Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ako se flesuje preko odina oficijalni FW ne aktivira se knox 0x0 ako imate 4.3 ili 4.4.2 i probali da dowgradujes na postaru verzuju onda se aktivira knox na 0x1

Jel se dešava nekom na Kit Katu da se gubi mobilni internet kada je signal na 1-2 crte? Izgubi se ono E-3G-H+ (nebitno) na par sekundi pa se pojavi... Bas smara, katastrofa.

Ja bih pre rekao da je to do mreže, jer mi se to dešavalo i na G2 i na N4 i na S3 sad, mada nije često, samo kad prebacujem sa 2G na 3G.

Na 3G prebaci opušteno, ali na 2G kad treba da se vrati, "E" se ne pojavljuje.

Imao sam identican problem dok sam koristio S4 dok na N3 nemam tih problema. Inace, desavalo se samo nekada pri slabijem signalu i na svakom romu.

Drugari,
saznao sam zasto nece da uradi update sa JB 4.2.2 na kitkat. Kies i Ota kazu podrzava samo jedan update unazad. Uradicu to preko Odina, mada se jos uvek lomim. Pa me interesuje da ako moze neko ko je koristio i JB a sada presao na kitkat (pisem o oficijelnom romu) napise sta je dobio a sta izgubio nadogradnjom i kakvi su utisci. kao i naravno da li se isplati. jer kako svi pisu nakon nadogradnje nema vise povratka na staro. Citao sam da je dosta ljudi imalo iproblema na kitkatu sa karticama, kakva su vasa iskustva, da li je pre nadogradnje pozeljno i bolje izvaditi memorisku karticu, a mozda i sim?

Poslednja izmena:
LJudi jedno glupo pitanje,uzeo sam nov S4 i na zadnjoj kameri cini mi se ima nalijepnica ili ja slabo vidim :D ne ona folijica koja ide preko sociva,ova je okolo sociva,da li se ona skida ili je fabricki namjenjeno tako

Jel se dešava nekom na Kit Katu da se gubi mobilni internet kada je signal na 1-2 crte? Izgubi se ono E-3G-H+ (nebitno) na par sekundi pa se pojavi... Bas smara, katastrofa.

Kod mene je isti problem, kada prelaza sa 2g na 3g ili obrnuto izgubi internet na par sekundi. To mi se dešava od kada sam uradio update na KitKat.

LJudi jedno glupo pitanje,uzeo sam nov S4 i na zadnjoj kameri cini mi se ima nalijepnica ili ja slabo vidim :D ne ona folijica koja ide preko sociva,ova je okolo sociva,da li se ona skida ili je fabricki namjenjeno tako

Dobro vidis. :D
Skini to slobodno, samo pazljivo.

Treba mi pomoc instalirao sam preko Odina Black Edition South East Europe (SEE), na moj S4, ali mi se nesto nijepreterao svideo moglu sada isto preko Odina staviti ovaj rom I9505XXUFNB9? Napomenuo bih da su oba skinuta sa samMobile i da je ovaj drugi bas za telekom. Hvala na brzim odgovorima

Ja sam to vec probao 2x na Kit Kat-u ...Ne pokusavaj da radis wipe,samo zbog toga,samo ces se cimati ;)

Jeste probali neki drugi modem da flesujete? Kernel? ;)

Hajde da pitam i ovde...:)
Desava li se nekom, da kada se javi na poziv ili pozove nekoga, cuje se samo nesto poput vode koja se prosipa iz flase, tipa blup,blup,blup...:S: Kada pozovem ponovo, sve se cuje normalno, mada povremeno u toku razgovora uleti po neki "blup" i ume po nekad da secka, tj, cuju me u prekidima... Ne desava se ovo stalno, samo ponekada... Mts mreza, android 4.2.2 jos uvek...

Meni je recimo na 4.2.2 i 4.3 i nekoliko custom romova gubio net od 20s do par minuta nakon sto se otkaci sa wifi pa predje na mobilni net....mislio sam da je do kartice medjutim to je prestalo otkako sam na 4.4.2

Hajde da pitam i ovde...:)
Desava li se nekom, da kada se javi na poziv ili pozove nekoga, cuje se samo nesto poput vode koja se prosipa iz flase, tipa blup,blup,blup...:S: Kada pozovem ponovo, sve se cuje normalno, mada povremeno u toku razgovora uleti po neki "blup" i ume po nekad da secka, tj, cuju me u prekidima... Ne desava se ovo stalno, samo ponekada... Mts mreza, android 4.2.2 jos uvek...

Mts mreza. Nema veze sa andoidom i telefonom.

I kod mene mts ima problema sa povremenim brljavljenjem u toku razgovora (na telenoru nema tih problema).

Koliko sam shvatio, ne secam se gde to procitah, problem je bio u programu za snimanje razgovora, nesto tako. Proverite aplikacije

jedni kratko pitanje,da li je postoji nacin da se root-uje i9505 sa 4.4.2 a da se ne "okine" knox?

Ako mislis na Google Play onda ne verujem jer koliko znam on je samo za Americko trziste.

Drugari,
saznao sam zasto nece da uradi update sa JB 4.2.2 na kitkat. Kies i Ota kazu podrzava samo jedan update unazad. Uradicu to preko Odina, mada se jos uvek lomim. Pa me interesuje da ako moze neko ko je koristio i JB a sada presao na kitkat (pisem o oficijelnom romu) napise sta je dobio a sta izgubio nadogradnjom i kakvi su utisci. kao i naravno da li se isplati. jer kako svi pisu nakon nadogradnje nema vise povratka na staro. Citao sam da je dosta ljudi imalo iproblema na kitkatu sa karticama, kakva su vasa iskustva, da li je pre nadogradnje pozeljno i bolje izvaditi memorisku karticu, a mozda i sim?

+1

Vrh Dno