STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Uvek bolje radi kamera na stock ili stock based romu nego na aosp romovima. Nekad se čak kvalitet fotografija pogoršava samim otključavanjem bootloadera
Pa Nexushvala... Pa jel ima neki od jacih modela da lepo radi kamera sa AOSP/CM?
Misliš knox je 0x1?Ljudi pomagajte,vratio telefon sa custom na stock rom,prethodno sve odradio kako treba ali mi i dalje stoji da mi je telefon modifikovan ali me cudi kako kada sam ga vratio na stock preko Odina?![]()
Flesuj dva puta stock rom preko odina i izvadi bateriju posle flesa stavi opet i u rikaveri mode uradi wipe data i resetovaj i onda ce se vratiti u officialLjudi pomagajte,vratio telefon sa custom na stock rom,prethodno sve odradio kako treba ali mi i dalje stoji da mi je telefon modifikovan ali me cudi kako kada sam ga vratio na stock preko Odina?![]()
S4 je postao LTE sa verzijom 4.3jedno pitanje. Od skoro imama S4 I9505 LTE. Koristim mts, mrežu. U podešavanjima za mrežu ne vidim opciju za LTE odnosno 4G. D ali i ko od nasih provajdera mobilne telefonije ima 4G jer mi ne pokazuje u mreržama da postoji 4G? Ako postoji u mts zasto mi ne prokazuje i na koji način da je aktiviram? Hvala unapred na odgovorima.
S4 mi radi pod verzijom 4.4.2 i sa najnovijom nadogradnjom sistema (imam i kids mode), ali ne pokazuje mi LTE mrežu. Zato sam pitao da li kod domaćih provajdera uošte ima 4GS4 je postao LTE sa verzijom 4.3
Vajda nemaju jos 4GS4 mi radi pod verzijom 4.4.2 i sa najnovijom nadogradnjom sistema (imam i kids mode), ali ne pokazuje mi LTE mrežu. Zato sam pitao da li kod domaćih provajdera uošte ima 4G
- neograničen pristup Internetu sa vašeg mobilnog telefona
- neograničene poruke prema mrežama u Crnoj Gori i Srbiji
Sve za 15€ mjesečno!
Za aktivaciju opcije pošaljite poruku sadržine OP INTERNET UN na broj 1467.
Primjenjuje se politika fer korišćenja: nakon što potrošite 3GB brzina se smanjuje, uz mogućnost dokupa maksimalne brzine, 5GB za 9€. Dokup je moguć SMS-om, pošaljite poruku DOKUP na 1467
Neki bi ga dobili kroz custom rom sve i da se ne dobija![]()
Ubaci 4.3 od istog i izivaj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari