Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Izasao novi update za S4 26.06. e sada mali savet
Kada skinem i instaliram preko mog postojeceg s4 na LP 5.0.1 koji je ranije izasao. Sta treba raditi ?
Posto je moj telefon instaliran stock ali sam pridodao root ? koji je postupak?

verovatno, ali pre fleša u recoveryju obriši dalvik i cache. ako imaš custom recovery možeš i wipe system, samo data nemoj

Jao totalno si me sada poremetio sta da radim
Aj polako. Imam srbski rom instaliran pre 1-2meseca 5.0.1 LP i na njemu uradjen custom reacovery. E sad ovo razumem kojim tokom sta da odradim. Po tebi kazes treba sve da se reseta , e pitanje je sta izgubim sa telefonske memorije ako sve to wipe?
Hvala Vojce ;-)

Poslednja izmena:
pa ništa, ako imaš twrp, idi u njemu wipe, advanced, čekiraš system, cache, dalvik i wipe. nakon toga idi reboot, download mod, nakači tel na odin i flešuj novi rom. i posle ponovo staviš twrp i rootuješ.

Ne gubiš ništa. Postoje mitovi da neki romovi preko odina obrišu sve ali ja na takav nisam naišao, sve što sam flešovao nije radilo čak ni format /system

E to mi treba. Znaci Titanium backup nece da vrati sve one sistemske programe sto sam uninstalirao nece se vratiti nazad?

jel mora da se skida za operatera rom? ima li neki bez reklama, logoa itd?

Jedno pitanje - na sta tacno utice izbor CSC kod instalacije roma?
Konkretno Imperium ih ima gomilu, ja odaberem see(southeast europe) a ima i telenor, mts.

Pa de znam! Prosli put sam njega i hteo da ga samo update noviju verziju. Kada odes na http://www.sammobile.com/ i kucas tamo koji region sa srb i mts izbaci listu i ima jedan LP i sastrane pise da je 26.06. A kada udjes na taj link ono pise februar ne znam u cemu rebus ;-)
Doduse opet mi sve ostalo a instalirao svez rom tako da nine lose. Malo sam se mucio sa brisanjem sistemskih app. Ali to je 10min posla ;-)

Moze li pomoc za i9506, kako da stavim CM, rutovao ga uredno ali CM udje u boot loop i nikako, probao sve, kernel, patch... :( ??

Postoji li neki mod da nas ljubimac snima slow motion video?:)

Vrh Dno