Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Najbolji ekran ikada - koji prikazuje narandzastu umesto crvene :Klanjanje :d

lpUmT91.jpg

PkWpHI4.jpg

Poslednja izmena:
***.. zavisi sta ko voli. bitno je da ima izbor :)

Naravno, samo kazem da savrsen ekran ocigledno ne postoji. A marketing i zilotizam su posebna prica ;)

Meni i pored te narandzaste najvise odgovara Amoled. Eto ja sam pao na marketing... A i ovaj sto je pisao test isto. Ne mozemo da imamo i iznesemo svoje misljenje da ti ne skocis sa narandzastom! Mi smo fanboys. Z2 recimo svaku prikazuje 100% kakva jeste... Aha.

Sto se marketinga tice takodje se slazem sa napisanim u testu. Definitivno treba jos vise i bolje da promovisu ovaj Amoled.

pa dobro neko voli da šljašti a neko ne, ukusi su različiti :)

Meni i pored te narandzaste najvise odgovara Amoled. Eto ja sam pao na marketing... A i ovaj sto je pisao test isto. Ne mozemo da imamo i iznesemo svoje misljenje da ti ne skocis sa narandzastom! Mi smo fanboys. Z2 recimo svaku prikazuje 100% kakva jeste... Aha.

Sto se marketinga tice takodje se slazem sa napisanim u testu. Definitivno treba jos vise i bolje da promovisu ovaj Amoled.

A ko je rekao da je Z2 ekran savrsen? Nije, odlican je ali ne bez mana. Tako nesto ne postoji.

I amoled i IPS su odlicni ekrani a to pisanje da je S5 amoled ubedljivo najbolji ekran ikada i mnogo bolji od drugih je klasican zilotizam ;)

S5 amoled deluje najbolje do sada a siguran sam da ce N4/S6 amoled biti jos bolji. M8 displej za sada deluje najkompletnije ali treba videti uzivo.

Generalno najbolje displeje na svojim uredjajima ima Apple, i to ne nesto ubedljivo najbolje u smislu da je razlika drasticna nego su najbolje kalibrisani (a to ne znaci da su isprani kao sto neki misle) i sa najmanje mana.

Poslednja izmena:
@hsv Ma opet je sve stvar ukusa i toga sta ko voli. Ja mislim da Amoled ima najmanje mana i da je za mobilne telefone najbolji ekran. Tebi je iPhone ok, nemam nista protiv.

Ja sam to postavio zato sto sam se slozio. Treba da prestanes da uzimas testove toliko ozbiljno. Znaci on samo iznosi svoje misljenje i to je to. Ne prica u globalu i u ime drugih vec za sebe. Ti kao da pokusavas da svima dokazes da Amoled nije najbolji. U tome je razlika.

Edit: I kakve veze ima kic i sund sa Amoled ekranima?? Ja sam inace i S4 i N3 drzao na Professional Photo. I na 1020 drzim prirodnije boje.

Poslednja izmena:
Ma opet je sve stvar ukusa i toga sta ko voli.

Naravno, slazem se. Cak i ako vise gotivim IPS posle 24h bih se navikao na amoled, presao preko mana i koristio bez problema. Isto vazi i u slucaju prelaska sa amoleda na IPS, pomiris se sa nedostatkom amoled crne i to je to.

Ja sam to postavio zato sto sam se slozio. Treba da prestanes da uzimas testove toliko ozbiljno. Znaci on samo iznosi svoje misljenje i to je to. Ne prica u globalu i u ime drugih vec za sebe. Ti kao da pokusavas da svima dokazes da Amoled nije najbolji. U tome je razlika.

Ne uzimam te testove toliko za ozbiljno, posebno ne sada kada ih ima milion dnevno po netu jer svako moze da ih pise. Npr Anand/bilo koji drugi test ozbiljne ekipe i utisci klinca sa xda koji pise za blog.. to ne moze da se poredi :) Mada i anand nije ne znam ni ja sad kakvo merilo jer nisu bas toliko objektivni/neutralni.

Ti kao da pokusavas da svima dokazes da Amoled nije najbolji. U tome je razlika.

Mozda tako deluje ali ako tako razmisljas onda ispada da i ti podebljavanjem i citiranjem zakljucaka nekog random testa hajpujes to u sto si ubedjen i pokusavas da dokazes da je amoled najbolji :)

Mislim svi mi ovde favorizujemo po nesto (sa ili bez osnova), forum bi bez toga bio prazan i dosadan :d

Poslednja izmena:
svakako je dobro što postoji izbor pa svako može da izabere šta mu valja

http://www.hardwarezone.com.sg/feat...one-m8-vs-samsung-galaxy-s5-vs-sony-xperia-z2

"So it seems in this shootout, we found the Samsung Galaxy S5 to be the most consistent in terms of image quality and the best in terms of overall performance. Users who prefer to have more control over their shots may want to shoot with third-party apps. While some some may not be fans of Samsung’s saturated colors seen in in the images captured, it offers the most pleasing quality right out of the camera without any editing. In that respect, the Samsung Galaxy S5 is currently ahead of the other two phones."

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]SS5DlQIhLTM[/YOUTUBE]

Tesko da postoji duzi video o S5, erica da mu pozavidi :d

[YOUTUBE]8PVxfpr496w[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3UCE6ODjQmU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Da li je neko uspeo da aktivira 6 meseci free deezer servisa???

Ма дај емиксе.. Овај текст је деф маркетинга.. Умотам фолију и продам. Скоро нешто лошије не прочитах..

Poslednja izmena od urednika:
Nije ima smisla. Grip je odlican kad se uzme telefon u ruke. Bolje od 1020 recimo koji cesto klizne. Z serije ili M8 za njega cak i u reviewima i YT snimcima napominju da bas nema grip i da klizi iz ruke.

Marketing jeste ali s razlogom.

"Designed for humans" deo me i dalje jako nasmeje :) Jok brate, drugi su dizajnirani za vanzemaljce :d

al ostaje enigma sta li je bila inspiracija za zadnju stranu...prva generacija nexusa 7 ili Nada Macura....

:D

Da li se kod crnog i plavog s5 razlikuje samo boja zadnjeg poklopca ili ima razlike i napred ili su napred iste boje tj. crni.

Sve je isto, sem boje poklopca. Crni su i jedan i drugi. Samo ja nikako da vidim plavi uzivo. Citam i na xda dosta ljudi kaze da ih uopste nema mnogo. U telekom sam pitao samo crni... nije mi jasno.

A mislim da su sve zlatne Japanci, Kinezi i njihova braca razgrabili. :D

Pitam zato sto sam ja preko mts expressa naručio baš plavi obzirom da su bili ostali samo plavi i beli. Danas se pojavio i crni koji mi je devojka iz mts u ušću rezervisala a u međuvremenu sam kupio i crni s-view pa zato pitam. Jos samo da prelomim da li s5 ili m8 (grehota zbok kamere a i njega sam rezervisao :)) Mislim ipak da ću na kraju uzet plavi s5

Ja sam uzeo plavi kao sto neko rece nema nikakve razlike izmedju plavog i crnog sem zadnjeg dela tj poklopca.

Imaju klinac bolju ti za dinar. To sto smo navikli na reklame za 150 mpx je druga stvar.

Samsunga vadi jedino ta kamera. Sve ostalo je na strani htc-a. Izrada, izgled, os... Sve je bolje od Sammy-a.

Bo'me, za ekran je diskutabilno, a iskoriscenost prednje strane je debelo na strani S5. Za ostalo se slazem.

Nazad
Vrh Dno