Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

^Majko moja na sta lici plastika iza...

Inace krenula muzika na live stream :)

Pocela i vec davi koliko se vrti :) Zavalio sam se u krevet, pustio YouTube na televizoru i LG G Flex u ruke da mogu da citam komentare. Samo mi jos kokice fale lol :d

dobro si me podsetio.. odo da napravim kokice :D vec vidim brda zanimljivih komentara u ovoj temi.. :)

Tripujete se svi. Verujem da ce nas oduvati najmanje jedan detalj. A po onome sto sam citao u mojim ocima je vec odlican telefon. Ne bolji od Note 3 ali to se dalo ocekivati. Nadam se da ce taj fitness aspekt biti zanimljiv/koristan
Meni uopste ne smeta poledjina S5ice. Ionako bi svaki telefon drzao u silikonskoj futroli.

Poslednja izmena:
Meni je ova plastika bolja i od onih na S3/S4 i od one fake koze.

+1
Nije mi jasno kako pojedini mogu da ponove istu stvar po 30 puta u temi. Umorio bih se sam od sebe.

BhQruO-CcAAkxsG.jpg:large

Po tweetovima i live blogovima vlada prava pomama.

Poslednja izmena:
Daj boze da je ovakav, posto je odvratan, a i preskacem neparne verzije jer obicno nesto eksperminetisu sa njima :D

Inace ste svi planirali da ga uzmete... :d

Sad kad krenu komentari: "Kakav krs, odlican mi je ovaj moj jos"

Evo ih sad će bečki dečaci :d kopiraju LG :p

Ja imam S4, i namerno preskacem neparne verzije, nemam toliko sredstava da menjam mob svake godine, svaki drugi je vec neka razlika, ovako je bespotrebno ;)

Idemo... Ko film da gledam lol :d

Prilozi

• 20140224_195401.jpg
    20140224_195401.jpg
    1 MB · Pregleda: 210
Inace ste svi planirali da ga uzmete... :d

Sad kad krenu komentari: "Kakav krs, odlican mi je ovaj moj jos"

Da da, taj rad :)
Mnogi su zauzeli startu liniju da krenu da pljuju i kao ubede sebe i sve da nema razloga za menjanje postojećeg modela. To nije lepo, ostanite objekivni bez oobzira da li tata daje pare svake godine za telefon ili svake dve :)

Mada to ne menja činjenicu da mi se do sada vidjeno ne svidja, ali jaka stvar, to je meni kao da gledam burek, ako mi se svidja kupim, ako ne kupim na drugom mestu, čemu uzrujavanje :)

Poslednja izmena:
Au, pa ovo ima slican dizajn kao note 3 xDD :d:smash:

Koji smo mi geekovi, strašno :)

Edit:

Au, udaviše sa orkestrom i muzikom...

Poslednja izmena:
Baterija 2800.. Displej 5.1.. Na ovoliku ciglu od moba.. Slabo je to :)

Не дирајте музику!!!

Nazad
Vrh Dno