Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Možda čovek ima samo siću neku, pa ne može da isplati odmah. Ovako će uzeti telefon i plaćati na rate.

Da tako brzo padne cena novog S5 sa 650 na 500 eura nije normalno,pa koliko je bio nov Iphone 5s kada je izasao,strasno,a S5 je minimum u rangu pomenutog modela,gori nije a toliko jeftiniji.Videcu u ponedeljak u Knezu da li je stigao S5.

Apple drži cenu kod nas. Android telefoni ne drže. To je to.

Za godinu dana ćeš kupiti za 350e nov S5, a 5s će i tada imati cenu od 400-450e

Ima u VIP-u, po koji primerak, kako gde - MTS je izgleda dobio najveci deo na pocetku :)

Ali, pazi, posle ovog glupiranja kod VIP-a, i imajuci u obzir iskustvo ljudi sa garancijama u VIP-u, ne ocekuj da ti se kotira kao S5 iz MTS/Telenora.
500e ima primeraka, ali poneki - svi su uglavnom >600e. Ovi jeftiniji mogu uvek biti prevara ili bas da nekom treba hitno novac, ali nece tako brzo biti toliko jeftini.
Za nedelju dana ce pasti doduse... 700e ispada uz srednje/vece pakete u MTS-u kada se uracuna gubitak 50% popusta na pretplatu i 3G pretplata. Nema logike da se kupuje za kes takav, BEZ fiskalnog uglavnog, za 650/680e.
A dodaj tome da do kraja aprila dolazi iPhone 5S u MTS. Tada smem da se kladim ce S5 pasti po oglasima na 500e u proseku, ne najnize cene za vise oglasa.

Ako je nesto dobro u ovoj raspaloj hiperprodukciji androida to je onda to sto ce odlicni 5'' telefoni biti oko 250e novi za 6 meseci :d

Pa evo S4 exynos npr (mada sve ovo vazi i za snapdragon), odlican ekran, kamera nije primetno losija od S5, 2Gb rama i odlican cipset sa wolfsonom pa cak i izgleda bolje od S5 al nema IP, sto se mene tice odlican je S5 ali ako je razlika u ceni izmedju ova dva samsunga 200e.. ja bih ipak sacuvao pare i kupio S4. Mislim sta je 250e za takav uredjaj koji menja i dzepnu kameru preko dana i kvalitetan muzicki plejer itd.

A S5 ce za iste pare doci na red kad izadje S6 pa posle pola godine :d sto mora odmah da se ima sve najnovije.

Sacekajmo da se stabilizuju cene barem nekoliko dana, pa ih vredi porediti - trenutno ima >300e razlike - 2:1.

bas ogromna razlika, S5 je minimalno bolji a za tu razliku mozes da uzmes vrhunski tablet ili kameru...al ajde svaka ****** ima svoje veselje

Nadovezuje se za S5 - da li Samsung nudi update sistema na S4 koji je nalik na S5 koliko to hardver dozvoljava .. ?

Video sam S5 danas, u prvi mah pomislih da je onaj dummy. Toliko o tome, ima nas raznih, ne osudjujem - meni je ono prejadno.

Samsung Galaxy S5 first day sales break Galaxy S4’s record
Samsung Galaxy S5's first day sales were 30% to 100% higher than its predecessor's launch day sales

Filter this under non-surprising developments, but reports from Korea are saying that the Samsung Galaxy S5 has enjoyed quite some success on launch day. The new flagship has managed to set a new record for the company for launch day sales beating the achievement of its predecessor by over 30%.
In some European markets the sales of the Galaxy S5 have surpassed those of the Galaxy S4 more than twice, Samsung says. The number would have been even higher had the new smartphone stock not depleted in many places. In places like Paris, Amsterdam and London hundreds of people had gathered in front of the Samsung flagship stores ahead of opening, waiting impatiently to get their hands on the latest flagship.

Ocekivano ogromna potraznja za pocetak prodaje al' ne treba zaboraviti da je prodaja S5 startovala u 125 drzava a S4 u mozda 50-ak. Al svejedno, do S6 ce prodati verovatno 20 miliona.

S4 se prodao u 40 miliona primeraka za pola godine, mislis da ce do S6 prodati "samo" 20 miliona?? Hmmm

Јел то победничка рецензија??
;)

Ne, to je Gizmova recenzija.

Dodatna prednost S5 u odnosu na One M8 je sto i dalje na samsungu moze da se skida poklopac i menja baterija. Ljudi koji su ceo dan u pokretu i dosta koriste telefon za manje od minuta mogu zameniti praznu bateriju za napunjenu.

Dobra recenzija, odlična stvar je onaj Ultra power saving režim, cenim da će autonomija sa tim biti više od nedelju dana, mada sa njim pretvaraš telefon u Nokiju 7110 :)

Poslednja izmena:
ovi telefoni sa velikim ekranima imaju veliku bateriju zbog ekrana i ako ne koristis ekran puno mogu da izdrze bas bas dugo...

Оно што ми се допада је она опција закључавања одређених делова система и докумената са отиском прста. МИМО је исто врло значајна технологија. Ултра режим за батерију такође. Видећемо квалитет израде.
Причом о меморији у овој рецензији аутор је сам упао у своју рупу коју је направио са оним текстом о управљању меморијом на андроид систему. Сад кад крену да даве људе по свету са рекламама.... >)

Poslednja izmena:
Dodatna prednost S5 u odnosu na One M8 je sto i dalje na samsungu moze da se skida poklopac i menja baterija. Ljudi koji su ceo dan u pokretu i dosta koriste telefon za manje od minuta mogu zameniti praznu bateriju za napunjenu.

Ja to do sada nisam video od kada postoje telefoni da neko radi, mozda i neko radi ali su pretpostavljam promili u pitanju..svi imaju usb/punjac na poslu, kod kuce ili u kolima..

Mnogi rade. U nekim zemljama uz S5 ide jos jedna baterija u pakovanju.

Jos jednom kazem ja jos nikoga za 10ak godina nisam video da neko radi ali ajde ako vi kazete :)

Dodatna baterija donekle ima smisla samo u paru sa punjačem koji može da puni tu drugu bateriju. U protivnom je prekomplikovano

Jel novi tw na s5 podrzava art?
I jel neko probao, da li ima primetnih razlika?

Ne svidja mi se implementiranje citaca otisaka prsta u bilo koje uredjaje za licnu upotrebu. Ali izgleda da to ne mozemo izbeci.

Nazad
Vrh Dno