Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Na S4 je bolji LP. I na note rekao bih. Njihov kk izgleda kao gingerbread + na S4 secka dosta.
U 5.1 je popravljeno to oko punjenja rama na nexusu, bilo bi lepo da i Samsung izbaci makar još taj update.
Na S4 nisam imao prilike da se igram sa Lolipopom, a KK radi sasvim fino kada se flesne custom rom (zestoko ociscen).
Ne znam na koji Note mislis, ali kod mene (Note 3) Phoenix ported rom (sa S5) radi sjajno.

Ne znam za te tvoje portovane budževine al kad vidim onaj crni UI sa onom plavom u headeru odmah mi telefon izgleda kao S2 samo veći. A i sumnjam da ti custom romovi mogu da donesu neku veću fluidnost, jednostavno takav je TW.

@pera video sam ali ja sam sve stock koristio, nisam nikakve modove ubacivao.

meni ovaj obican englez radi odlicno ima preko 800 mb slobodnog rama mnogo je bolji od nemca po meni

A reči mi za mute kako stoje stvari, i jel ti radi lampica kad imaš obaveštenje o propustenom pozivu npr ili sta god, kad je na mute i ugašen ekran? ☺

Evo sada sam primetio da ima task manager koji pokazuje aktivne aplikacije, ja to slabo gasim, tako da ne znam je l to bilo i na nemačkom, ili je bilo kao na kitkat samo da ih ugasiš odjednom sve..

Poslednja izmena:
ne radi ni meni znaci silent mod skroz bez vibracije ne radi lampica za obavestenja

Ako se stavi u "Priority" mod, onda radi led lampica.

Pa znam, ali taj priority je kao neka zamena silentu, kad su ga već vratili, mogli su da srede do kraja

Jeste, ali priorty možeš da isprogramiraš malo na šta da se iglašava.
A Silent je baš "silent", kad ne želiš da imaš ikakva obaveštenja :)

Izmišljaju oni toplu vodu očigledno.. Moraću da se pozabavim tim priority modom.. [emoji4]

Edit: da li je neko stavljao aplikaciju za vreme sa s5 na s4,mnoooogo mi se vise sviđa, pokušao sam jednom ali nije uspelo?

Poslednja izmena:
Ne znam za te tvoje portovane budževine al kad vidim onaj crni UI sa onom plavom u headeru odmah mi telefon izgleda kao S2 samo veći. A i sumnjam da ti custom romovi mogu da donesu neku veću fluidnost, jednostavno takav je TW.

@pera video sam ali ja sam sve stock koristio, nisam nikakve modove ubacivao.
Ovo je ubedljivo najbolji i najbrzi rom koji sam koristio, iako sam i sam bio skeptik kad sam video "ported". Transparentno u meniju, file manageru, podesavanjima itd... Daleko od S2. :)
A lag je daleko manji nego na stock romu npr.

Imam pitanje u vezi root-ovanja da budem siguran kad se predje na oficijalni Lollipop jel potpuno ista metoda kao za KitKat il je sad drugacija?

Tacnije da li i dalje moze ovako:
- Download and unzip the CF-Auto-Root-....zip file (see posts below this one)
- If you end up with a recovery.img and cache.img file, you've extracted twice. You need to end up with a .tar.md5 file - don't extract that one
- (USB) Disconnect your phone from your computer
- Start Odin3-vX.X.exe
- Click the PDA button, and select CF-Auto-Root-....tar.md5
- Put your phone in download mode (turn off phone, then hold VolDown+Home+Power to boot - if it asks you to press a button to continue, press the listed button, or run adb reboot download command)
- (USB) Connect the phone to your computer
- Make sure Repartition is NOT checked
- Click the Start button
- Wait for Android to boot
- Done (if it took you more than 30 seconds, you need practise!)

I samo posle sto je jos pozeljno da se sve aplikacije povezanih sa KNOX obrisu, ja sam ih obrisao preko Titanium Backup. Imao sam problem sa random resetovanjem moba koje sam resio tako sto sam uradio ovo sa KNOX aplikacijama.

Verovatno može i tako. Ja sam flešovao TWRP (svakako ti dobro dođe da ga imaš) pa onda iz njega SuperSU zip.

Sad je stigao neki update od 135MB za 9506.
Nakon instalacije u dalje pise android 5.0.1
Ne vidim razlike... pisalo je stability update

Imam problem sa displejom na mojoj S4.Naime na jedno 1cm od vrha displeja slika je svetlija od ostatka displeja
b394eae240a2aee175c7c9caca76e70f.jpg

Ako se dobro zagledate mozete da vidite o cemu pricam.Touch radi sasvim normalno ali me to prilicno iritira.Moze li mi neko reci u cemu je problem?Nisam bas toliki ekspert po pitanju hardvera[emoji16]

Cekaj, cekaj, cekaj :) Ako se vidi na ovoj slici onda nema veze sa samim ekranom vec sa software-om, da se ne vidi na slici a ti ga vidis onda mozes da sumnjas na ekran :)

Realno ja ne vidim ništa da fali na slici.. Mozda je ekran..

Cekaj, cekaj, cekaj :) Ako se vidi na ovoj slici onda nema veze sa samim ekranom vec sa software-om, da se ne vidi na slici a ti ga vidis onda mozes da sumnjas na ekran :)
I ja sam isto pomislio ali ne bih rekao da je softver u pitanju.Naime ovo sam prvi put primetio posle instaliranja oficijalnog LL sa Odinom.Posle sam presao na stock KK opet isto,zatim na RR LL opet isto,sad sam na Mokee KK i opet isto...Nzm sta da radim[emoji20]
Edit: Ja ga ne vidim na screenshot-u znaci displej[emoji20]

Poslednja izmena:
Jel mislis na ovo odmahispod status bara?

izgoreo ti od fejsbuka... :)

skini npr display tester i razvuci plavu boju preko celog ekrana, videćeš facebook ocrtan :)

a i malko ti je napuklo staklo reklo bi se, taj burn in i nije najveći problem? :D

izgoreo ti od fejsbuka... :)

skini npr display tester i razvuci plavu boju preko celog ekrana, videćeš facebook ocrtan :)

a i malko ti je napuklo staklo reklo bi se, taj burn in i nije najveći problem? :D
Mora da me zezas[emoji23] Uzeo sam ga u takvom stanju polovnog ali nisam video ovaj problem tada[emoji16] Nije mi ispadao nikako dok je kod mene.Ajde skinucu pa cu da probam[emoji4]

ne zezam se, ozbiljan sam. doduše možda grešim ali tako mi deluje, viđao sam već to. plavi subpixeli najviše energije troše i najbrže gore, a na facebook aplikaciiji taj deo je uvek u plavoj boji (onaj njen header) i najbrže se troši, ako je neko ceo dan blejao na fb... to dobiješ.

Vidim isto stanje sa svim bojama osim crne hahahaha[emoji23]Sta sada[emoji16]

I jel se ocrtava fb app gore? :) check in, photo... Šta već piše. Najlakše vidiš na plavoj, ali uglavnom je svuda primetno manje ili više.

Ne nema nista samo svetliji ekran od ostatka displeja kao i na screenshot-u[emoji20]

Nazad
Vrh Dno