Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

ili još bolje.. skoro kao play station 4 i nexus 5 :)

[YOUTUBE]AVVTJZHj0UQ[/YOUTUBE]

kakva je pozadina na S5 kao da su skinuli tapacir sa nekog starog keca...

570e u T-Mobile CG. Ovi iz Telenora samo neka su zdravo.

lol. U Srbiji oko 60.000 uz paket od 1.600 din u vipu i mts-u. Prsli skroz

Poslednja izmena:
Da li ga je pazario neko? Ja odoh do VIP-a pa ako mi daju i galaxy sat - uzimam!

Tesko da to nije vec "rasprodato poznanicima" :)
Mene cudi da MTS uz MegaNet nudi Prvu Pomoc, na promou je stajalo samo za prvih 300? Jos je interesantnije da ispadaju slicne cene kod Telenora i MTS-a (sto se nije desavalo u skorije vreme)
Covece, do kraja sledece nedelje S4 ce moci za 250e da se kupi :D

Poslednja izmena:
Sve da ne... koliko puta su mi pali Galaxy S3/S4, toliko puta im je otisao ekran skroz ;) (ne moze staklo samo da se menja znaci - treba doduse koji minut barem da se vidi ostecenje)

A isto su prikazivali za S3/S4 da mogu da se bacaju, bla truc :) I call BS:)

Poslednja izmena:
Obrisao.

Treba da se otvori neka tema. Z2/S5/M8 da se kace linkovi, ne ovako...

Тема где ће емикс имати ексклузивно право да качи линкове.

U Vipu u Braće Jerković imate beli. Meni su ga ostavili ali su pogrešili boju :(

Koristio sam ga danas malo, crni model.
Telefon izgleda/je odradjen/lezi... bolje nego sto sam mislio, mnogo bolje. Po ko zna koji put se pokazalo da slike varaju i da ne treba suditi na osnovu slika sa interneta.

Telefon je dosta lagan, tekstura od koje je izradjen poklopac na dodir deluje odlicno, ram i ako mi se ne svidja najbolje je odradjen do sad, posto sam imao i S4 i N3 ovo slobodno mogu da kazem. Ide malo preko stakla sto je po mom misljenju jako dobro odradjeno.
Sveukupno gledano deluje bolje od S4 i u rangu sa N3, mozda malo skladnije i bolje, odlicno lezi u ruci. Prednja strana je kao i S4 nista posebno, ok izgleda kad je ekran iskljucen. Pored njega je bio LG G2 crni koji je bukvalno sav umazan, da ne bude da hejtujem ili nesto slicno ali nije mi jasno zasto se dizajn i plastika ovog telefona dizu u nebesa, tj. zasto se ne kritikuje koliko i Samsung modeli. S5 izgleda i odradjen je jedno 3 puta bolje.

Ekran je fenomenalan, nema potrebe da bilo sta pisem. UI sa manjim izmenama, bez ikakvih lagova, usporenja i slicno, sve otvara u sekundi. Kameru i ostalo nisam probao.

Sveukupan utisak je mnogo bolji nego sto sam ocekivao, citajuci komentare po raznim forumima i sajtovima covek bi pomislio i ocekivao da se radi o nekom krsu koji ca svakog momenta da se raspadne, definitivno ne treba donositi zakljucke na osnovu komentara drugih, i raznih testova, podjite isprobajte telefon, koristite malo tako je najbolje po mom misljenju.
Ja sam znao da gore od Note 3 (koji je jako dobro i skladno uradjen telefon) ne moze da bude, i tako je i ispalo.

Poslednja izmena:
Meni G2 izgleda kao avion s prednje strane u odnosu na s5,nazad je bolja plastika sa s5.
Ovaj sto sam ja cackao u comtrade je ocajno radio,skrolovanje po homescreen-u je seckalo,dok je note 3 pored njega radio vidno bolje.

Chobby uzmi u obzir da Samsung sada u show-roomovima i u preview centrima ne daje full telefon na uvid. vec neki testing example. Sto inacemene zbunjuje jer ne znam koja je poenta da dajes losiji proizvod od konacnog, narodu na uvid al ajde.

Elem, ono sto smo mi na Benchmark testu dobili je daleko fluidnije i korisnije od onog sto sam video u Telenoru juce. Ne znam da li sam se istripovao, postoji sansa da jesam, ali meni je razlika primetna.

Jel neko zna kada dolazi u Vip S5?I da li je kod njih sim fre?jeftiniji je kod njih nego u Telenoru da se uzme,a zanimljivo je u Vipu da je cini mi se za oko 3000 skuplji samo S5 u odnosu na Note 3.Ako bih ga uzeo najverovatnije bih ga zamenio za S4 ili G2 i ostatak uzeo novac a realna cena je 650 eura za nov sa garancijom.

Nazad
Vrh Dno