Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Pa uzmi menjaj modove u samom testu iznad. Pa onda anand/erika.. i taj ''pro'' mod nije daleko od ostalih ocigledno ali je verovatno najbolji od svih tih amoled modova.

Nije to sad ne znam ni ja kakav problem na telefonu nego cist primer placenog testa vec treci put ja mislim (za S3/S4 su isto ''proglasili'' amoled kao najbolji displej ikada, ne samo kao subjektivan utisak nego i kao najbolje kalibrisan displej sto je smesno).

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da je razlika kad poredis vise telefona jedan do drugog Ogromna. Kad nemas sa cim da poredis oci se brzo naviknu i mislis to je to nema bolje.

^ bas tako, naviknu se oci na svaki displej posle par dana i cesto mora direktno da se uporedi da bi se imao realan utisak o prednostima/manama lcd i amoled tehnologije.

Sasakv, ZlajoX, Troublemaker, StriderKOCOBO - hvala na cestitkama. :)

Samo bih se nadovezao na komentar o realnosti - to mi je bio jedini cilj prilikom pisanja, da budem sto realniji i objektivniji.

^ sto se toga tice svaka cast, obicno se takve akcije pretvore samo u hvalospeve o odredjenom uredjaju, fazon da se autor ''uvuce'' proizvodjacu i da kao poveca sanse za nagradu.

Ti si sve ovo napisao onako kako treba, sa nakim drugacijim stilom od klasicnog it novinara (jer je to i cilj u ovom slucaju) ali je te(k)st kvalitetan :) Da je telefon bio par dana kod tebe pa da ides u jos vise detalja, za kratko vreme to je odlicno. Al zato sad imas priliku da zayebes i eriku :D

Eriku...tesko. Meni nije dobro kad gledam njen review. Svaku recenicu skrati sasece u post produkciji da me boli mozak dok je slusam. Nervno obolim. Onaj od sat nisam smeo ni da pomislim da gledam. Pravac Laza Lazarevic :)

Nju ne mo's zahebati. xD

Не могу да верујем да је С5 на крају нај прецизнији :d

Kod mene livada :) pitam se koliko je ovo tacno posto imam par stresnih ukucana kojima i posle nekoliko ponavljanja pokazuje isto

Normalno da se salim, obozavam da mi telefon dok je u dzepu pokrece emergency call....

ja reko neko "plavusa pitanje",tako je zvucalo, pa da proverim, da se ne izletim odmah sa "jeeeebotee, pa stavi karticu u telefon" .:d ...kartica ili slot za karticu ti verovatno gubi kontakt.reklamiraj

Da li neko ima ovakav problem znaci slikam sliku i mogu da zumiram svaku sliku iz galerije.
Posle nekog vremena kad udjem u galeriju i kad hocu da zumiram odredjenu sliku nemogu dzaba trljam po ekranu nema funkcije.
Slike mi stoje na memoriskoj kartici.

Moze li mala pomoc, treba mi dekodiranje za S5 g900f posto mi je sa vip mreze, kako bih to mogao da uradim, moze li neko da me uputi? Hvala unapred

Moze preporuka za neki BT stereo headset za ovaj telefon?
Hvala

Jedno pitanje. Koja je masina potrebna za playback 60fps i uhd snimaka? Probao sam da pustim 60fps kroz mhl ali izgleda ga prebacuje na 30.

@cxdz810
Mozes OVDJE, ukoliko na eBay nisi uspio.
Nemoj da se zaleces, trenutno su skocile cijene Samsung unlocka, jer ne rade pristupi bazama kako treba.

Jedno pitanje. Koja je masina potrebna za playback 60fps i uhd snimaka? Probao sam da pustim 60fps kroz mhl ali izgleda ga prebacuje na 30.

Pa verovatno neki iole bolji Intel c2d.. za amd mozda neki x3 kao minimum. Mislim na pustanje sirovog video materijala preko nekog plejera a da ''ne secka'' 4k. A preko You Tube i nekih pretrazivaca ume da secka i sa mnogo jacim masinama, mislim da chrome tu radi najbolje ali opet sirov 4k i onaj sa YT se razlikuju u kvalitetu. YT kompresuje video..

Dobro znam za 4k da treba zver al nisam znao da ovi 60fps snimci traze isto. Probah na ovoj mojoj ljutoj dualcore amd masini ni da cuje. Il treba neki player za pustanje?

Pa ne znam zasto seckaju 60fps.. mada i procesor ti je mator ali opet..

Probaj pot/km player. Ili neki slican, ima ih (gom, vlc, bs..)

Nema šanse na Core2Duo, na staroj konfi sa E5200 nije bilo teorije da ga pusti bez ozbiljnog seckanja.

Nema šanse na Core2Duo, na staroj konfi sa E5200 nije bilo teorije da ga pusti bez ozbiljnog seckanja.

Nisam imao pojma.. vec skoro 3 god sam na x4 a imao e8400, bas bi me cudilo da na tom c2d secka 4K ali sve je moguce.

Znaci onda neki noviji amd ili intel.. kao neka garancija za duze staze. Najbolje je ko moze da kupi i5 pa makar i bez k, ne trosi mnogo a bice dovoljan za duzi niz godina. Mada moze i neki fx noviji.

Nazad
Vrh Dno