Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Meni je žao glupih i razmaženih klinaca kojima roditelji kupuju skupocenu tehniku koju će da uvaljaju u čokoladu. Ne samo to, gledao sam onaj MKBHD Setup Tour video i slušam mlađe naraštaje kako pričaju o preskupim konfiguracijama koje su sklopili i to pazi SAMI, haha. Ne samo to, već i gomilu uređaja koji poseduju, a nisu prstom mrdnuli da to zarade - lep im je život. Prosto da čovek poželi da svom detetu ne kupi tako nešto skupo dok to ne zasluži...

Poslednja izmena:
Meni je žao glupih i razmaženih klinaca kojima roditelji kupuju skupocenu tehniku koju će da uvaljaju u čokoladu. Ne samo to, gledao sam onaj MKBHD Setup Tour video i slušam mlađe naraštaje kako pričaju o preskupim konfiguracijama koje su sklopili i to pazi SAMI, haha. Ne samo to, već i gomilu uređaja koji poseduju, a nisu prstom mrdnuli da to zarade - lep im je život. Prosto da čovek poželi da svom detetu ne kupi tako nešto skupo dok to ne zasluži...

+100

Tacno da imam milione, nece mi prvi auto klincu/klinki biti Mercedes, nego npr. Astra. Slicno se odnosi i na tehniku, garderobu, i sve ostalo uostalom, osim hrane i slicnih kategorija.

Tako da je i meni tih klinaca najzalije...

Nece klinci kojima roditelju kupuju da gube vreme na YT, vec to zarade od ljudi koji to gledaju :)

Ali, stvarno, greota ako je neka dobra cokolada!

Belgijska provereno! :)

Onda mi nije zao, samo svajcarska, neiskvarena mlekom :)

Galaxy S5 vs Xperia Z2 camera samples compare the great outdoors and the murky indoors

Kao sto sam i pisao vec, tu su negde kamere, kad brljaju - brljaju na slican nacin :d
Samsung hdr je agresivniji i sa izvestacenijim bojama ali dobro, to ce mnogima i odgovarati. U ostalim modovima boje vegetacije deluju malo bolje, prirodnije na Z2 kao i indoor/low light a samsung u nekim primerima ima malo vise detalja na dnevnom svetlu u auto modu. Mislim da je problem obe kamere softver i visoka rezolucija za i dalje male senzore, 8mpix uz multi af na oba telefona bi trebao da ima mnogo bolje rezultate ali to test ekipe ocigledno ne rade.
Kamera S5 bolja na 100% pregledu. Vidno bolja na slici sa mostom, ispod mosta pogledajte... ili na reci sa kućom, pogledajte desno od kuće drveće... sledeća slika sa Aloe Vera, e pogledajte baš taj natpis ili džojstik.

Види се да није одушевљен мобом. :) Што реално и није чудно.

M8
S5
Z2

23.jpg

21.jpg

19.jpg

22.jpg

10.jpg

08.jpg

U drugim primerima sve deluje ok i normalno za amoled.

I ovde je crvena kao narandzasta na S5, znači to je definitivno izgleda, jer sam isto video i u još jednom review-u. Čudno.

uploadfromtaptalk1397729125870.jpg

Cackso sam malo ovaj fon u Barseloni sad kad sam bio. Sve je super osim toga sto ovom modelu kada pritisnes HOME dugme sve zakuca :D Znaci samo crno dok ne zakljucas fon i ponovo odkljucas..
Smesno...

Dva člana komisije su iz Benchmarka, jedan je iz Samsunga i ocenjuju te(k)stove ocenama od 1-3 (najbolji dobija 3, drugi 2 i treći 1 poen). Ako se sećam, tako su nam rekli tokm prezentacije.

Tih, za jedan bod mi pobeže telefon... Iskreno čestitam pobedniku i da uživa u njemu. A kada mu dosadi, neka ga prosledi drugoplasiranom :D

Waat? Nije Igoritza izdominirao?? Nastimano, garantiram!

Cestitke srecnom dobitniku :)

Ooooooo Mironiko čestitam! :Klanjanje

svaka čast svaka čast, da te fino služi telefon :)

Па чекај.. Где је победнички текст ? А и колико лоша ствар што је Самсунг бирао победника,логике без..

Едит: честитке и од мене за колегу са форума. Готивио сам да читам његове описе телефона овде на форуму

Poslednja izmena:
Uvek se isplati paziti na casu :p Zezam se Mironiko, nek te dobro sluzi (u prevodu, zavaljaj ga i kupi nesto dobro)

Hvala lepo svima, nadam se da ce vam se svideti tekst. :)

Benchmarku jos jednom hvala na pruzenoj prilici, i nadam se da ce slicnih eventova biti jos u buducnosti. Ova nasa mala IT zajednica to zasluzuje.

Nije valjda :) Drago mi je. Jedini iz NS-a, opravdao si moje izostajanje i "moj ucenik" da dodje do glavne nagrade, pa nema mi veceg zadovoljstva :smoke:

Čestitam Mironiko. Samo da znaš da sam ti dao tri poena, najviše truda uloženo i najkvalitetnije odrađen test, tako da je itekako zasluženo. Samo tako nastavi, vidi se da se snalaziš u Android svetu, što može biti korisna stvar ukoliko Benchmarku zatrebaju novi saradnici, a verujte mi najverovatnije će i biti potrebni sa planovima koji su zacrtani sa novim sajtom...

Bas mi je drago! Cestitke i da te dobro sluzi telefon (ako ga budes koristio). :)

Cekam te(k)st...

Poslednja izmena:
Cestitam brate :) A sada da batalis kupovinu onih dual sim motorola :d

Vrh Dno