Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Uvek bolje radi kamera na stock ili stock based romu nego na aosp romovima. Nekad se čak kvalitet fotografija pogoršava samim otključavanjem bootloadera

Ljudi pomagajte,vratio telefon sa custom na stock rom,prethodno sve odradio kako treba ali mi i dalje stoji da mi je telefon modifikovan ali me cudi kako kada sam ga vratio na stock preko Odina? :)

Ljudi pomagajte,vratio telefon sa custom na stock rom,prethodno sve odradio kako treba ali mi i dalje stoji da mi je telefon modifikovan ali me cudi kako kada sam ga vratio na stock preko Odina? :)
Misliš knox je 0x1?

Flesuj dva puta stock rom preko odina i izvadi bateriju posle flesa stavi opet i u rikaveri mode uradi wipe data i resetovaj i onda ce se vratiti u official

Ok uradicu tako,cudno mi je bilo sto sam ga vratio na stock a on mi pokazuje da je nesto prckano na telefonu,knox jeste na 0x1 ali jos od zime a do danas sam ga rutovao u unrutovao i stavljao custom rom jedno 1000 puta.

Ljudi, da li je na S4 moguće da kada pretražujem kontakte (jer želim nekome da uputim poziv/poruku), da mi se nakon što ukucam slovo-dva ne prikazuju svi mogući mailovi i kontakti koje sam ikada imao preko Googla?!?

Želim da mi se prilikom pretrage prikazuju samo imena i brojevi iz imenika telefona, a ne desetine hiljada kontakata koje sam ikada imao preko Googla.

Drugim rečima, želim da isključim Google vezu sa imenikom, nisam našao opciju za to.

Hvala

Imas u settingsu od kontakata sigurno da izaberes koji ce sve kontakti da se koriste (samo sim,telefon,gmail itd)...nisam dugo koristio tw ali probaj negde u people ili contacts da ides pa levo dugme pored home i bice opcija koje kontakte da ti prikazuje.

jedno pitanje. Od skoro imama S4 I9505 LTE. Koristim mts, mrežu. U podešavanjima za mrežu ne vidim opciju za LTE odnosno 4G. D ali i ko od nasih provajdera mobilne telefonije ima 4G jer mi ne pokazuje u mreržama da postoji 4G? Ako postoji u mts zasto mi ne prokazuje i na koji način da je aktiviram? Hvala unapred na odgovorima.

jedno pitanje. Od skoro imama S4 I9505 LTE. Koristim mts, mrežu. U podešavanjima za mrežu ne vidim opciju za LTE odnosno 4G. D ali i ko od nasih provajdera mobilne telefonije ima 4G jer mi ne pokazuje u mreržama da postoji 4G? Ako postoji u mts zasto mi ne prokazuje i na koji način da je aktiviram? Hvala unapred na odgovorima.
S4 je postao LTE sa verzijom 4.3

Zato u CG lte pici kao lud na tcom mrezi. Drug ima one m8, 15e placa dodatak za neograniceni 4g net i sms, speed test mu baca 40mbit dl/up.

Naravno da ne postoji opcija neograničeni net u CG, ni za 4g niti za bilo koji drugi. A ni ne radi baš tako brzo uvek :)
U CG cene mobilnih tarifa nikako nisu povoljne, daleko od toga.

- neograničen pristup Internetu sa vašeg mobilnog telefona
- neograničene poruke prema mrežama u Crnoj Gori i Srbiji
Sve za 15€ mjesečno!
Za aktivaciju opcije pošaljite poruku sadržine OP INTERNET UN na broj 1467.
Primjenjuje se politika fer korišćenja: nakon što potrošite 3GB brzina se smanjuje, uz mogućnost dokupa maksimalne brzine, 5GB za 9€. Dokup je moguć SMS-om, pošaljite poruku DOKUP na 1467

Poslednja izmena:
Neki bi ga dobili kroz custom rom sve i da se ne dobija ;)

E druze pa sa s4 sam otprilike zavrsio u aprilu,posle note 3, galaxy s5, i sad na kraju mini i ip 5s ;) Sto se s4 tice od prvog do poslednjeg dana je bio jamalov GE 4.3 na njemu tj ne podnosim samsung tw ;)

Pozdrav, jel zna neko kako se otkljucava i337 i ako je otkljucan a uradi se factory reset da li se zakljucava opet? Mislim na SIM unlock

ako se otkljuca a odradi factory reset nece da se zakljuca ako okljucavas kodom ili odneses u servis, e sad kako da se otkljuca to vec nznm.

Kodove imas da narucis ali u servisu ko zna kako ce oni da ti otkljucaju.

Dajte preporuku za neki Samsung rom...omega je pocela da me zeza opasno

Ubacio sam jamal-ov 4.4.4 ge i imam problem jer vecinom nemoze da nadje mrezu (no service), wifi radi normalno. Koji modem da flesjem?

Ja koristim Echoe v33.1 vec jedno 15ak dana i zadovoljan sam. Pre njega Emporium isto je bio OK samo ja volim stalno da ga "mrkam" cesto mi rom ne bude i duze od jednog dana. Ako volis S5 like romove slobodno mu nalupaj neki od ova dva...a ja imam jedan problemcic od skoro mi ne prepoznaje u galeriji slike sa kartice a u quickpic je sve normalno. Preko explorera prepoznaje mi SD karticu. Cackao sam po opcijama i nema nigde da pretrazuje po externoj kartici, desavalo mi se to na svim romovima koje sam izmenjao u poslednjih mesec dana!!!

Vrh Dno