Ne moze da se radi downgrade bez obzira na Knox.
Jel se dešava nekom na Kit Katu da se gubi mobilni internet kada je signal na 1-2 crte? Izgubi se ono E-3G-H+ (nebitno) na par sekundi pa se pojavi... Bas smara, katastrofa.
LJudi jedno glupo pitanje,uzeo sam nov S4 i na zadnjoj kameri cini mi se ima nalijepnica ili ja slabo vidimne ona folijica koja ide preko sociva,ova je okolo sociva,da li se ona skida ili je fabricki namjenjeno tako
Kod mene je isti problem, kada prelaza sa 2g na 3g ili obrnuto izgubi internet na par sekundi. To mi se dešava od kada sam uradio update na KitKat.
Znači nema spasa... :-(
Jeste probali neki drugi modem da flesujete? Kernel?![]()
Hajde da pitam i ovde...
Desava li se nekom, da kada se javi na poziv ili pozove nekoga, cuje se samo nesto poput vode koja se prosipa iz flase, tipa blup,blup,blup...:S: Kada pozovem ponovo, sve se cuje normalno, mada povremeno u toku razgovora uleti po neki "blup" i ume po nekad da secka, tj, cuju me u prekidima... Ne desava se ovo stalno, samo ponekada... Mts mreza, android 4.2.2 jos uvek...
Drugari,
saznao sam zasto nece da uradi update sa JB 4.2.2 na kitkat. Kies i Ota kazu podrzava samo jedan update unazad. Uradicu to preko Odina, mada se jos uvek lomim. Pa me interesuje da ako moze neko ko je koristio i JB a sada presao na kitkat (pisem o oficijelnom romu) napise sta je dobio a sta izgubio nadogradnjom i kakvi su utisci. kao i naravno da li se isplati. jer kako svi pisu nakon nadogradnje nema vise povratka na staro. Citao sam da je dosta ljudi imalo iproblema na kitkatu sa karticama, kakva su vasa iskustva, da li je pre nadogradnje pozeljno i bolje izvaditi memorisku karticu, a mozda i sim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari