Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Mogu ja sad da dodam i ic port i sd card slot i jos sto gluposti, na osnovu licnog iskustva,kada upucah ge rom na i9505 sve mi se svelo na hardwerski home ili ne ;)

Infrared na aosp-u zaboravi.. Probao par romova(cm, slimkat, ...) Ir ne radi, radi mi samo na stock romu i bas me to nervira -_-

Između S4 i N5 je najveća razlika u ceni i dizajnu :)
Ostalo su nijanse.

32 gb nexus košta manje od S4.

Kome je i to malo, uzima S4.

Ja se isto ozbiljno lomim izmedju s4 i nexus 5. Ta dva dolaze u obzir zbog gugl roma, jer ne nogu da koristim neki skin. Ni sam ne znam sta pre da uzmem

Imao sam S4, prodao i uzeo Nexus 5, progledao sam, jednostavno sa N5 nemam nikakvih problema...

Bas sam u nedoumici. Prvo sam hteo nexus, pa onda 1020 ( ipak ne mogu da predjem preko wp-a), i sada razmisljam o s4. Imam jos deset dana fore, da odlucim.

Ja sam bez problema koristio ir remote sa jamalovim 4.3 ge!!

E ubi me sad ako se secam,znam da je neka sto se placa!

Pretpostavljam da je Smart IR Remote. :) Dobra je aplikacija.

slažem se za kameru na n5. bez premca je kada se slika sa hdr. stvarno ozbiljne slike pravi

Kamera je, po meni, diskutabilna kod skoro svih telefona.
Uglavnom sve fotografije deluju prilično dobro na displeju telefona i dovoljno su dobre su za neko svakodnevno, "neobavezno" škljocanje. Kad se prebaci na monitor (naročito neki veći), to je već druga priča.
Barem je tako bilo na telefonima kojima sam probao kameru (SGS3, SGS4, One X, One M7, Sony Xperia Z, LG G2, Nexus S, Nexus 5)

Jedino što mi deluje dobro su fotografije slikane sa Nokia 1020 i 808 (po onome što vidim kad ljudi postave fotografije na ovaj i druge forume i na flicker-u)

Poslednja izmena:
IR Blaster ne radi na GPE ROM-u?

Iskren savet, uzmi Nexus 5. Iako smo u S4 temi. :)

Čudno je što IR Blaster ne radi na GPE ROM-u, jer kod HTC One radi i na GPE ROM-u sa third-party aplikacijom.
IR mi ne radi na AOSP romovima, tacnije na CyanogenMod 11 M8 i SlimKat stable 6, pokrenem najnoviju verziju Smart IR remote i kad hocu da saljem komande na tv aplikacija zamrzne na 2-3sec a na tv-u se nista ne desava

GPE rom nisam probao, slimkat mi najvise odgovara

Video sam u nekoj radnji al nema šanse da se setim u kojoj...
A i ja sam prodao jedan, donešen iz USA :)

Kada sam update na 4.4.2 i ponovo instal na memo tel iGO, prijavljuje mi stalno gresku sa mapom Grcke, koja je Here 2013.Q4, i nece da podigne app. To se desilo sa jos dva s4 i tab Acer, a svi na 4.4.2, inace je sve sljakalo na 4.3. Da nije do mog compa ??

Danas stigao novi official update. Oko 145MB, u opisu "Improved stability". Videćemo da li su rešili problem sa restartovanjem.

Danas stigao novi official update. Oko 145MB, u opisu "Improved stability". Videćemo da li su rešili problem sa restartovanjem.

Ja to dobio pre 10/ak dana, nisam imao problema ni pre toga, osim sa iGOm, kao sto sam naveo

Ja sam na SlimKat stable 6 vec vise od nedelju dana i sve radi odlicno sem infrared-a, to nikako nisam uspeo da namestim... Kad se vratim sa putovanja probacu stable 7, mozda su resili problem :)

To je taj :) kad ga ubacis ako ti bude sve previse sitno prebaci dpi na 480, mislim da je u romu na 370 podeseno :) ako ne znas kako samo javi :)

Vrh Dno