Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Probao juce par verzija i jedna proradi,ali kad pojacam zvuk na tv on nastavi da se sam pojacava:)
Ludilo:)

Daj neki tutorijal za to, i ja imam neke stvari koje bi install sa play storeta ali kaze da ne moze da se turi zbog regiona!!

@chobby si probao smart remote?!

Tunnel bear, povežeš se na neki server, force stop i clear cache play store i onda je pokreneš.

Koji official firmware su najbolji, najstabilniji i prvi dobijaju azuriranje za galaxy telfeone? Nordic, Germany ili nesto trece?

Imao sam dugo vremena svakodnevno random restart sa raznim romovima sa sammobila, kada sam ubacio Nordic NEE vise nikad mi se to nije desilo, ne znam da li je to slucajno ili ipak postoje neke razlike...

Imao sam dugo vremena svakodnevno random restart sa raznim romovima sa sammobila, kada sam ubacio Nordic NEE vise nikad mi se to nije desilo, ne znam da li je to slucajno ili ipak postoje neke razlike...

Možda si ubacio neki noviji od predhodnih.
Dosta ljudi je imalo restart na s4 kada se pojavio. Ja nijednom (stock rom). Onda su odjednom ti restarti nestali (bio neki update ili su ljudi prodali tel :D )

Pre neki dan ispustim s4 i pukne staklo i lcd (razliva boje). Lokalna radnja mi trazi 160 eur za zamenu stakla i lcd-a navodno iz originala. Da li je to ok cena i kako da provalim da li je ekran original ili nesto sa alija kinesko - vidim da tamo komplet kosta oko 130$?

Jel neko ovde razmatrao kupovinu druge baterije?
Na srecu nije mi naduvena baterija,ali sam naleteo na netu na zerolemon 3000 mah bateriju koja je istih dimenzija kao i fabricka(kao izbacen je nfc iz baterije pa su tako nagurali 400mah vise).
Koliko sam upoznat zerolemon je ozbiljna firma pa sam se zato i zainteresovao za bateriju i ne verujem da su slagali za kapacitet.
Narucio bih je odmah,ali moze samo sa amazona da se poruci i ne salju u Srbiju tako da mi je to kocnica.
Ako neko moze da pomogne oko narucivanja,neka se javi na pm,casticu naravno :)

Kolko novaca to? Ako to zaista "radi" moglo bi biti nesto od tog

Sto ne bi radilo?! Zero je u rangu mugena kontam,a meni je mugen sasvim korektno radio na desire s

Posle te spoznaje cene vise ne mogu da tvrdim da je zero mugen rang...pa ja sam jednu bateriju za desire s platio oko 35€!!

Ako neko moze da nam poruci ja cu mu dati pare.Javi ako nadjes neku dobru dusu:)

Ja ne bih bas koristio te baterije van Samsung proizvodjaca jer svakom kome se zapalio telefon je uzrok baterije drugog proizvodjaca.

Ok, ja sam koristio Kinesku bateriju na sgs-u i ubijala je kako radi. Ne mora uopste da znaci da je losa niti da cete imati bilo kakav problem. Za te pare sigurno vredi probati.

Ja cu je probati sigurno,samo da nadjem nacin da je porucim.
Imam drugi problem trenutno,ne radi mi wi fi skeniranje nakon instalacije gpe roma.Nakon same instalacije je radilo i sad imam samo kucnu mrezu na koju se kaci,nijednu drugu ne vidi.
Flesovao sam modem sa fixom i nista se nije promenilo.
Modem mi je trenutno XXUFNB9.
Jel zna neko ko ji je najbolji modem za nase podrucje i da li ce flesovanje istog popraviti situaciju sa wi fi?

Wifi drajveri su u kernelu, modem je za gsm

Zahvaljujem,nisam znao.Spicicu neki kernel kad dodjem kuci pa cu videti sta se desava.

Ja sam imao problem sa jamalom na ge ali oko mreže pa sam instalirao modem neki koji je on preporučio.
Sa wifi nisam imao problem. Probaj neki kernel drugi

Kazite jel ima da je koristio MIUI rom a da nije imao problem sa wifi?

Šta preporučujete da se isproba od kernel-a na 4.4.2(Omega v30)..........ne zanimaju me čačkanja oko voltaže ili overclock,isključivo fluidnost i trajanje baterije........

trebam uzeti S4 polovan, uzet je u vipu i u garanciji jos godinu dana, ali buni me sto ispod baterije pise "made in vietnam" , i ima na lajsni malo ostecenje kao dublja ogrebotina ne znam dal bi se priznala garancija ako bi doslo do servisa ?

Ja licno ne bih uzeo,Vietnam ako pise ne mora da je kopija ali to ostecenje mi se ne svidja jos kako u Vipu oko servisa oduzuju ne bih ti preporucio :)

Pozdrav svima koliko vam je u proseku screen on od 100 do 0% baterije?

Zavisi sta radiš na njemu i kako ga koristiš. Ne koristimo svi na isti način. Kod mene u proseku 4, 4 ipo h.

Ok, pa kod mene je pre 6 meseci uvek prelazio 5h, sada jedva 4h onda je verovatno baterika propala, onda mi je ok baterija...A sta mislite o ovim sto su 3500mah iste velicine kao standardne...2300 na KP?

Vrh Dno