^ bogami ovaj je od svog dzeparca kupio cokoladu i uvaljao S5 :d
Meni je žao glupih i razmaženih klinaca kojima roditelji kupuju skupocenu tehniku koju će da uvaljaju u čokoladu. Ne samo to, gledao sam onaj MKBHD Setup Tour video i slušam mlađe naraštaje kako pričaju o preskupim konfiguracijama koje su sklopili i to pazi SAMI, haha. Ne samo to, već i gomilu uređaja koji poseduju, a nisu prstom mrdnuli da to zarade - lep im je život. Prosto da čovek poželi da svom detetu ne kupi tako nešto skupo dok to ne zasluži...
Kamera S5 bolja na 100% pregledu. Vidno bolja na slici sa mostom, ispod mosta pogledajte... ili na reci sa kućom, pogledajte desno od kuće drveće... sledeća slika sa Aloe Vera, e pogledajte baš taj natpis ili džojstik.Galaxy S5 vs Xperia Z2 camera samples compare the great outdoors and the murky indoors
Kao sto sam i pisao vec, tu su negde kamere, kad brljaju - brljaju na slican nacin :d
Samsung hdr je agresivniji i sa izvestacenijim bojama ali dobro, to ce mnogima i odgovarati. U ostalim modovima boje vegetacije deluju malo bolje, prirodnije na Z2 kao i indoor/low light a samsung u nekim primerima ima malo vise detalja na dnevnom svetlu u auto modu. Mislim da je problem obe kamere softver i visoka rezolucija za i dalje male senzore, 8mpix uz multi af na oba telefona bi trebao da ima mnogo bolje rezultate ali to test ekipe ocigledno ne rade.
Cekaju se ocene iz Samsunga, ne zna se jos uvek pobednik.
Uvek se isplati paziti na casuZezam se Mironiko, nek te dobro sluzi (u prevodu, zavaljaj ga i kupi nesto dobro)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari