujes temu za sve pare. Kao sad S5 ne valja a to si spomenuo samo da bi mogao i ovde da opljunes po G3, a 100% sam siguran da ces uzeti G3 cim ti se ukaze prilika...

Ovo sam i onako gledao da uzmem, nevezano za ovaj nesrecni S5, ali ne znam sta da radim jer mi se i Mi Pad svidja, samo ne znam kad ce moci da se kupi.
ili oppo što da ne

xiaomi sam pomenuo zbog softvera, hardver je naravno vrhunski al opet sve je to isto kod vodećih modela. imao si s5, note 3... hardverski to je to, sam vrh, najbolji ekrani, kamere... ono što pravi razliku je softver sa kojim praktično i imaš najviše kontakta a miui je prilično interesantan. ili nexus 5, ima odličnih aosp romova koji su opet ogromna promena u odnosu na tačviz..

ova sony i lg boranija po meni ne bi bila neki smislen prelazak

jedino je kod te egozitike malo zez kod kasnije prodaje a kod tebe taj momenat dolazi na svaka 3 meseca :D

Ako benchmark ne laže da će izaći htc one m8 plus onda najbolje sačekati njega ili s5 prime. Sve što bi trenutno uzeo dobio bi isto što imaš na s5. Ili ostani na s5 ili prodaj pa sačekaj. Ali da pridaš s5 da bi uzeo pr9šlog9d8šnje g2 hde t8 je tu logika.

Poslednja izmena:
Pa mislio sam mozda G3 ali kasnije, ali bice skup prva 2-3 meseca 100% i nisam bas odusevljen, G2 ne nudi nista manje od njega a jeftin je telefon, ili sam mislio nekog kineza samo sa 2 sim slota jer mi to odgovara i da sam miran za leto.
Da nije ovako ispalo zadrzao bih S5 100% ali ne znam iskreno ovo oko kamere me je malo zabrinulo. A i izgubi se dosta jer cim ga otvorim i koristim odmah to mora da ide jeftinije a i bas je pojeftinio dosta. Ne znam nisam jos nista odlucio.

Bas zbog toga sto si ti naveo mi se ne uzima sad nista novo/skupo jer znam da ce posle juna cim izbace 805 da pocnu sa novim verzijama a da ce Z2/S5/M8 pa i G3 da pojeftine i izgube na vrednosti, nije mi bitno da imam najnovije po svaku cenu ali situacija je bas zeznuta trenutno, ispetljali su zesce.

Poslednja izmena:
Uzmi red rice 1s za 120e.. furaj ga par meseci i kada te smori pokloni ga nekome ili ga baci u more :)

Da ali za ovaj kazu da ce biti jos bolje zasticen od S4A i S5 (IP68 npr, znaci ista zastita od prasine ali bolja od vode, do 2m ja mislim) i da ce biti prilicno otporan na padove, sve to i fensi dizajn za sada ne idu u istoj kombinaciji. Daleko je ovo od lepog ali ako zastitom opravdava sve to i ima specifikaciju S5 ja nemam nista protiv, cak mi i treba takav fon. A meni cak i ovo cudo izgleda mnogo bolje od S5.

Poslednja izmena:
Ili nokia lumiu 630 dualsim. Ona je oko 150e ali nema blic i nema kameru napred

@Emix, vidim da te smorio S5 zbog peha sa kamerom, i mene bi da sam uzeo nov fon i tako zabolo. Uzeo bi nešto ali da kasnije ne izgubiš mnogo, probaj ip5s, polovan u mint stanju, prodaćeš za ga iste/identične pare, dobiće nov ios8 itd. (nov iphone 6 neće pre septembra, dok stigne kod nas i cena da se normalizuje... držaće 5s dugo cenu, vidiš i po starom modelu 5 koliko se sada ceni).
Ja se razmišljam se da uzmem S5, samo me odbija ovo sa kamerom. može li nekako da se proveri po imei koje modele ovo kači? Određena serija ili nema pravila, kako koga zabode?

Ja bi furao taj s5 jer je pao na normalnu cifru i tu ce da se koprca jos malo. Ja sam se iznenadio kamerom na s5. Hdr radi vrhunski. Detalja ima sasvim dovoljno. Ponekad boje malo pobegnu al se to smiri u programu za 5min.

[YOUTUBE]W2aNUHaLeZs[/YOUTUBE]

Je*ote sa jednim ovakvim kamkorderom zavrsis sve poslove sto se snimanja tice, kad se setim samo da je jedan ortak 2005. za kamkorder prso skoro 800e a sad kad uporedim snimke razlika je neverovatna. Samo da ima bolju stabilizaciju majku mu..

^ mislio sam generalno na sve bolje kamkordere ;) sta sve danas mozes da imas u dzepu za 450-500e, zamena za mnoge nekada skupe uredjaje u jednom. Secam se kad sam skupljao pare za river/creative mp3 plejere a danas ovi najbolji androidi nude prakticno takav zvuk.

Ma tehnika je napredovala samo tako. Sad nesto cackam ovaj z2 i ova stabilizacija je nestvarno dobra. Da s5 ima ovo bio bi najbolji u svojoj klasi.

juče nabavio s5 :) sa Exynos 5422 octa cores...

Prilozi

• Screenshot_2014-06-03-05-24-56.png
    Screenshot_2014-06-03-05-24-56.png
    181.5 KB · Pregleda: 252
  • Screenshot_2014-06-03-05-45-20.png
    Screenshot_2014-06-03-05-45-20.png
    114.4 KB · Pregleda: 242
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno