Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

taman jos kuglice za kamenac da mu ugrade, pa da se ubacuje u masinu pred svako pranje vesa.....ovo sa "testovima" je postala najobicnija sprdnja.Ajmo jos u mesalicu za beton da ubacimo fon i da vidimo kako se ponasa i pad telefona iz aviona u letu.
*** postalo je bitnije razbiti telefon na "originalan" nacin od toga kako radi.
Predlazem da bombardujemo Banovo Brdo, ako Gizmo ikada popusti i pocne ovako da "testira" telefone.:D

Da li je neko video s view cover uživo? Mislim na ovaj za bežično punjenje.

Image of premium Samsung KQ?

kq-a.png

Da li je neko video s view cover uživo? Mislim na ovaj za bežično punjenje.

Evo da se pohvalim da sam i ja postao ponosni vlasnik ovog mobilnog imao sam S3 i ovaj je mnogo bolji i lepsi od S3.
Mislim da nisam pogresio prelaskom na S5.
Ja sam uzeo ovaj cover http://goo.gl/Flsg2e ok je!

Poslednja izmena:
Nek te u zdravlju služi. Odličan prelaz sa S3.

Evo da se pohvalim da sam i ja postao ponosni vlasnik ovog mobilnog imao sam S3 i ovaj je mnogo bolji i lepsi od S3.
Mislim da nisam pogresio prelaskom na S5.
Ja sam uzeo ovaj cover http://goo.gl/Flsg2e ok je!
N spominej se nigde, ali da li je ovaj cover sposoban za bežično punjenje ?

ja sam isto naručio taj cover isto iz Gigatrona. Ja li ovo original jer cena mu je kao da jeste ?

Kolika je realna doplata ako bih menjao s4 za s5?I dali uopste menjati ili cekati nesto bolje da izadje?

Чекати.. Проблем је то што је с4 превише пала цена а с5 је и даље прескуп. Разлика у цени никако не оправдава разлику између с4 и с5

Чекати.. Проблем је то што је с4 превише пала цена а с5 је и даље прескуп. Разлика у цени никако не оправдава разлику између с4 и с5

Hvala na odgovoru,ja sam i sa s4 prezadovoljan nikad problem nisam imao,a koristim ga godinu dana.Jedino me nervira malo pisanje poruka mnogo lakse mi je islo na iphone,a ne znam zasto...

Ta sto se puni bezicno ti je skuplja.
Jel neko rootovo telefon gde imaju upustva?

Ako te ne zanima garancija onda pravac xda i sekcija Galaxy S5, a ako te zanima garancija onda nista od root-a, posto ima knox :)

Da li je neko uspeo da se izbori sa iGO? Probao sam par verzija i svaki mi je unfortunately stoped..
Takodje me interesuje kako da dam prava recimo total commander - u da ima mogućnost upisivanja na sd karticu.

Da li neko ima problema sa sinhonizacijom podataka od Firefoxa sa PC na mob. kad hocu da se prijavim na nalog na mobilni uvek mi izbacuje da je netacan email ili password?
Kod starog firefoxa je bilo da uparis uredjaje a ja to u ovom novom nevidim da ima neznam u cemu bi bio problem.
Ajd nek neko pokusa pa nek javi!

Jesi napravio nalog? Kolega je to uradio bez muke, a ja sam jos na starom sistemu...

Uspeo sam neznam zasto nisu ostavili kako je bilo do sad.

Dobro ovo se odnosi na sve telefone koji prodaju.
Ali realno te ankete ne znace apsolutno nista.

Display: Best. Screen. Ever. Samsung's Super AMOLED HD panel is the finest display the company has ever produced. It is incredibly bright (and dim if need be), has superb outdoor visibility, viewing angles second to none, and the auto-brightness finally works right. There may be more accurate screens out there, but I can't say I care at this point - Samsung is too far ahead for it to matter.

:Klanjanje

Nazad
Vrh Dno